Poker Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 wpłacone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Asiu,ode mnie poleciało 50zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Proc Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 drobiazg polecial 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Jakby było wiadomo kiedy ten transport to byłabym wdzięczna za info. Musze wiedziec czy na pewno bedą np przed weekendem bo jelsi tak to musze odwołać wyjazd i nie moge tego na ostatnia chwile zrobić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 4 minuty temu, Madie napisał: Jakby było wiadomo kiedy ten transport to byłabym wdzięczna za info. Musze wiedziec czy na pewno bedą np przed weekendem bo jelsi tak to musze odwołać wyjazd i nie moge tego na ostatnia chwile zrobić ;) Poczekajmy na Tolę, wszystko będzie wiadomo :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bębenek Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Niestety u kocia, na którego wyniki czekalam potwierdziła się białaczka i w tym wypadku szczeniorka wziąć nie mogę. Przewidzialam, że trzeba będzie pierwsze szczepienia maluszkowi zrobić, więc poproszę o nr konta - chociaż dołożę symbolicznie pare zł, skoro nie będzie u mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 7 minut temu, Bębenek napisał: Przewidzialam, że trzeba będzie pierwsze szczepienia maluszkowi zrobić, więc poproszę o nr konta - chociaż dołożę symbolicznie pare zł, skoro nie będzie u mnie Wysyłam PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 2 godziny temu, Bogusik napisał: Asiu,ode mnie poleciało 50zł Pięknie dziękujemy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 7 godzin temu, Madie napisał: Jestem absolutnie "przerażona" jak to logistycznie zrobić, ale jak to w życiu jakoś sie poukłada ;) Mam dwa techniczne pytania 1. Co one jedzą? Moje są na Barfie, ale nie będę szczeniakom tego fundowała w teh sytuacji i prawdopodobnie gdy własciwiele Barfowi nie będą, Mogę im gotować (ryż, kurwak, marchew) albo puszki/suche? Jakieś wskazówki. 2. Jakieś tanie i sprawdzone żrodło podkładów do szybkiego zamówienia? Madie -damy radę, musimy dać:) Rozmawiałam dzisiaj z Sylwią, to ona ma jechać do Warszawy 31, ale dopiero jutro da znać, czy na pewno jedzie, więc musimy jeszcze chwilkę poczekać... Rozumiem, że chciałabyś wiedzieć jak najwcześniej - może podaj mi na PW nr tel. - jak tylko będę coś wiedziała, dam znać smsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bębenek Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Wpłacone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 1 godzinę temu, Bębenek napisał: Niestety u kocia, na którego wyniki czekalam potwierdziła się białaczka i w tym wypadku szczeniorka wziąć nie mogę. Przewidzialam, że trzeba będzie pierwsze szczepienia maluszkowi zrobić, więc poproszę o nr konta - chociaż dołożę symbolicznie pare zł, skoro nie będzie u mnie Szkoda, ale rozumiem. Szukamy więc dalej. Dzisiaj rozmawiałam z p. Olą - naszym wspaniałym Dt (została tam na stałe malutka Karmelka, teraz tymczasowo jest Kredka i Koksik), też chce pmóc sunieczkom, może będzie szansa na jakiś domek dla jednego szczeniaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 14 minut temu, Tola napisał: Madie -damy radę, musimy dać:) Rozmawiałam dzisiaj z Sylwią, to ona ma jechać do Warszawy 31, ale dopiero jutro da znać, czy na pewno jedzie, więc musimy jeszcze chwilkę poczekać... Rozumiem, że chciałabyś wiedzieć jak najwcześniej - może podaj mi na PW nr tel. - jak tylko będę coś wiedziała, dam znać smsem. Spoko, już wiem, że nie wyjeżdżam na ten weekend ;) Telefon i tak podam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 https://www.facebook.com/groups/JozefoslawiJulianow/permalink/1958488484273749/ tu jadą te maluszki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 8 godzin temu, Madie napisał: 2. Jakieś tanie i sprawdzone żrodło podkładów do szybkiego zamówienia? Tu jest dobra cena i wysyłka gratis od 59zł https://www.blizejciebie.pl/podklady-higieniczne-seni-soft-super-90x60cm-30szt-,1280_445_408,9050,1.html?utm_content=9050&gclid=EAIaIQobChMIhf-c84-R4AIVBt-yCh3zmwUmEAQYAiABEgK53fD_BwE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 45 minut temu, beka napisał: https://www.facebook.com/groups/JozefoslawiJulianow/permalink/1958488484273749/ tu jadą te maluszki ? Kto to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madie Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Ja - wrzuciłam wici na forum sąsiedzkie i na grupę FB, oraz forum pracowe mam nadzieję, że to nie jest problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 Już wszystko ok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Pewńie ze nie, tylko wiedziałam ze maja jechac 2 i wietrzyłam spisek:). Witaj, mieszkam po sąsiedzku w Chylicach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Obiecany bazarek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 17 godzin temu, Bogusik napisał: Asiu,ode mnie poleciało 50zł Boguniu, mam 60zł na koncie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Na konto suczek wpłynęło: helli -300zł Sowa -60zł Bębenek -70zł Zmysł - 50zł P.Irena z Katowic-60zł christo_fair - 60zł Bogusik - 60zł elik od p. Agnieszki - 60zł kiyoshi - 30zl Poker - 60zł Pięknie, z całego serca dziękujemy!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 51 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Boguniu, mam 60zł na koncie ... A to chyba Anulka od siebie dołożyła dyszkę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 9 minut temu, Bogusik napisał: A to chyba Anulka od siebie dołożyła dyszkę :) Bogusiu kochana, to jak mam zaznaczyć, aby Anulka nie poczuła się pominięta? Może być Anula i Bogusik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 14 godzin temu, Bębenek napisał: Wpłacone Już pieniążki są na koncie. Pięknie dziękujemy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 21 godzin temu, Poker napisał: wpłacone Pieniążki są juz na koncie. Dziękujemy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts