ewu Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Bardzo proszę o ogłoszenia. Zapłacę za wyróżnienia. Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Okazało się, że przyszedł jeszcze jeden mail ze zdjęciami maluszków. Musimy jakos je rozpoznać:) To chyba Koko: Loluiś na 100%:) Figa: Maja: Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Kochane, jeśli uznacie, że pomyliłam imiona nad zdjęciami, dawajcie znać. Maja: Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Pięne ogłoszenia pisała mi jakiś czas temu Alaskan Malamute. Napiszę do niej, może miałaby czas, żeby napisać coś maluszkom. Edit: Alaskan zgodziła się zrobić ogłoszenia:) Czekamy spokojnie, aż wymyśli tekst:) BARDZO DZIĘKUJĘ! 1 Quote
ewu Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Pięne ogłoszenia pisała mi jakiś czas temu Alaskan Malamute. Napiszę do niej, może miałaby czas, żeby napisać coś maluszkom. Edit: Alaskan zgodziła się zrobić ogłoszenia:) Czekamy spokojnie, aż wymyśli tekst:) BARDZO DZIĘKUJĘ! Ja też bardzo dziękuję:) Quote
Isiak Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Ale śliczne te bąble :) Zrobiłam przelew z bazarku na koszty zakupu surowcy 50 zł, jak dojdzie, proszę o potwierdzenie tutaj. Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Bąbelki są prześliczne i takie ciekawskie, jak na szczeniaczki przystało. Chwytają ze serce. Aż żal je wydawać :( Ale gupoty gadam No so! Takie do schrupania som! Quote
Aldrumka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Mai i Koko to chyba nie da się rozróżnić jak nie widać łapek :) Koko ma tylko jeden pazurek biały ... jeszcze jedna wpłata i przeleję utarg bazarkowy Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Przed chwilą, Aldrumka napisał: eszcze jedna wpłata i przeleję utarg bazarkowy Aldrumko kochana powiedz proszę, czy ja wpłaciłam? Quote
Alaskan malamutte Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Jestem u maluchów, cudnych zresztą :-)) Napisałam takie ogłoszenie, wspólne. Jesli coś się nie zgadza, to czekam na sugestie. Koko, Loluś, Figa, Maja i Lunka to najwspanialsze kundelki na świecie! W chwili obecnej skończyły 3 miesiące. Rozbrykane, wesołe, szukające kontaktu z człowiekiem. Pięknie załatwiają swoje potrzeby na podkłady. Będą niewielkimi pieskami. Malutkie są już odrobaczone, odpchlone, zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Pierwszy raz zaszczepione przeciw chorobom wirusowym. W domu tymczasowym pokazały, że poza niezaprzeczalnym urokiem i urodą :) mają też duże pokłady inteligencji :) Szybciutko nauczyły się wykonywać podstawowe komendy i załatwiać na podkłady. Szukamy dla psiaków najwspanialszych domków na świecie, gdzie będą traktowane jak członkowie rodziny a nie chwilowy kaprys. Przed wydaniem szczeniaczka do nowego domu, chcemy porozmawiać z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania i podpisać umowę adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji: Zobaczymy, czy będzie zainteresowanie. Czyj numer do kontaktu? Ogłoszenie wrzucę na swój olx. Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 35 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jestem u maluchów, cudnych zresztą :-)) Napisałam takie ogłoszenie, wspólne. Jesli coś się nie zgadza, to czekam na sugestie. Koko, Loluś, Figa, Maja i Lunka to najwspanialsze kundelki na świecie! W chwili obecnej skończyły 3 miesiące. Rozbrykane, wesołe, szukające kontaktu z człowiekiem. Pięknie załatwiają swoje potrzeby na podkłady. Będą niewielkimi pieskami. Malutkie są już odrobaczone, odpchlone, zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Pierwszy raz zaszczepione przeciw chorobom wirusowym. W domu tymczasowym pokazały, że poza niezaprzeczalnym urokiem i urodą :) mają też duże pokłady inteligencji :) Szybciutko nauczyły się wykonywać podstawowe komendy i załatwiać na podkłady. Szukamy dla psiaków najwspanialszych domków na świecie, gdzie będą traktowane jak członkowie rodziny a nie chwilowy kaprys. Przed wydaniem szczeniaczka do nowego domu, chcemy porozmawiać z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania i podpisać umowę adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji: Zobaczymy, czy będzie zainteresowanie. Czyj numer do kontaktu? Ogłoszenie wrzucę na swój olx. Bardzo dziękuję!! Kontakt na Basię pewnie. Dopytamy jeszcze jutro. Tylko dziewczyny doradzały, żeby robic każdemu oddzielne ogłoszenie:) Basia musi zdecydować na jaki rejon robić ogłoszenia. Ja od 19 mam w domu malunią sunię, która jutro ma iść do mojej koleżanki na PDT. Okazało się, że ma cieczkę i bardzpo się boję, czy to nie uniemożliwi jej pobyt tam, bo Marta ma często wizyty psich samców:( Jestem zdenerwowana, jutro rano pędzę do weta, bo może sie okazać, że sunia będzie szczenna i trzeba szybko robic sterylkę:( Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Może przy małej przeróbce, z liczby mnogiej na pojedynczą, można ten sam tekst przypisać do każdego brzdąca :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 6 godzin temu, Ewa Marta napisał: Tylko dziewczyny doradzały, żeby robic każdemu oddzielne ogłoszenie:) Basia musi zdecydować na jaki rejon robić ogłoszenia. To proszę w takim razie króciutki opis każdego szczeniaczka. Quote
Jo37 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Moje imię wygrało dla suczki Nr3. Śliczna Figa. Jeżeli będzie potrzebna wizyta PA w Warszawie to zrobię. Nie będzie mnie w dniach 12-17 marca. 1 Quote
Aldrumka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 9 godzin temu, elik napisał: Aldrumko kochana powiedz proszę, czy ja wpłaciłam? tak, aż sprawdziłam drugi raz :) Quote
elik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 8 minut temu, Aldrumka napisał: tak, aż sprawdziłam drugi raz :) Serdecznie dziękuję i przepraszam za kłopot. Ostatnio żyję tak intensywnie, że zapominam jak się nazywam :) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jestem u maluchów, cudnych zresztą :-)) Napisałam takie ogłoszenie, wspólne. Jesli coś się nie zgadza, to czekam na sugestie. Koko, Loluś, Figa, Maja i Lunka to najwspanialsze kundelki na świecie! W chwili obecnej skończyły 3 miesiące. Rozbrykane, wesołe, szukające kontaktu z człowiekiem. Pięknie załatwiają swoje potrzeby na podkłady. Będą niewielkimi pieskami. Malutkie są już odrobaczone, odpchlone, zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Pierwszy raz zaszczepione przeciw chorobom wirusowym. W domu tymczasowym pokazały, że poza niezaprzeczalnym urokiem i urodą :) mają też duże pokłady inteligencji :) Szybciutko nauczyły się wykonywać podstawowe komendy i załatwiać na podkłady. Szukamy dla psiaków najwspanialszych domków na świecie, gdzie będą traktowane jak członkowie rodziny a nie chwilowy kaprys. Przed wydaniem szczeniaczka do nowego domu, chcemy porozmawiać z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania i podpisać umowę adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji: Zobaczymy, czy będzie zainteresowanie. Czyj numer do kontaktu? Ogłoszenie wrzucę na swój olx. Mój 608451727 :) Na śląskie na początek i oby zadziałało..Najlepiej jak każdy jest osobno ogłoszony. Podaj kwotę za wyróżnienia to prześlę:) Dziękuję:) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 50 zł z bazarku Isiak dotarło. Dziękuję:) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: To proszę w takim razie króciutki opis każdego szczeniaczka. Właściwie trudno każdego osobno opisać. To co napisałaś w tekście i inne zdjęcie, Wesoła, pełne energii maluszki. Biegają , bawią się, szaleją. Nie mam innej wiedzy. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 21 minut temu, ewu napisał: Mój 608451727 :) Na śląskie na początek i oby zadziałało..Najlepiej jak każdy jest osobno ogłoszony. Podaj kwotę za wyróżnienia to prześlę:) Dziękuję:) ewu, ja ogłaszam szczeniaki razem i mam mnóstwo telefonów, dwa już znalazło domy. Jak wrócę do domu, ogłoszę na Katowice. Jeśli nie będzie żadnego odzewu, porobię im ogłoszenia oddzielne. Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Figa jest zdecydowanie moją faworytką :)) 1 Quote
Ellig Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Figa jest zdecydowanie moją faworytką :)) Mnie podoba się chłopak :) Quote
elik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Figa jest zdecydowanie moją faworytką :)) A moim faworytem są wszystkie :) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: ewu, ja ogłaszam szczeniaki razem i mam mnóstwo telefonów, dwa już znalazło domy. Jak wrócę do domu, ogłoszę na Katowice. Jeśli nie będzie żadnego odzewu, porobię im ogłoszenia oddzielne. Dobrze, dziękuję:) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ogłoszenie na Katowice https://www.olx.pl/oferta/najpiekniejsze-szczeniaczki-na-swiecie-do-adopcji-CID103-IDyPUPW.html Na razie bez wyróznienia, bo i tak ogloszenie jest na pierwszej stronie. Kciuki zaciśnięte!!! Quote
Recommended Posts