Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
40 minut temu, dwbem napisał:

Niestety nie mogę bo mam trzy psy w tym dwa pinczery średnie, suczka nie poluje ale adoptowany pies wykazuje chęci pogonienia kota więc nie zaryzykuję. Poza tym jestem sama i moi przyjaciele popukali by się w czoło jakbym wzięła czwartego zwierzaka bo nie jestem już mloda. No i jest jeszcze staruszka rottka, wprawdzie ona kocha cały świat ale wymaga więcej uwagi bo żyje z moich rekordowo długo.

to gratuluję stadka :) a na przyjaciół nie patrz :)  ktoś, kto nie przepada za zwierzakiem w domu tego nie zrozumie:) , ale trzeba uszanować też taką opinie, bo przecież nikt nie mówi, że każdy musi posiadać jakieś zwierze. Ja mówię, że tacy ludzie nie powinni mieć żadnego zwierzaka!!! 

• Upvote 1
Posted
23 minuty temu, Aldrumka napisał:

cudna rodzinka

bardzo :) a jaka pocieszna :) maluchy są jeszcze bardzo nieudolne, ale próbują się zaczepiać :) ich zabawa nas rozbawia, ciągle zaglądamy do nich :) mnie żadna robota się nie trzyma :) dzisiaj kupiłam mleko i butelkę, chciałam odciążyć kicię, bo jest suchutka, ale maluszki nie chcą pić z butelki a jak płaczą:( jakbym im robiła wielką krzywdę :( za to mamie mleko smakuje ! doczytałam, że mogą pić kotki karmiące, więc się nie zmarnuje. Może później maluszki same zechcą pić :)

• Like 1
Posted

Moi przyjaciele mają i kochają psy, mają po jednym, czasem dwa ale ja mam 78 lat, trzy psy więc po prostu z troski o mnie nie chcą, żebym miała więcej i mają rację bo kiedyś wychodziłam z dwoma dużymi psami jednocześnie a teraz z każdym osobno bo nie mogę ryzykować, że coś mi się stanie jak mnie szarpną i przewrócą bo kto wtedy się nimi zajmie.

A kociaki są rozkoszne, zresztą wszystkie maluchy są cudne.

Posted
11 minut temu, dwbem napisał:

Moi przyjaciele mają i kochają psy, mają po jednym, czasem dwa ale ja mam 78 lat, trzy psy więc po prostu z troski o mnie nie chcą, żebym miała więcej i mają rację bo kiedyś wychodziłam z dwoma dużymi psami jednocześnie a teraz z każdym osobno bo nie mogę ryzykować, że coś mi się stanie jak mnie szarpną i przewrócą bo kto wtedy się nimi zajmie.

A kociaki są rozkoszne, zresztą wszystkie maluchy są cudne.

trzymaj się :) i dużo, dużo zdrowia życzymy:) takich ludzi wartościowych i odpowiedzialnych jest coraz mniej :), ale cieszę się, że nasz wątek odwiedziła osoba, która racjonalnie myśli :) wszystkiego najlepszego ...

Posted
8 godzin temu, Radek napisał:

Nie mogę się napatrzeć na kotki. 

Cytat
Cytat

to tak jak ja :):) stara baba a siedzi i patrzy :) rzeczywiście słodkie są :)  nawet weterynarz zachwycała się rodzinką :) kicia - mama jest pięknie  umaszczona więc dzieciaczki nie mogą być inne :)  będzie z Niej piękna dziewczyna, tylko trzeba Ją odkarmić i zadbać :)  , ale na razie karmi :)

• Like 1
Posted

Zaglądam z zaproszenia. Maluchy są prześliczne,  pewnie szybko znajdą domki :)

Przepraszam, nie dam rady teraz wspomóc - do mojej dziewiątki stałych dołączyła  ostatnio podobna czwóreczka, 2-3 miesięczne maluchy, niestety jeden   ze złamaną łapką :(

Posted
10 minut temu, Marudzia napisał:

Zaglądam z zaproszenia. Maluchy są prześliczne,  pewnie szybko znajdą domki :)

Przepraszam, nie dam rady teraz wspomóc - do mojej dziewiątki stałych dołączyła  ostatnio podobna czwóreczka, 2-3 miesięczne maluchy, niestety jeden   ze złamaną łapką :(

To masz wesoło :) Moje jeszcze same nie jedzą, dobrze jeszcze nawet nie chodzą, Kocia mama od wczoraj ma biegunkę :( 

• Like 1