Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuję ślicznie za wpłaty dla Loli. Jutro sunia opuszcza schronisko. Oby wytrwała jeszcze jedną noc.

• 100zł -teresaa118 /15.11.2019/jednorazowa
  • 20zł -omi /15.11.2019/jednorazowa
Posted

Masakra, transport wyniósł tym razem 350zł :(. Patrycja powiedziała ze tylko 3 osoby brały psy a trasa daleka dlatego koszt taki wysoki.

Coraz trudniej będzie niestety pomagać przy takich kosztach :(

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Masakra, transport wyniósł tym razem 350zł :(. Patrycja powiedziała ze tylko 3 osoby brały psy a trasa daleka dlatego koszt taki wysoki.

Coraz trudniej będzie niestety pomagać przy takich kosztach :(

o matko:( co za masakra...nie wiem Mariola, czy nie warto byłoby zapytać tego Pana Piotra ile on liczy.

Posted
32 minuty temu, kiyoshi napisał:

o matko:( co za masakra...nie wiem Mariola, czy nie warto byłoby zapytać tego Pana Piotra ile on liczy.

Iza, pytałam w zeszłym tygodniu, kiedy miał być sobotni transport z jego udziałem. Powiedział że 340zł.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

To ja jeszcze wpłacę 20,00zł na transport.Kto jeszcze pomoże dobrnąć do 350,00zł?

Edit: już wpłacone.

Dziękuję ślicznie Anula :)

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Iza, pytałam w zeszłym tygodniu, kiedy miał być sobotni transport z jego udziałem. Powiedział że 340zł.

matko :( to się w głowie nie mieści...

Posted

Urocza kudłatka, jak dobrze że już wolna, bezpieczna. Proszę o nr konta to chociaż skromne 10zł dorzucę za transport bo faktycznie koszt duży.

Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

Urocza kudłatka, jak dobrze że już wolna, bezpieczna. Proszę o nr konta to chociaż skromne 10zł dorzucę za transport bo faktycznie koszt duży.

Dziękuję serdecznie :)

Posted
13 minut temu, Poker napisał:

Ile jeszcze brakuje?

W tej chwili brakuje 120zł ale jak wszyscy deklarowicze wpłacą swoje zadeklarowane kwoty to wystarczy .

Posted

Lolcia dojechała do hoteliku wczoraj już po północy. Na razie jest trochę wystraszona, musimy jej dać troszkę czasu, mam nadzieję że się rozkręci. Sierść w złym stanie. Ona trafiła do Radys całkiem niedawno, dopiero skończyła się jej kwarantanna i przypuszczam że dobrego domu to ona nie miała wcześniej (na pewno nie takiego który chodził z nią do SPA) bo tak szybko by ta sierść nie została doprowadzona do takiego stanu.

3.jpg.757a27aa96b0010b550206c5ec5e1870.jpg

4.jpg.85593a98a6d0db3a911489cff133699f.jpg

• Like 1
Posted

Cieszę się,że już jest pod opieką.Teraz aby trafiła do cudownego domku.

Można spróbować delikatnie wyczesywać Lolę,zaraz sierść nabierze innego wyglądu.

Posted

Dzisiaj Lolcia otrzymała sporty zastrzyk gotówki. Bardzo pięknie dziękuję <3.

• 30zł -Poker /17.01.2019 /na transport
  • 20zł -Anula /17.01.2019 /na transport
  • 50zł -Janusz Ślimak /17.01.2019/wpłata jednorazowa
  • 200zł -Aldona Mijalska /17.01.2019/stała I i bonus
Posted

Lola dzisiaj już o wiele odważniejsza. Już przybiega sama po głaski. Jak na razie zachowuje czystość, za jedzonko dałaby "wszystko" :). . W przyszłym tygodniu wizyta w SPA, żeby wykapać i doprowadzić sierść do ładu. 

1.JPG.6ac0d809a43ecb55b336ef10b01b7af3.JPG

• Like 2