Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.06.2019 o 09:43, Jolanta08 napisał:

Co u Mysiątka słodkiego słychać ?

Wszystko w porządku, p. Ola jest Mysią zachwycona. Mila też zyskała na zachowaniu przy Mysi. Mysia rządzi w domu, co Mili wyszło na lepsze.

• Like 2
Posted
2 godziny temu, Jaaga napisał:

Wszystko w porządku, p. Ola jest Mysią zachwycona. Mila też zyskała na zachowaniu przy Mysi. Mysia rządzi w domu, co Mili wyszło na lepsze.

Czytam i rosnę:)

Tak bardzo bałam się o Mysię, myślałam, ze ona już wszędzie będzie nieszczęśliwa, a tu taka niespodzianka1

Mysiu - i z ciebie suniu jestem bardzo dumna!

• Like 1
Posted
Dnia 10.06.2019 o 23:01, Poker napisał:

Na jakie konto mam wpłacić 207 zł z mojego bazarku ? 

Wiem ,że Mysia już szczęśliwa w swoim DS ,ale pieniądze były przeznaczone na nią. Poproszę konto do wpłaty. Chce zamknąć bazarek.

Posted
23 godziny temu, Poker napisał:

Wiem ,że Mysia już szczęśliwa w swoim DS ,ale pieniądze były przeznaczone na nią. Poproszę konto do wpłaty. Chce zamknąć bazarek.

Pięknie dziękuję  Alaskan już chyba podesłała nr konta.

Posted

Cola i Mysia już szczęśliwie w swoich domach, dwie operacje listwy mlecznej u Mysi udało się  opłacić ze zbiórki na  Ratujemy Zwierzaki;  zostały pieniążki po suniach, które chciałabym przeznaczyć na utrzymanie Tani u Jagny, koszt to 300 zł/mies.

Tania ma 7 lat, u Jagny jest już 3 mies.; w styczniu została zabrana interwencyjnie z 2 innymi suczkami i 5 szczeniakami, wszystkie psiaki mają już swoje domy, a Tania wciąż czeka. Nie mam na sunię ani jednej deklaracji,  trzeba było opłacić jeszcze sterylkę no i Tania to sunia z problemami, ciężko będzie znalezc jej odpowiedni dom...

Mam nadzieje, że darczyńcy z tego wątku wyrażają zgodę, aby pomóc  kolejnej zamojskiej suni.

Tutaj wątek Tani

https://www.dogomania.com/forum/topic/349305-tania-u-jaaga-nadal-bez-domu-beza-w-ds-w-warszawe-wiola-pokonała-parwo-i-ma-ds-w-niepołomicach-szczeniaki-w-swoich-domach-tosia-za-tm-pomocy-3-suczki-i-5-szczeniaków-z-interwencji/

Posted
Dnia 8.07.2019 o 22:57, Tola napisał:

Mysia i Mimi  - dwie sunie zabrane z zamojskiego  schroniska pozdrawiają ze wspólnego DS

Takich pozdrowień zawsze oczekujemy !

• Upvote 2
  • 4 weeks later...
Posted
Dnia 5.08.2019 o 10:30, Jaaga napisał:

Mysia i Mimi (Mila), czyli córeczki Pani Oli.

67962898_165252824628839_8717411669476638720_o.jpg

Miejsce odpowiednie dla psiaków :)

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...