Jump to content
Dogomania

Czester z Radys-kudłatek-wypatrzony przez Bogusik.Od 24.01.19 już w hoteliku.15.02.19 w DS w Poznaniu.

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki aby  odezwał się 'TEN domek!

Dziewczyny jeśli trzeba gdzieś jeszcze zrobić ogłoszenie na OLX to napiszcie gdzie to zrobię :)

Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Trzymam kciuki aby  odezwał się 'TEN domek!

Dziewczyny jeśli trzeba gdzieś jeszcze zrobić ogłoszenie na OLX to napiszcie gdzie to zrobię :)

Fajnie by było zrobić jeszcze OLX na Poznań,Katowice.Dasz radę? Ja wyróżnię.Tekst i strony do zdjęć są podane w poście informacyjnym.

Posted
53 minuty temu, Anula napisał:

Fajnie by było zrobić jeszcze OLX na Poznań,Katowice.Dasz radę? Ja wyróżnię.Tekst i strony do zdjęć są podane w poście informacyjnym.

w razie czego ja tez moge zrobić jeden olx tylko musimy ustalić miasta :)

Posted

Czester poczuł się swobodnie, zaczyna szaleć niczym szczeniak, kradnie kapcie, zaczepia do zabawy nas i inne psy. Jak chce być głaskany, to cierpliwie łapkami wchodzi nam na kolana, tak jakby chciał cały wskoczyć. W ogóle mamy wrażenie, że Czesterowi wydaje się, że jest małym pieseczkiem :) Nie mogę wstawić zdjęcia, wyskakuje jakiś błąd. Potem spróbuję jeszcze.

• Like 1
Posted
Przed chwilą, szafirka napisał:

Czester poczuł się swobodnie, zaczyna szaleć niczym szczeniak, kradnie kapcie, zaczepia do zabawy nas i inne psy. Jak chce być głaskany, to cierpliwie łapkami wchodzi nam na kolana, tak jakby chciał cały wskoczyć. W ogóle mamy wrażenie, że Czesterowi wydaje się, że jest małym pieseczkiem :) Nie mogę wstawić zdjęcia, wyskakuje jakiś błąd. Potem spróbuję jeszcze.

Jednym słowem super psiak i chyba jednak dla ludzi aktywnych :) Ja też nie mogłam już wczoraj wieczorem wstawić zdjęcia Pusi bo wyskakiwał błąd...:( Czyli to nie tylko u mnie skoro dzisiaj to samo

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Jednym słowem super psiak i chyba jednak dla ludzi aktywnych :) Ja też nie mogłam już wczoraj wieczorem wstawić zdjęcia Pusi bo wyskakiwał błąd...:( Czyli to nie tylko u mnie skoro dzisiaj to samo

ja tez nie moge wstawić zdjęć  :(

czester super!

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

w razie czego ja tez moge zrobić jeden olx tylko musimy ustalić miasta :)

Bardzo dziękuję za pomoc.Muszę rozpatrzeć się w ogłoszeniach Mai i Sary bo mają wyróżnione do 17.02.19 i wstawić zamiast ich Czesterka.Na Katowice będzie podmienione na Czesterka.Na Wrocław jest nowe,na Poznań ja podmienię.

Posted
23 godziny temu, Anula napisał:

19 godzin temu, Anula napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc.Muszę rozpatrzeć się w ogłoszeniach Mai i Sary bo mają wyróżnione do 17.02.19 i wstawić zamiast ich Czesterka.Na Katowice będzie podmienione na Czesterka.Na Wrocław jest nowe,na Poznań ja podmienię.

10 godzin temu, Anula napisał:

Olx Czesterka (Czesia) na Poznań wyróżnione do 17.02.19.

https://www.olx.pl/oferta/czesio-sliczny-piesek-do-adopcji-CID103-IDy2P4a.html

Mamy ogłoszenia na Wrocław;Katowice;Poznań.

Czyli Anulko na jakie miasto mam zrobić?

Bo się pogubiłam ;)

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Czyli Anulko na jakie miasto mam zrobić?

Bo się pogubiłam ;)

Bogduniu ja się też pogubiłam ale już wyprostowałam.Jeżeli byś mogła to na Opole.

OLX wyróżnione mamy na Wrocław;Katowice;Poznań do 17.02.19.Dojdzie na Opole.

Ja pokombinuję jeszcze na Szczecin bo mam aktualne ogłoszenie po Mai i Sarze.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Bogduniu ja się też pogubiłam ale już wyprostowałam.Jeżeli byś mogła to na Opole.

OLX wyróżnione mamy na Wrocław;Katowice;Poznań do 17.02.19.Dojdzie na Opole.

Ja pokombinuję jeszcze na Szczecin bo mam aktualne ogłoszenie po Mai i Sarze.

Zaraz zrobię :)

Posted
Dnia 6.02.2019 o 18:24, Anula napisał:

Nadeszła dla Czesterka pomoc finansowa od p.Agaty ze zbiórki od Zespołu Szkół Nr.10 w Zabrzu - 100,00zł.Ślicznie dziękujemy.

Przyłączam się do podziękowań, za tak wielką pomoc :) Tak jak pisałam wcześniej wszystko odbyło się na prośbę wspaniałej Klary - młodej Pańci Aleksa :)

Anulka przygotowała i wysłała  do szkoły, takie bardziej oficjalne podziękowanie.Należy się bo mimo,że trwała zbiórka na rodzinę,która utraciła w pożarze niemal wszystko,szkoła zgodziła się dołączyć Czesterka :)

IMG_1426.JPG.67c2031cb5b52a35a8121e21c13fa7a1.JPG

• Like 2
Posted

Miałam w ostatnim czasie 3 zapytania o Czesia (2 z Poznania i 1 ze śląska). Niestety dla tych osób nie do ogarnięcia był temat ilości kilometrów i od razu ucinały rozmowę.

Otrzymałam od kiyoshi zaświadczenie o szczepieniu Czestera, wcześniej założyłam mu książeczkę, gdzie wpisane będzie odrobaczenie, odpchlenie i kastracja.

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, szafirka napisał:

Miałam w ostatnim czasie 3 zapytania o Czesia (2 z Poznania i 1 ze śląska). Niestety dla tych osób nie do ogarnięcia był temat ilości kilometrów i od razu ucinały rozmowę.

Otrzymałam od kiyoshi zaświadczenie o szczepieniu Czestera, wcześniej założyłam mu książeczkę, gdzie wpisane będzie odrobaczenie, odpchlenie i kastracja.

Haniu i czip.