agat21 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Bardzo ładnie koteczka wyszła na zdjęciach :) Quote
Bębenek Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Czasami mam takie nawiedzone pomysły, jakiś czas temu pisałam na olx-ie po ludziach z propozycją że wezmę na sterylke, stąd pytałam :) ale poza podkarpackie się nigdy nie rozpedzalam :) zobaczę, jak się rozwinie sytuacja u zwierzaków, do których się dokładam, adopcje drgnęły, więc jak będzie iść dobrze, to z karmą pomogę. Ale na teraz obiecać nie mogę.. Quote
andegawenka Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Mamusia śliczna, sama wygląda jeszcze na bardzo młode kociątko. Dorzucę grosik. Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 10 minut temu, andegawenka napisał: Mamusia śliczna, sama wygląda jeszcze na bardzo młode kociątko. Dorzucę grosik. Witaj :) Tak, sama jest jeszcze bardzo młoda ... Czy ludzie zacznął w końcu brać odpowiedzianość za swoich przyjaciół!? 1 Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Kocia rodzina jest już u mnie ! Maluszki cudowne :) :) Mamy dwa rude, to chłopaki i jedna ( wydawało mi się, że to czarny ) szylkretowa to dziewuszka :) Zdjęcia są robione dzisiaj, ale u babci, Po przyjeździe do mnie ja im porobiłam w domu, ale mam problem ze ściągnięcien na komp. A poza tym kluseczki są bardzo ruchliwe :) Quote
Bębenek Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Słodkie te niezdarki :) można jeszcze komuś przesłać kilka rzeczy na bazarek, czy za późno już ? Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 59 minut temu, Bębenek napisał: Słodkie te niezdarki :) można jeszcze komuś przesłać kilka rzeczy na bazarek, czy za późno już ? Pewnie, że można ! Piszę do Ciebie pw :) Quote
Danusia - Lusia Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 jestem i ja:) kinga jeszcze nie napisała albo ja nie doczytałam, rodzinka wczoraj zaliczyła wizytę u weta:) dzielna mama jest odpchlona, odrobaczona 1 dawką preparatem dla karmiących, miała troszkę czyszczone uszy na tyle ile dała sobie to zrobić a maluszki są odpchlone:) wszystkie mają już założone książeczki zdrowia. Wet. określił wiek mamy na ok. rok, więc dzieci są chyba po raz pierwszy:) Koteczka jest bardzo grzeczna i nawet kuwetkowa ! bardzo lgnie do człowieka:) dziękuję wszystkim za pomoc, zainteresowanie i zapraszamy do śledzenia losów kociej rodzinki:) Quote
Danusia - Lusia Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 później , jeśli się uda zrobimy z kingą moim tel. zdjęcia indywidualne maluszkom:) to wstawimy na wątku:) Noc minęła super:) 1 Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 Tak jak wspomniała danusia wczoraj rodzinka była po przeglądzie wet., paragon gdzieś posiałam, wrzucam zdjęcia z książeczek, mama odpchlona i odrobaczona, a dzieciaki mają zrobione na jednym zdjęciu :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 I cała rodzina już na nowym miejscu i posłanku :) Dostały u mnie tymczasowe imiona, mama Nutka, dzieci: Norek, Noddy i dziewucha Nena :) Quote
Anula Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Śliczne są.Teraz niech się zdrowo chowają.Tak dla mojej wiedzy mam pytanie a kiedy się odrobacza maluszki?Czy się szczepi też kotki na choroby zakaźne? Quote
jaguska Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Śliczna rodzinka, i ja dorzucę grosik, proszę namiary na pw. Quote
Danusia - Lusia Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Śliczne są.Teraz niech się zdrowo chowają.Tak dla mojej wiedzy mam pytanie a kiedy się odrobacza maluszki?Czy się szczepi też kotki na choroby zakaźne? maluszki jeszcze nie jedzą same, więc na razie pobierają odrobaczenie od mamy z pokarmem:) jasne, że się szczepi, ale one są za malutkie:) dlatego mają już książeczki w celu monitorowania zdrowotnych losów kociaczków, wszystko w swoim czasie. Ja mam nadzieję, że pięknoty szybko znajdą domki. A może macie kogoś chętnego ? Quote
Isiak Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Ale cudaki słodkie! Mamusia śliczna! Nie dam rady teraz wspomóc finansowo, niestety... Zostało mi kilka książek z bazarku... Quote
Havanka Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Witam się u kociej tym razem rodzinki. Nie wiem jak moglabym pomóc. Finansowo niestety jest kiepsko,ale może zajelabym się oglaszaniem maluszkow,kiedy Danusia wrzuci ich zdjecia. Jak długo musza pozostać przy swojej mamie i czy mama tez bedzie do adopcji? Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 Czas na zdjęcia :) Jeden z maluszków, rudy chłopak, już widać, że niezła z niego będzie sprężyna :) :) Quote
Danusia - Lusia Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 10 godzin temu, Havanka napisał: Witam się u kociej tym razem rodzinki. Nie wiem jak moglabym pomóc. Finansowo niestety jest kiepsko,ale może zajelabym się oglaszaniem maluszkow,kiedy Danusia wrzuci ich zdjecia. Jak długo musza pozostać przy swojej mamie i czy mama tez bedzie do adopcji? kinga już zrobiła na OLX Lublin:) cała rodzinka jest do adopcji:) mamusia też, tylko musimy ją przed adopcją wysterylizować. Jeśli masz szczęśliwą rękę to jak najbardziej działaj:) każda pomoc mile widziana :) Maluszki jeszcze same nie jedzą, ale za ok. 2 tyg. będziemy uczyć je być samodzielnymi osobnikami:) Rodzinka jest teraz u nas tzn. lubelskie, więc jest tu ogłaszana.Oby tylko szybko znalazły domki:) Quote
Danusia - Lusia Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 haloooo !!! co tak pusto u kociej rodzinki:) gdzie się podziały wszystkie cioteczki :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Dzisiejsze zdjęcia kociej rodzinki :) Maluszki 24 września zaczną 5 tydzień :) Quote
nina65 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 no wszystkie sliczności! gdyby nie odległość... mam już czworo kocich domowników ale ... czy to robi różnicę? Quote
Danusia - Lusia Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 13 minut temu, nina65 napisał: no wszystkie sliczności! gdyby nie odległość... mam już czworo kocich domowników ale ... czy to robi różnicę? właściwie nie robi:) a one są słodkie:) chyba jeden chłopak będzie miał domek w Białej Podlaskiej:) jeszcze czekamy na decyzje Pani:) reszta jest wolna, to działaj:) Quote
nina65 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 łoł będę myśleć, mam rudą znajdkę, najmłodszą obecnie 2 latka, zdominowała pozostałe starsze (14.11, 7 lat) Quote
Recommended Posts