Jump to content
Dogomania

Wreszcie i Tania znalazła swój dom - zamieszkała u DT Karmelka:) Beza w DS w Warszawe, Wiola pokonała parwo i ma DS w Niepołomicach:) Szczeniaki w swoich domach:) Tosia za TM:( Pomocy!!! 3 suczki i 5 szczeniaków z interwencji:(:(

Recommended Posts

Posted

Jakby było wiadomo kiedy ten transport to byłabym wdzięczna za info. Musze wiedziec czy na pewno bedą np przed weekendem bo jelsi tak to musze odwołać wyjazd i nie moge tego na ostatnia chwile zrobić ;)

Posted
4 minuty temu, Madie napisał:

Jakby było wiadomo kiedy ten transport to byłabym wdzięczna za info. Musze wiedziec czy na pewno bedą np przed weekendem bo jelsi tak to musze odwołać wyjazd i nie moge tego na ostatnia chwile zrobić ;)

Poczekajmy na Tolę, wszystko będzie wiadomo :-)))

Posted

Niestety u kocia, na którego wyniki czekalam potwierdziła się białaczka i w tym wypadku szczeniorka wziąć nie mogę. 

Przewidzialam, że trzeba będzie pierwsze szczepienia maluszkowi zrobić, więc poproszę o nr konta - chociaż dołożę symbolicznie pare zł, skoro nie będzie u mnie 

Posted
7 godzin temu, Madie napisał:

Jestem absolutnie "przerażona" jak to logistycznie zrobić, ale jak to w życiu jakoś sie poukłada ;) 

Mam dwa techniczne pytania

1. Co one jedzą? Moje są na Barfie, ale nie będę szczeniakom tego fundowała w teh sytuacji i prawdopodobnie gdy własciwiele Barfowi nie będą, Mogę im gotować (ryż, kurwak, marchew) albo puszki/suche? Jakieś wskazówki. 

2. Jakieś tanie i sprawdzone żrodło podkładów do szybkiego zamówienia?

Madie -damy radę, musimy dać:)

Rozmawiałam dzisiaj z Sylwią, to ona ma jechać do Warszawy 31, ale dopiero jutro da znać, czy na pewno jedzie, więc musimy jeszcze chwilkę poczekać...

Rozumiem, że chciałabyś wiedzieć jak najwcześniej - może podaj mi na PW nr tel. -  jak tylko będę coś wiedziała, dam znać smsem.

Posted
1 godzinę temu, Bębenek napisał:

Niestety u kocia, na którego wyniki czekalam potwierdziła się białaczka i w tym wypadku szczeniorka wziąć nie mogę. 

Przewidzialam, że trzeba będzie pierwsze szczepienia maluszkowi zrobić, więc poproszę o nr konta - chociaż dołożę symbolicznie pare zł, skoro nie będzie u mnie 

Szkoda, ale rozumiem.

Szukamy więc dalej.

Dzisiaj rozmawiałam  z p. Olą - naszym wspaniałym Dt  (została tam na stałe malutka Karmelka, teraz tymczasowo   jest Kredka i Koksik), też chce pmóc sunieczkom, może będzie szansa na jakiś domek dla jednego szczeniaka...

Posted
14 minut temu, Tola napisał:

Madie -damy radę, musimy dać:)

Rozmawiałam dzisiaj z Sylwią, to ona ma jechać do Warszawy 31, ale dopiero jutro da znać, czy na pewno jedzie, więc musimy jeszcze chwilkę poczekać...

Rozumiem, że chciałabyś wiedzieć jak najwcześniej - może podaj mi na PW nr tel. -  jak tylko będę coś wiedziała, dam znać smsem.

Spoko, już wiem, że nie wyjeżdżam na ten weekend ;) Telefon i tak podam