Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halo Ciocie Danterowe gdzie jesteście? potrzebuje niezniszczalnej obroży dla Pazurka,on zepsuł ich już nawet nie wiem ile,Danter mu je jakoś odpina,przez te kłaki nie widze dokładnie jak to robi,a potem to już sieczka,obroże niby młody ma ale całą potarganą

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjutko jakbym dostała w łeb się czuje,ja podejrzewałam że to rak ale podejrzewać a dostać to na piśmie to dwie różne sprawy,założyłam w dziale weterynarii nowy wątek,zobaczymy może ktoś to zna,bożżżżże płakać mi się chce :(

Posted

Taka informacje znalazlam:
,,Trichoepithelioma to łagodny nowotwór występujący u psów i kotów. Jego przyczyna nie jest poznana. Jako leczenie zastosowano całkowite usunięcie chirurgiczne guzów."

Żadko są złośliwe z tego co wyczytałam bo to chyba tez ludzi dotyczy ale na 100%pewna nie jestem

Posted

moge go odpchlić dopiero po 17,tyle wetka kazała odczekać,pchły wkurzające? mogę ci dokładnie napisać jak bardzo,też jestem pogryziona ale to nic w porównaniu z Julką,około 20 bąbli na plecach o ile nie ma ich więcej w innych miejscach :(

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']dowiedziałam się od ekspedientki ze sklepiku na dole w naszej kamienicy że jej mąż powiedział że Danter wygląda jak z ulicy sezamkowej haha

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam podobieństwa nie widzę :eviltong:

Posted

czy ja wiem czy powinny... chyba nie bo niby czemu? jeśli jest upał straszny to psy niektóre same z siebie mniej jedzą - ludzie też mają mniejszy apetyt w upały, ale żeby mniej dawać jak chce jeść to nie sądzę żeby to było dobre

Posted

ja też tak tego słuchałam... daje im jeść tyle co zwykle ale i tak połowa zostaje w miskach,za to piją hektolitry wody,nawet w nocy wstaje im dolewać,a co do ulicy sezamkowej to ja tylko czekam na pozwolenie na strzyżenie bo szkoda mi kudłacza w te upały,strasznie dyszy,jak już będzie po fryzjerze to wszyscy u mnie w okolicy padną hehe,jak fajnie w domku chłodno :)

Posted

no dziewczyny musze wam napisać że mamy 2 nowe psy,dalmatyńczyka i kurdelka :cool3: Danter nie zwraca na nie uwagi a Pazur na nie poluje,napisze zaczepnie że te psy nasze dziecko dostało w prezencie hehe :evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

o nie drogie panie,dalmatyńczyk jest dmuchany i sobie lata to tu to tam a kurdelek to najprawdziwszy pies na baterie czyli pies idealny :evil_lol: straszny miałam dziś poranek,trafiłam na taką krowe lekarke która wmawiała mi że ja jestem zdrowa i oszukuje,nie mam płetwy krtaniowej ani astmy,co tam że miałam przy sobie wypisy ze szpitala i wyniki badań,nawet na to nie spojrzała a swoją diagnoze wzieła z tąd że... TERAZ UWAGA: NIE KASZLAŁAM!!! no myślałam że mnie trafi!!! jak widać lekarze z kilku szpitali się mylą,tomograf komputerowy się myli,usg krtani i tchawicy to dupa a pani konował z przychodni pracy jest alfą i omegą i nieodkrytym pewnie talentem medycznym skoro wydaje diagnozy bez badania,palcem mnie nawet nie dotkneła,nos miała w komputerze