Gosiapk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A może zrobimy kilka postów z życzeniami zdrowia dla Pana (może Toffikowego), które Marinka by wydrukowała i zaniosła Panu do szpitala? Na pewno byłoby mu miło, że ludzie o nim myślą :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Gosiapk']A może zrobimy kilka postów z życzeniami zdrowia dla Pana (może Toffikowego), które Marinka by wydrukowała i zaniosła Panu do szpitala? Na pewno byłoby mu miło, że ludzie o nim myślą :cool3: No no no, ja widzę, że tu interesujące pomysły się rodzą :cool3: A tymczasem dobrej nocy życzę wszystkim Toffikowym cioteczkom ;) :sleep2: Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Gosiapk']A może zrobimy kilka postów z życzeniami zdrowia dla Pana (może Toffikowego), które Marinka by wydrukowała i zaniosła Panu do szpitala? Na pewno byłoby mu miło, że ludzie o nim myślą :cool3: W sensie zeby napisac tak przewrotnie "dla nowego Pana Toffika"?;) To mile z tymi zyczeniami :) Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Gosiapk']A może zrobimy kilka postów z życzeniami zdrowia dla Pana (może Toffikowego), które Marinka by wydrukowała i zaniosła Panu do szpitala? Na pewno byłoby mu miło, że ludzie o nim myślą :cool3: to fajny i miły pomysł:multi: nie wiadomo czy Pan, ze względów zdrowotnych, będzie tym nowym Panciem Toffika, ale można mu pożyczyć zdrówka, bo tak jak Marinka pisze, zawsze lubłl zwierzaki i miał dla nich serce, to czemu nie miałybyśmy mu "skrobnąć":cool3:, każda od siebie paru miłych zdań, powrotu do zdrowiw i spokojnych Świąt:lol: ja coś jutro napiszę, choć to zwykłe będzie, a nie poemat jakiś;) Marinka zechce, to wydrukuje i da Panu. Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jejku ale sie tu dzieje!!!!!!!! wreszcie sie na dogo dostalam i tu takie wiesci na pocieszenie!!!!! A ja zyczylam Toffikowi jakiejsc kochanej babci starszej a tu dziadzio sie znalazl:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysle ze moze byc calkiem zwawy moj dziadek jest w tym samym wieku a zwinny z niego chłop;) kobitki mlode podrywa nagminnie...az mi wstyd zawsze:evil_lol: No i jestem jak najbarrdziej za zyczeniami dla Pancia! Moge mu nrysowac Toffika i wrzucic na watek i sie go druknie na dokladke do waszych poematów;):evil_lol: Tzrymam kciuki! dobranocka:loveu: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ola la napisał(a):Jejku ale sie tu dzieje!!!!!!!! wreszcie sie na dogo dostalam i tu takie wiesci na pocieszenie!!!!! A ja zyczylam Toffikowi jakiejsc kochanej babci starszej a tu dziadzio sie znalazl:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie się dziadzio znalazl, wielbiciel Toffika:multi: Ola la napisał(a): Mysle ze moze byc calkiem zwawy moj dziadek jest w tym samym wieku a zwinny z niego chłop;) kobitki mlode podrywa nagminnie...az mi wstyd zawsze:evil_lol: znamy takich dziadków i żwawe z nich chłopaki:cool3: Ola la napisał(a): No i jestem jak najbarrdziej za zyczeniami dla Pancia! Moge mu nrysowac Toffika i wrzucic na watek i sie go druknie na dokladke do waszych poematów;):evil_lol: to rysuj Kochana Toffika czym prędzej, wstaw na wątek i się do "poematów":evil_lol: wrzuci:lol: Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 bico to jutro o poranku wrzuce na watek toffika rysuneczek prowizoryczny:oops:teraz jakbym zaczela rysowac to by mi zajac wielkanocny wyszedł albo gremlin jaki bo ledwo widze:evil_lol: ale serce włoże całe swe! Niech żyją żwawe dziadeczki!:multi::multi::multi: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Ola la']bico to jutro o poranku wrzuce na watek toffika rysuneczek prowizoryczny:oops:teraz jakbym zaczela rysowac to by mi zajac wielkanocny wyszedł albo gremlin jaki bo ledwo widze:evil_lol: ale serce włoże całe swe! Niech żyją żwawe dziadeczki!:multi::multi::multi: gremlin albo zając, dobre:roflt::roflt::roflt: dziękujemy za Twój wkład sercowy w rysuneczek:loveu: a żwawi dziadeczkowie i ludzcy i psi niech nam żyją:bigcool::bigcool: Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 hehe dobre ale Tofffi by sie obrazil....wiesz ty co :evil_lol: on taki dumny i blady chodzi wiecznie. Urazona meska duma:shake:to by bylo niewyobrazalnie straszne. heh no narazie tylko wklad sercowy bo ręce to klepia juz w klawiature na oslep i rankiem Toffika skrobną.;) Kurde spać by trzaaaa iść :lol: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ola la napisał(a):hehe dobre ale Tofffi by sie obrazil....wiesz ty co :evil_lol: on taki dumny i blady chodzi wiecznie. Kurde spać by trzaaaa iść :lol: dumny i blady - też dobre:roflt::laugh2_2::roflt::laugh2_2: no kurde iść spać trza jak nic:lol: Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :nono::fadein:bico napisał(a):dumny i blady - też dobre:roflt::laugh2_2::roflt::laugh2_2: no kurde iść spać trza jak nic:lol: hehe widze ze nam tu śmiechawo zamiast śpiącawo :nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nic mnie sie głupawka włącza o tej porze a tu jutro trza wstac i skrobnąć hrabiego naszego :-D ja zmykam spac bo sie głodna zaczynam robić :nerwy: Dobranoca! a staruszek Toffi niechaj w snach gośći!:lol: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ola la napisał(a): ja zmykam spac bo sie głodna zaczynam robić :nerwy: Dobranoca! a staruszek Toffi niechaj w snach gośći!:lol: ja tez w nocy zawsze głodna, ale teraz chipsy wcześniej pożarłam i tak mi na żołądku leżą, po co ja to jadłam:splat: Dobranocka:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 :lying: Szalona Ola i bico :loveu: Ja widzę, że Wy tu u Toffika po nocach urzędujecie :cool3: Czytam i z podziwu wyjść nie mogę ;) Głowy pełne pomysłów :happy1: A ile pozytywnej energii i humoru tu wprowadzacie :ghost_2: Pomysł z życzeniami dla Pana i rysunkiem Oli - szaleńca :cool3: bardzo dobry :) Ale na Marinkę musimy poczekać ;) ----------------- bico - współczuję z tymi chipsami :evil_lol: zapewne jeszcze rano na żołądku będziesz je czuła :cool3: Przynajmniej ja tak zawsze mam... :razz: ----------------- Toffiku, masz szansę... Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:...bez komentarza...bo co tu komentować, jak się człowiek zaśmiewa!:evil_lol: Ale czas leci...allegro się skończyło i co dalej? Wznawiać? Quote
Marinka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witam drogie dogocioteczki - dzisiaj po pracy jadę do Perełki, do Pana nie dam rady (pracę kończę o 18:shake:, a zanim dojadę będzie 19, to mnie tam nie wpuszczą chyba)- pojadę do szpitala jutro. Z jednej strony, to może i dobrze, bo będę mogła przekazać wieści o Perełce. Kurcze i ten okres świąteczny - niczego się pewnie nie dowiem, a chcę porozmawiać z lekarzem...o ile w ogóle będzie chciał ze mną rozmawiać o zdrowiu Pana (nie jestem przecież rodziną). Dzięki za pomysł z życzeniami dla Pana w dodatku z rysunkiem Toffika :lol::lol::lol:. Będzie mu bardzo miło :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ale czas leci...allegro się skończyło i co dalej? Wznawiać? Ojojoj, proszę wznów je :oops: Pieniążki ponownie przesłać ??? Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Gosiapk napisał(a):To kiedy zaczynamy z życzeniami? Mamy czas do jutra :) ja dziś coś skrobnę, po południu lub w nocy:evil_lol: bo jutro wyjeżdżam i będę bez netu w święta:placz: Quote
Gosiapk Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 To kiedy zaczynamy z życzeniami? Mamy czas do jutra :) Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 hehe dobry dzień~! wstyd sie przyznać kobitki kochane ale ja niedawno wstałam:lol: ale naskrobałam juz Toffika!:multi: haha troche dziko wyszedl ale liczy sie gest:evil_lol: Fajnie tu u Tffika zawsze wesoło.WIdac dziadzio same pozytywne osoby przyciąga do siebie:evil_lol:pewnie jego przyszly miejmy nadzieje Pan tez wesoly dziadzioszek:-D ja tez w nocy zawsze głodna, ale teraz chipsy wcześniej pożarłam i tak mi na żołądku leżą, po co ja to jadłam biedna:shake: ja wczoraj a wlasciwie dzisiaj juz nie wytrzymalam i zjadlam czekolade w wyrku a rano obudzilam sie z twarza i popiersiem w czekoladzie:placz:a i posiciel uwalona cala:shake: Quote
Marinka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Piękna kartka świąteczna z uroczym Toffikiem i takie ma wesolutkie oczka i uśmiechnięty buziaczek :loveu::loveu::loveu: Ola la świetnie się spisałaś - zaraz to cudeńko drukuję i jutro zawiozę do Pana. Na pewno się ucieszy :lol::lol::lol: Wieści o Perełce, też mam jak najlepsze, Pani Maria to cudowna osoba, Perełka już się do niej przyzwyczaiła, jak również do jej 3 psiaków :Miśka, Tobiasza i Ufisi. Bawią się razem wesolutko. Mówię Wam wspaniała gromadka:loveu:. Quote
Gosiapk Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Czyli Perełka zadowolona z koloni :) To kiedy zaczynamy posty z życzeniami dla Pana? :cool3: Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Marinko ciesze sie ,ze Ci sie podoba ;) Mam nadzieje toffikowemu dziadkowi tez sie spodoba wielkanocny Toffi;) hehe nie wiem jak to sie stalo ze ma słoniowacizne prawej przedniej łapki :niewiem::evil_lol: Quote
bico Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ola la, jaki piękny Tofficzko-zajączek Ci wyszedł:loveu::loveu: i jak wesoły:multi: minka taka niewinna:cool3: wielkanocna:cool3: dziękujemy za miły rysunek:Rose: ja mam od siebie życzenia dla Pana, są krótkie i raczej takie...klasyczne:oops: można je dołączyć do rysuneczku. "Szanowny Panie Dziadziusiu:loveu: Podziwiamy Pana codzienny życiowy optymizm i dobre serduszko dla zwierzaków. Dlatego składamy Panu serdeczne życzenie szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieje, że niebawem, za sprawą nowej, wiosennej energii, będzie Pansie mógł cieszyć spacerkami ze swoją sunią Perełką. Jesteśmy niezmiernie wdzięczne i ucieszone zainteresowaniem, jakim Pan obdarzył starszego pieska Toffika, którego tutaj można podziwiać jako wesołego zajączka wielkanocnego, pośród pisanek. Życzymy Panu radosnego Alleluja, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni. Z serdecznymi pozdrowieniami - dogomaniaczki" takie coś naskrobałam, więcej nie mam weny:oops: jak się nada, to dorzućcie do rysuneczku Oli, jak nie, to dodajcie coś od siebie, zmieńcie, lub nie dodawajcie, i tak dobrze będzie, bo Ola super Tofficzka narysowała:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dziewczyny - niesamowite jesteście :loveu::loveu::loveu: Ola - prześliczny rysunek :Rose::Rose: zdolna bestia z Ciebie :cool3: :diabloti: myślę, że Pan bardzo się ucieszy z takiego prezentu :multi: bico - urocze życzenia :Rose::Rose: aż mnie się cieplej i milej na sercu zrobiło, kiedy je czytałam :loveu: Marinko - cieszę się, że u Perełki wszystko dobrze, a także życzę udanej wizyty u Pana w szpitalu :happy1: - pozdrów go serdecznie od nas wszystkich, przekaż śliczną kartkę Oli :loveu: i ciepłe życzenia bico :loveu: - jak planujesz Marinko te życzenia przekazać, czy odręcznie je napiszesz? Czy może to do worda wrzucić i jakoś ładnie rozmieścić ten tekst, wkleić jakieś świąteczne akcenty? Chyba, że ktoś ma ochotę coś dodać jeszcze :loveu: Szepnij Panu jeszcze parę słów o naszym staruszku kochanym podczas swojej wizyty :loveu: ;) O której Marinko idziesz do Pana ??? Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Nie wiem jak potem będzie z czasem,więc spieszę się, żeby...podziękować,że jesteście i życzyć Wesołych,Zdrowych i Radosnych Rodzinnych :loveu:ŚWIĄT!!!!! Bico...tekst do załzawienia!:loveu: Gorące pozdrowienia i życzenia świąteczne, i ode mnie! Tofficzku...żyj sobie dostojnie i spokojnie!:lol: Quote
Recommended Posts