Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pięne ogłoszenia pisała mi jakiś czas temu Alaskan Malamute. Napiszę do niej, może miałaby czas, żeby napisać coś maluszkom.

Edit: Alaskan zgodziła się zrobić ogłoszenia:) Czekamy spokojnie, aż wymyśli tekst:) BARDZO DZIĘKUJĘ!

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Pięne ogłoszenia pisała mi jakiś czas temu Alaskan Malamute. Napiszę do niej, może miałaby czas, żeby napisać coś maluszkom.

Edit: Alaskan zgodziła się zrobić ogłoszenia:) Czekamy spokojnie, aż wymyśli tekst:) BARDZO DZIĘKUJĘ!

Ja też bardzo dziękuję:)

Posted

Bąbelki są prześliczne i takie ciekawskie, jak na szczeniaczki przystało. Chwytają ze serce. Aż żal je wydawać :(

Ale gupoty gadam  1225283574_gifpomieszaomusie.gif.8e4654858c35a8b8363ce49d9887afad.gif  No so! Takie do schrupania som!

Posted
Przed chwilą, Aldrumka napisał:

eszcze jedna wpłata i przeleję utarg bazarkowy

Aldrumko kochana powiedz proszę, czy ja wpłaciłam?

Posted

Jestem u maluchów, cudnych zresztą :-))

Napisałam takie ogłoszenie, wspólne. 

Jesli coś się nie zgadza, to czekam na sugestie. 

Koko, Loluś, Figa, Maja i  Lunka to najwspanialsze kundelki na świecie! W chwili obecnej skończyły 3 miesiące. Rozbrykane, wesołe, szukające kontaktu z człowiekiem. Pięknie załatwiają swoje potrzeby na podkłady. Będą niewielkimi pieskami. Malutkie są już odrobaczone, odpchlone, zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Pierwszy raz zaszczepione przeciw chorobom wirusowym. W domu tymczasowym pokazały, że poza niezaprzeczalnym urokiem i urodą :) mają też duże pokłady inteligencji :) Szybciutko nauczyły się wykonywać podstawowe komendy i załatwiać na podkłady. Szukamy dla psiaków najwspanialszych domków na świecie, gdzie będą traktowane jak członkowie rodziny a nie chwilowy kaprys. Przed wydaniem szczeniaczka do nowego domu, chcemy porozmawiać z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania i podpisać umowę adopcyjną.

Kontakt w sprawie adopcji:

Zobaczymy, czy będzie zainteresowanie.  Czyj numer do kontaktu? Ogłoszenie wrzucę na swój olx.

Posted
35 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Koko, Loluś, Figa, Maja i  Lunka to najwspanialsze kundelki na świecie! W chwili obecnej skończyły 3 miesiące. Rozbrykane, wesołe, szukające kontaktu z człowiekiem. Pięknie załatwiają swoje potrzeby na podkłady. Będą niewielkimi pieskami. Malutkie są już odrobaczone, odpchlone, zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Pierwszy raz zaszczepione przeciw chorobom wirusowym. W domu tymczasowym pokazały, że poza niezaprzeczalnym urokiem i urodą :) mają też duże pokłady inteligencji :) Szybciutko nauczyły się wykonywać podstawowe komendy i załatwiać na podkłady. Szukamy dla psiaków najwspanialszych domków na świecie, gdzie będą traktowane jak członkowie rodziny a nie chwilowy kaprys. Przed wydaniem szczeniaczka do nowego domu, chcemy porozmawiać z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania i podpisać umowę adopcyjną.

Zobaczymy, czy będzie zainteresowanie.  Czyj numer do kontaktu? Ogłoszenie wrzucę na swój olx.

Bardzo dziękuję!! Kontakt na Basię pewnie. Dopytamy jeszcze jutro. Tylko dziewczyny doradzały, żeby robic każdemu oddzielne  ogłoszenie:) Basia musi zdecydować na jaki rejon robić ogłoszenia.

Ja od 19 mam w domu malunią sunię, która jutro ma iść do mojej koleżanki na PDT. Okazało się, że ma cieczkę i bardzpo się boję, czy to nie uniemożliwi jej pobyt tam, bo Marta ma często wizyty psich samców:( Jestem zdenerwowana, jutro rano pędzę do weta, bo może sie okazać, że sunia będzie szczenna i trzeba szybko robic sterylkę:(

Posted

Moje imię wygrało dla suczki Nr3. Śliczna Figa. 

Jeżeli będzie potrzebna wizyta PA w Warszawie to zrobię. Nie będzie mnie w dniach 12-17 marca.

• Like 1
Posted
8 minut temu, Aldrumka napisał:

tak, aż sprawdziłam drugi raz :)

Serdecznie dziękuję i przepraszam za kłopot. Ostatnio żyję tak intensywnie, że zapominam jak się nazywam :)

Posted
10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Mój 608451727  :) Na śląskie na początek i oby zadziałało..Najlepiej jak każdy jest osobno ogłoszony.

Podaj kwotę za wyróżnienia to prześlę:)

Dziękuję:)

Posted
3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

To proszę w takim razie króciutki opis każdego szczeniaczka. 

Właściwie trudno każdego osobno opisać. To co napisałaś w tekście i inne zdjęcie, Wesoła, pełne energii maluszki.

Biegają , bawią się, szaleją. Nie mam innej wiedzy.

Posted
21 minut temu, ewu napisał:

Mój 608451727  :) Na śląskie na początek i oby zadziałało..Najlepiej jak każdy jest osobno ogłoszony.

Podaj kwotę za wyróżnienia to prześlę:)

Dziękuję:)

ewu, ja ogłaszam szczeniaki razem i mam mnóstwo telefonów, dwa już znalazło domy. 

Jak wrócę do domu, ogłoszę na Katowice. Jeśli nie będzie żadnego odzewu, porobię im ogłoszenia oddzielne. 

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

ewu, ja ogłaszam szczeniaki razem i mam mnóstwo telefonów, dwa już znalazło domy. 

Jak wrócę do domu, ogłoszę na Katowice. Jeśli nie będzie żadnego odzewu, porobię im ogłoszenia oddzielne. 

Dobrze, dziękuję:)