guccio Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 17 minut temu, elik napisał: Pani Teresa z mężem są w drodze na spotkanie z Luną :) Będą około 2,5 godziny w drodze. Gorące godziny.Trzymam mocno zaciśnięte kciuki. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 20 minut temu, guccio napisał: Gorące godziny.Trzymam mocno zaciśnięte kciuki. Długa droga ich czeka. Jeśli się na to zdecydowali, to znak, że nasza Luneczka bardzo się im spodobała :) 1 Quote
Havanka Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Moze już są na miejscu ? Bardzo jestem ciekawa, czy wzajemnie się sobie spodobali. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 3 minuty temu, Havanka napisał: Moze już są na miejscu ? Bardzo jestem ciekawa, czy wzajemnie się sobie spodobali. Luneczka w drodze do swojego domu :) Poproszę Kasię, żeby nam napisała jak to się odbyło :) 2 Quote
Havanka Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 5 minut temu, elik napisał: Luneczka w drodze do swojego domu :) Poproszę Kasię, żeby nam napisała jak to się odbyło :) Koniecznie ! Lunka ma dom ! Tak długo czekała i 3 czerwca się doczekała ! Luneczko, dużo ludzkiej miłości i zdrowia ci życzymy, byś długo mogła cieszyć się nowym domem i własną rodziną ! 1 Quote
Tyśka) Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Wyśmienite wieści :) elik, jak znajdziesz chwilę, zastanów się na jakiego psa podmienić wyróżnione ogłoszenia. 1 Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wyśmienite wieści :) elik, jak znajdziesz chwilę, zastanów się na jakiego psa podmienić wyróżnione ogłoszenia. Mam 4 wolne ogłoszenia wyróżnione do 28.06. Może masz jakiegoś psiaczka do ogłoszenia to możesz podstawić do któregoś z Twoich ogłoszeń :) Dzięki z pomoc w ogłoszeniach Luneczki :) Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 13 minut temu, Havanka napisał: Koniecznie ! Lunka ma dom ! Tak długo czekała i 3 czerwca się doczekała ! Luneczko, dużo ludzkiej miłości i zdrowia ci życzymy, byś długo mogła cieszyć się nowym domem i własną rodziną ! Bardzo się cieszę :) Dzieki Eliuś za ogłaszanie SUNIECZKI. JEŚLI MASZ JAKIEGOŚ PIESKA DO OGŁOSZEŃ, TO PROSZĘ PODSTAW GO DO TWOJEGO OGŁOSZENIA LUNECZKI. JEST WYRÓŻNIONE DO 28.06. I SZKODA ŻEBY SIĘ MARNOWAŁO :) Przepraszam, nie zauważyłam, że zmieniły mi się litery. Quote
Havanka Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 17 minut temu, elik napisał: Bardzo się cieszę :) Dzieki Eliuś za ogłaszanie SUNIECZKI. JEŚLI MASZ JAKIEGOŚ PIESKA DO OGŁOSZEŃ, TO PROSZĘ PODSTAW GO DO TWOJEGO OGŁOSZENIA LUNECZKI. JEST WYRÓŻNIONE DO 28.06. I SZKODA ŻEBY SIĘ MARNOWAŁO :) Przepraszam, nie zauważyłam, że zmieniły mi się litery. Oglaszanych psich bezdomniakow jest sporo i chetnie skorzystam z wyroznienia. Dzieki Eluś. Zrobie to wieczorem. Quote
guccio Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Tyle przeszła,Czas na kochający domek i ludzi na wyłączność. Quote
Tyśka) Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Dziękuję, elik. Trochę tych podopiecznych mam. Ogłoszenie wrocławskie podmieniłam na Szoguna, mam nadzieję że mi nie wyrzucą, bo coś długo sprawdzają :) Ogłoszenie warszawskie... otrzymuje Melcia, która chyba od 5 (?) lat czeka na dom. Bardzo dziękuję. Quote
Nesiowata Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Luneczka w drodze do swojego domu :) I to jest wiadomość, na którą wszyscy czekali. Powodzenia psinko! Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: I to jest wiadomość, na którą wszyscy czekali. Powodzenia psinko! Tak, czekaliśmy na tą wiadomość i doczekaliśmy się. Lajki właśnie mi wyszli, jak zwykle w nieodpowiednim momencie. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wspierali sunię kasą, czy dobrym słowem. Dzięki naszej współpracy kolejny bezdomny psiak znalazł się w dobrym domu. Będą relacje, będą zdjęcia, będziemy mogły cieszyć się nowym życiem Luny. Właśnie dostałam wiadomość, że przed chwilą przyjechali do domu. Luna bardzo spokojna. Mam obiecaną relację jak przebiegnie pierwsza noc Luny w nowym domu. 3 Quote
Havanka Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 No to teraz czekamy na pierwsze wieści z domu. Myślę, ze będą dobre, bo jak Elu pisalaś post wyżej, Luna spokojna. Może czuje, że w końcu jest w swoim domu? Quote
Tyśka) Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Jak cudownie :) Bądź szczęśliwa Luneczko! Ja oczy dzisiaj mam mokre :) same dobre wieści - i u mojej Mimi. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: a oczy dzisiaj mam mokre :) same dobre wieści - i u mojej Mimi. Co u Mimi????? Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 6 minut temu, Havanka napisał: No to teraz czekamy na pierwsze wieści z domu. Myślę, ze będą dobre, bo jak Elu pisalaś post wyżej, Luna spokojna. Może czuje, że w końcu jest w swoim domu? Tak myślę, że Lunka już czuje, że jest kochana i dlatego jest spokojna. Będzie dobrze :) 1 Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 A ja już teraz, bardzo, bardzo gorąco proszę wszystkich, którzy wspierali Lunę swoimi funduszami, aby ofiarowali je kolejnemu psu w wielkiej potrzebie. ewu podesłała mi zdjęcie psiego staruszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku :( Nie dość, że stary - około 17 lat, to na dodatek ślepy, głuchy i chory. Ma chore serduszko i guza na jądrze :( Przecież taki staruszek powinien wylegiwać się na podusiach, kolankach opiekuna, a nie trząść się ze strachu w schronie. To, jak na razie, jedyne zdjęcia psiaczka. Bardzo gorąco proszę Was o wsparcie dla tego biedaka. Postaram się jeszcze dzisiaj założyć mu wątek i prosić o pomoc w jego utrzymaniu. 1 Quote
Gabi79 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 28 minut temu, elik napisał: A ja już teraz, bardzo, bardzo gorąco proszę wszystkich, którzy wspierali Lunę swoimi funduszami, aby ofiarowali je kolejnemu psu w wielkiej potrzebie. ewu podesłała mi zdjęcie psiego staruszka, który kompletnie nie radzi sobie w schronisku :( Nie dość, że stary - około 17 lat, to na dodatek ślepy, głuchy i chory. Ma chore serduszko i guza na jądrze :( Przecież taki staruszek powinien wylegiwać się na podusiach, kolankach opiekuna, a nie trząść się ze strachu w schronie. To, jak na razie, jedyne zdjęcia psiaczka. Bardzo gorąco proszę Was o wsparcie dla tego biedaka. Postaram się jeszcze dzisiaj założyć mu wątek i prosić o pomoc w jego utrzymaniu. Ojej, jaki biedak, bardzo podobny do mojego Tuptunia, który gdy go adoptowałam był oceniony na 15 lat. Elu, planujesz umieścić piesia w hoteliku? Quote
Tyśka) Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Ja zawsze naiwnie myślę, elik że teraz to sobie odpoczniesz chwilę ;) Jesteś niesamowita. A Mimi ładnie się uczy na koloniach. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Elu, planujesz umieścić piesia w hoteliku? Bardzo chciałabym ulżyć biedakowi w jego nieszczęściu, ale sama nie dam rady :( Gdyby deklarujący wpłaty dla Luneczki, przenieśli swoje deklaracje na tego nieszczęśnika, to podarowalibyśmy mu godne dożycie. Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 43 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ja zawsze naiwnie myślę, elik że teraz to sobie odpoczniesz chwilę ;) Jesteś niesamowita. A Mimi ładnie się uczy na koloniach. Odpocznę, jak już nie dam rady nic robić :) A z Mimi to super się cieszę :) Quote
Nesiowata Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Lajki właśnie mi wyszli, jak zwykle w nieodpowiednim momencie. Skąd ja to znam? Quote
elik Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Skąd ja to znam? Mamy ten sam problem :) Quote
Recommended Posts