Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, seramarias napisał:

Jest śliczna, trzeba tylko wyprać futro, wyszczotkować, i będzie dziewczyna cud malina :)

Na razie dziewczyny zostały odpchlone więc kąpiele będą dopiero po weekendzie. Dobrze, że mam katar bo podobno śmierdzą strasznie :-)

Imka jest bardzo kontaktową sunią, bardzo lubi dzieciaki. Z innymi psiakami bardzo dobrze się dogaduje. 

Aktualnie ma cieczkę :-)

IMG_4749.JPG

IMG_4753.JPG

• Like 2
Posted
29 minut temu, zorka5 napisał:

Jaka ładna dziewczyna, zgrabna i ogon już w górze :) 

tak:) śliczna jest, zgrabniutka:)

i z cieczką .... no nic, trzeba będzie obserwować, ona na pewno była w kojcu z MIKĄ, a czy jeszcze z jakimś samcem? nie wiem, dowiem się

Kochana jest:)

Dzięki Kasiu <3

Posted

Dziekuje Koja za przeniesienie deklracji z Romy na Imke:) dziś wpłynęlo 20 zł:)

Po Romie zostało 215,40 zł

Przekazuje te pieniązki dla Imki:) następczyni czarnulki:)

Posted
Dnia 7.10.2018 o 22:16, Tyś(ka) napisał:

Jaka cudna dziewczynka :)

Imka jest świetna - spokojna, pozytywnie nastawiona do wszystkich:-) Troszkę mało usłuchliwa - zawsze idzie w "swoją" stronę :-) 

IMG_4918.JPG

IMG_4923.JPG

IMG_4925.JPG

IMG_4947.JPG

IMG_4951.JPG

IMG_4967.JPG

IMG_5091.JPG

IMG_5127.JPG

IMG_5132.JPG

IMG_5146.JPG

IMG_5216.JPG

• Like 2
Posted

Jejku- jakie cuda, nie do wiary że one sie tak w 4ke trzymają:) powinny iśc RAZEM do adopcji:) :) cudowna gromadka

To zaczne ogłaszać Imke tylko jutro jeszcze przedzwonie Kasiu po kilka dodatkowych infromacji:)

Zdjęcia cudne!

Posted

Przygnebiajacy telefon o Imke

Czy sunia moglaby mieszkac w garazu?

Ale- nie bedzie tam sie czula samotna bo Pan jak tylko wstanie wypije kawe i bedzie tam z nia az do nocy?

No czemu mi sie to nie podoba?

Posted
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Ale- nie bedzie tam sie czula samotna bo Pan jak tylko wstanie wypije kawe i bedzie tam z nia az do nocy?

Skąd się biorą takie pustaki?

Posted
6 godzin temu, kiyoshi napisał:

aż mnie zmroziło jak przeczytałam :(

a Imka  jeszcze ma cieczkę?

Posted

Rozmawiałam z Panem i próbowałam delikatnie wytłumaczyć, że nie ma sensu by siedział z sunią całymi dniami w garazu, lepiej by ona siedziała z nim w domu, ale Pan powiedział, że żona nie zgadza się na psa a on bardzo by chciał, więc tak sobie wymyślił...

Powiedziałam, że Imka absolutnie nie, wiec spytał czy nie mam innego psa lub gdzie takiego znaleść co mógłby być w garazu...niestety podejrzewam, że ktoś i tak mu psa wyda....

Dorabiam cały czas Imeczce ogłoszenia. Chciałabym by poszła juz na swoje, bo jej koleżanka z boksu- Mika, czeka w kolejce....

Chyba juz jest końcówka cieczki, ale najpewniej wypowiedziałaby się Kasia:)

Posted

Słabą przyszłość wróżę psu wziętemu przez pana wbrew woli żony... :( Dobrze, że Imka jest pod opieką kiyoshi i trafi do najlePSIEjszego domku. Kciuki za odzew zaciskam.