Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocia mama w ciąży, została podrzucona do mojej babci, na wsi, urodziła trzy maluszki, są dwa rude chłopaczki i szylkretowa dziewuszka. Mama jest  bardzo młodziutka, wspaniała, lgnąca do człowieka, bardzo towarzyska, ma przepiękną, taką niespotykaną barwę. Na razie trzeba ją troszkę podkarmić bo suchota z niej straszna, kość na kości :( Byłabym ogromnie wdzięczna za wsparcie finansowe dla mamy i kociątek( odrobaczenie, odpchlenie, sterylizacja ) a także rzeczowe ( karmy suche, mokre, wtaminy dla mamy, które bardzo się jej przydadzą )

15 września br. kocia rodzina przyjechała do mnie i czeka na swoje nowe, lepsze życie !

41776906_174925330018361_6235279575820009472_n.jpg

41838973_880159898843995_4463595782284509184_n.jpg

41673041_1374423092692768_2760399644625207296_n.jpg

• Like 2
Posted

Wydatki : 493,19

15.09.br         odrobaczenie i odpchlenie mamy + odpchlenie maluchów = 50,-

5.10.br         odrobaczenie maluszków - aniprazol = 5,-

16.10.br          zakupy - electro cmplex i oticlar = 25,99

17.10.br          zakupy - żwirek 15kg, mleko 6x200ml, pudyń dla kota GimCat 3x150g = 94,20

18.10.br         szczepienie kociaków +fartuszek sterylkowy dla mamy = 120,-

2.11.br          lecznica w Radzyniu = 20,-

2.11.br          diagnostyka : USG, wymaz, morfologia = 178,-

Wpłaty : 360,-

13.09.br   120,-  Anula

17.09. br   10,-   Nina65

17.09. br   30,-   Patrycja96

17.09. br   25,-   Andegawenka

19.09. br   20,-   Patrycja96

24.09. br   35,-   Patrycj96

26. 09. br  40,-  Jaguska

27.09. br    30,-   Elik

3.10. br   40,- Partycja96

22.10. br    10,- Fegelle

Serdecznie wszystkim dziękuje za pomoc :)

Posted

Mam jeszcze sporo książek na ewentualny bazarek, mogę przekazać bądź sama zrobić z celem na kociaki z wątku. 

Na pewno potrzeba kasy na jedzenie i weta (mamusię na sterylkę koniecznie), bezpośrednio nie pomogę ale chociaż ten bazarek

Posted
13 minut temu, sue napisał:

Mam jeszcze sporo książek na ewentualny bazarek, mogę przekazać bądź sama zrobić z celem na kociaki z wątku. 

Na pewno potrzeba kasy na jedzenie i weta (mamusię na sterylkę koniecznie), bezpośrednio nie pomogę ale chociaż ten bazarek

Oczywiście, że mamę wysterylizuję, to jest dla mnie priorytet ! Nie wiem jeszcze jak z maluszkami bo na płeć za wsześnie, ale też nie zostawię, zostaną odrobaczone itp. Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy bazarkowej i jeśli to nie problem to byłabym wdzięczn jakbyś zrobiła :) U mnie czasu brakuje

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Jestem z zaproszenia. Kociczka przecudna :) Mam ciekawą srebrną bransoletkę, możemy ją spieniężyć dla niej i dzieciaczków. Na jaki adres wysłać zdjęcie?

Dziękuje za odwiedziny ! Super, bardzo dziękuje, skorzystam tak jak z propozycji Sue :) Wyślę zaraz pw

Posted

Stawiam się na zaproszenie kinga_kinga7.Nadażyła się okazja jeżeli to można nazwać okazją(lepiej gdyby ich nie było).U mnie skrzętnie przetrzymywane są pieniążki po Flipperku-foksterierku,który dawno ma wspaniały domek.Przypomnę,że Flipperek został uratowany i zabrany ze Schroniska w Białej Podlaskiej.Kwota 117,18zł przekazuję na kociaczki i tym samym stan finansów Flipperka będzie się równał 0,00zł

http://www.dogomania.com/forum/topic/338092-flipper-foksterierek-z-jednego-ze-schronisk-na-wschodzie-polski-już-w-hoteliku-u-szafirkijuż-nie-w-hoteliku-tylko-w-ds-w-łodzi/

Bardzo proszę o dane do przelewu i jak nadejdą pieniążki to potwierdzenie na wątku Flipperka.Przeleję pełna kwotę 120,00zł.

• Like 2
Posted
45 minut temu, Anula napisał:

Stawiam się na zaproszenie kinga_kinga7.Nadażyła się okazja jeżeli to można nazwać okazją(lepiej gdyby ich nie było).U mnie skrzętnie przetrzymywane są pieniążki po Flipperku-foksterierku,który dawno ma wspaniały domek.Przypomnę,że Flipperek został uratowany i zabrany ze Schroniska w Białej Podlaskiej.Kwota 117,18zł przekazuję na kociaczki i tym samym stan finansów Flipperka będzie się równał 0,00zł

http://www.dogomania.com/forum/topic/338092-flipper-foksterierek-z-jednego-ze-schronisk-na-wschodzie-polski-już-w-hoteliku-u-szafirkijuż-nie-w-hoteliku-tylko-w-ds-w-łodzi/

Bardzo proszę o dane do przelewu i jak nadejdą pieniążki to potwierdzenie na wątku Flipperka.Przeleję pełna kwotę 120,00zł.

Ojej :) Ślicznie dziękuje ! To już prawie sterylka :) No, ale na razie inne sprawy, też bardzo ważne, przydadzą się na pewno :) Zaraz podam dane na pw

Posted

SUE wielkie dzięki ! :)

Postaram się o zdjęcia kociej rodzinki, muszę pojechać a mam, niestety kawałek drogi. Gdyby to było blisko mnie to byłabym z nimi 24h. Maluszki mają już otwarte oczka, mama dba o nie, karmi, ale sama wymaga dokarmienia. Może ktoś chciałby zrobić paczuszkę rodzince? Suchą, mokrą dobrą karmę, witaminki, które bardzo się mamie przydadzą

Posted
14 minut temu, kinga_kinga7 napisał:

Nikt do nas nie zagląda?

Nie pisałam ale zaglądam ,)... śliczna, ładnie umaszczona kocureczka :)

Dzięki za zaproszenie na wątek...

Posted
4 minuty temu, Patrycja96 napisał:

Proszę o numer konta mogę skromne 30 zl wpłacić dla kociaków

Kochana Patrycjo dziękuje, że zawsze mogę liczyć na ten, może i skromny, ale jaki pomocny grosik :) :)

Posted

Dostałam wątek, to zaglądam. Wcześniej śledziłam inną akcje i usiłowałam pracować..do tego bardzo niepodzielną uwagę mam.. mam wrażenie, że gdzieś widziałam zdjęcia - mają olx-a? 

Posted
Przed chwilą, Bębenek napisał:

Dostałam wątek, to zaglądam. Wcześniej śledziłam inną akcje i usiłowałam pracować..do tego bardzo niepodzielną uwagę mam.. mam wrażenie, że gdzieś widziałam zdjęcia - mają olx-a? 

Witaj Bębenku :) Tak mają, nie mam jeszcze zdjęć maluszków i mama jeszcze przecież karmi, ale już staram się szukać dla nich kochających , odpowiedzialnych rodzin. Oczywiście osobiście dopilnuję i zrobię kotkom przegląd wet., sterylizacje 

Posted

Ha :) wiedziałam że gdzieś widziałam :)  jeszcze powiedz, że to podkarpackie i jakaś nawiedzona baba jakiś czas temu pisała, że mamę może wziąć na sterylke jak skończy karmić :))

Posted
1 minutę temu, Bębenek napisał:

Ha :) wiedziałam że gdzieś widziałam :)  jeszcze powiedz, że to podkarpackie i jakaś nawiedzona baba jakiś czas temu pisała, że mamę może wziąć na sterylke jak skończy karmić :))

Nie, to nie podkarpackie