Bogusik Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Bardzo dziękujemy kochane za ogłoszenia dla dziewczynek :) Zawsze w ten sposób pomagacie psiakom pod naszą opieką! :) Quote
Anula Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Obiecałam, zrobiłam: https://www.olx.pl/oferta/dwie-sunie-w-typie-pudla-do-wspolnej-adopcji-CID103-IDy2YSM.html Ja też bardzo dziękuję.Ogłoszenie wyróżnione do 09.01.18. Quote
b-b Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Jeśli potrzeba jeszcze zrobić ogłoszenie na jakieś miasto to dajcie znać :) Spóźnione życzenia Szczęśliwego NR zostawiam :) Quote
Tola Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Życzę wszystkim Dobrego Roku! Kciuki zaciśnięte za ten Jedyny domek dla suczek, świetnie się razem prezentują:) 1 Quote
Anula Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Napisała do mnie Pani z Poznania,że jest zdecydowana na adopcję jedną z suń.Odpisałam,że nie wchodzi w grę rozdzielenie Mai i Sary.Pani temat dalej drąży,że jak się zdecyduję to prosi o zawiadomienie jej. 1 Quote
Anula Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 18 minut temu, Tola napisał: Życzę wszystkim Dobrego Roku! Kciuki zaciśnięte za ten Jedyny domek dla suczek, świetnie się razem prezentują:) Dziękujemy. Tola,czy Hania wysłała do Ciebie fakturę za karmę suchą? Jak to wygląda? Nie wiem czy mam wpisać w post rozliczeniowy karmę suchą od Fundacji ZEA. Od tego miesiąca płacimy za hotelikowanie 10zł/doba bez karmy,z karmą Hani 12zł/doba.Sunie są na zasadzie 10zł/doba.Została także dodatkowo zakupiona karma mokra Animonda 800g-48 puszek aby podtuczyć sunie. Quote
Tola Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 7 minut temu, Anula napisał: Dziękujemy. Tola,czy Hania wysłała do Ciebie fakturę za karmę suchą? Jak to wygląda? Nie wiem czy mam wpisać w post rozliczeniowy karmę suchą od Fundacji ZEA. Od tego miesiąca płacimy za hotelikowanie 10zł/doba bez karmy,z karmą Hani 12zł/doba.Sunie są na zasadzie 10zł/doba.Została także dodatkowo zakupiona karma mokra Animonda 800g-48 puszek aby podtuczyć sunie. Muszę zapytać TZ, bo to on ma kontakt z księgową - dam znać, ale wiem, ze mamy z Hania umowę, ze sama zakupuje karmę, a Zea pokrywa koszty. Quote
Anula Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: Muszę zapytać TZ, bo to on ma kontakt z księgową - dam znać, ale wiem, ze mamy z Hania umowę, ze sama zakupuje karmę, a Zea pokrywa koszty. Okey. Quote
b-b Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Szkoda je rozdzielać.Wierzę ,że znajdą wspólny domek :) Tym bardziej ,że są UROCZE :D Dogo zna takie przypadki ;) 2 Quote
Tola Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 5 godzin temu, Anula napisał: Dziękujemy. Tola,czy Hania wysłała do Ciebie fakturę za karmę suchą? Jak to wygląda? Nie wiem czy mam wpisać w post rozliczeniowy karmę suchą od Fundacji ZEA. Od tego miesiąca płacimy za hotelikowanie 10zł/doba bez karmy,z karmą Hani 12zł/doba.Sunie są na zasadzie 10zł/doba.Została także dodatkowo zakupiona karma mokra Animonda 800g-48 puszek aby podtuczyć sunie. Hania zamówiła worek karmy, więc dziewczyny są zaopatrzone:) Koszt karmy, jak zawsze, pokryje Zea. Quote
Tola Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 24 minuty temu, b-b napisał: Szkoda je rozdzielać.Wierzę ,że znajdą wspólny domek :) Tym bardziej ,że są UROCZE :D Dogo zna takie przypadki ;) Cudne są, tez uważam, ze najpierw trzeba próbować szukać im wspólnego domu, one i tak przeszły przez piekło, niech będą już szczęśliwe razem, bez bólu rozstania. Quote
Tyśka) Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Pokazałam dziewczynki na pudlowej grupie pomocowej, ja wierzę że znajdą wspólny dom ;) 2 Quote
Havanka Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 8 godzin temu, Anula napisał: Napisała do mnie Pani z Poznania,że jest zdecydowana na adopcję jedną z suń.Odpisałam,że nie wchodzi w grę rozdzielenie Mai i Sary.Pani temat dalej drąży,że jak się zdecyduję to prosi o zawiadomienie jej. Bardzo dobrze Anula odpisałaś. Póki co, szukamy wspólnego domku dla dziewczynek. Quote
Anula Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 24 minuty temu, Havanka napisał: Bardzo dobrze Anula odpisałaś. Póki co, szukamy wspólnego domku dla dziewczynek. Tak szukamy wspólnego domku tylko trzeba na spokojnie poczekać. Quote
Alaskan malamutte Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Mam zapytanie o sunie na olx. Anula, Bogusik macie PW Quote
Bogusik Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Dnia 4.01.2019 o 16:35, Tola napisał: Cudne są, tez uważam, ze najpierw trzeba próbować szukać im wspólnego domu, one i tak przeszły przez piekło, niech będą już szczęśliwe razem, bez bólu rozstania. Martuniu tak też zrobiłyśmy i ogłoszenia idą jako dwie do adopcji :) Taką decyzję zaraz z Anulą podjęłyśmy. Dnia 4.01.2019 o 17:28, Tyś(ka) napisał: Pokazałam dziewczynki na pudlowej grupie pomocowej, ja wierzę że znajdą wspólny dom ;) Tysiu,bardzo dziękujemy :) Jaa na fb jestem tylko z doskoku i nie na wszystkich grupach.... Dnia 4.01.2019 o 19:27, Havanka napisał: Bardzo dobrze Anula odpisałaś. Póki co, szukamy wspólnego domku dla dziewczynek. Zgadza się Elu :) 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Mam zapytanie o sunie na olx. Anula, Bogusik macie PW Asiu bardzo dziękuję kochana za info. na pw. :) Quote
szafirka Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Do mnie też dzwoniła Pani, że chce jedną z suczek, ponieważ ma pudelkę w domu. To pewnie ta sama osoba. Dziewczyny jedzą, jedzą, jedzą... Na tym zdjęciu na żółtym kocyku widać, że ich sierść zrobiła się już bardziej puchata i zaczyna błyszczeć. 1 2 Quote
Anula Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Zapraszam na bazarek dla Mai i Sarci. Bazarek-różności dla dorosłych i dla dzieci:https://www.dogomania.com/forum/topic/349157-proszę-nie-pisaćróżności-dla-dorosłych-i-dzieci/?tab=comments#comment-17409986 1 Quote
Anula Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 Dziś wyróżniłam trzy ogłoszenia na OLX do 17.01.18. Quote
Bogusik Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Hania mi napisała,że było kilka telefonów.Jednak tak beznadziejnych,że szkoda pisać....:( Quote
Tola Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 5 minut temu, Bogusik napisał: Hania mi napisała,że było kilka telefonów.Jednak tak beznadziejnych,że szkoda pisać....:( Sunie urodziwe, to i telefony beznadziejne, często tak bywa. Ale zadzwoni i ten właściwy telefon, zawsze tak jest:) Quote
Havanka Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Dnia 10.01.2019 o 21:11, Bogusik napisał: Hania mi napisała,że było kilka telefonów.Jednak tak beznadziejnych,że szkoda pisać....:( Właśnie miałam pytać o odzew z ogłoszeń. Miałam kilka zapytań w sprawie adopcji. Wydawało mi się, ze coś z tego się "wykluje". No cóż, czekamy dalej. Anula, dziekuję za wyróżnienie mojego ogłoszenia. Moze zmienię województwo na lubuskie? Quote
Bogusik Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Dnia 10.01.2019 o 21:17, Tola napisał: Sunie urodziwe, to i telefony beznadziejne, często tak bywa. Ale zadzwoni i ten właściwy telefon, zawsze tak jest:) 2 minuty temu, Havanka napisał: Właśnie miałam pytać o odzew z ogłoszeń. Miałam kilka zapytań w sprawie adopcji. Wydawało mi się, ze coś z tego się "wykluje". Nic na razie się nie wykluło więc musimy czekać na jakiś konkretny i wart uwagi telefon. Quote
Recommended Posts