kinga_kinga7 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Kocia mama w ciąży, została podrzucona do mojej babci, na wsi, urodziła trzy maluszki, są dwa rude chłopaczki i szylkretowa dziewuszka. Mama jest bardzo młodziutka, wspaniała, lgnąca do człowieka, bardzo towarzyska, ma przepiękną, taką niespotykaną barwę. Na razie trzeba ją troszkę podkarmić bo suchota z niej straszna, kość na kości :( Byłabym ogromnie wdzięczna za wsparcie finansowe dla mamy i kociątek( odrobaczenie, odpchlenie, sterylizacja ) a także rzeczowe ( karmy suche, mokre, wtaminy dla mamy, które bardzo się jej przydadzą ) 15 września br. kocia rodzina przyjechała do mnie i czeka na swoje nowe, lepsze życie ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 Wydatki : 493,19 15.09.br odrobaczenie i odpchlenie mamy + odpchlenie maluchów = 50,- 5.10.br odrobaczenie maluszków - aniprazol = 5,- 16.10.br zakupy - electro cmplex i oticlar = 25,99 17.10.br zakupy - żwirek 15kg, mleko 6x200ml, pudyń dla kota GimCat 3x150g = 94,20 18.10.br szczepienie kociaków +fartuszek sterylkowy dla mamy = 120,- 2.11.br lecznica w Radzyniu = 20,- 2.11.br diagnostyka : USG, wymaz, morfologia = 178,- Wpłaty : 360,- 13.09.br 120,- Anula 17.09. br 10,- Nina65 17.09. br 30,- Patrycja96 17.09. br 25,- Andegawenka 19.09. br 20,- Patrycja96 24.09. br 35,- Patrycj96 26. 09. br 40,- Jaguska 27.09. br 30,- Elik 3.10. br 40,- Partycja96 22.10. br 10,- Fegelle Serdecznie wszystkim dziękuje za pomoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Mam jeszcze sporo książek na ewentualny bazarek, mogę przekazać bądź sama zrobić z celem na kociaki z wątku. Na pewno potrzeba kasy na jedzenie i weta (mamusię na sterylkę koniecznie), bezpośrednio nie pomogę ale chociaż ten bazarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 13 minut temu, sue napisał: Mam jeszcze sporo książek na ewentualny bazarek, mogę przekazać bądź sama zrobić z celem na kociaki z wątku. Na pewno potrzeba kasy na jedzenie i weta (mamusię na sterylkę koniecznie), bezpośrednio nie pomogę ale chociaż ten bazarek Oczywiście, że mamę wysterylizuję, to jest dla mnie priorytet ! Nie wiem jeszcze jak z maluszkami bo na płeć za wsześnie, ale też nie zostawię, zostaną odrobaczone itp. Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy bazarkowej i jeśli to nie problem to byłabym wdzięczn jakbyś zrobiła :) U mnie czasu brakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Zaglądam z zaproszenia. Teraz późna pora, więc poczytam jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Jestem z zaproszenia. Kociczka przecudna :) Mam ciekawą srebrną bransoletkę, możemy ją spieniężyć dla niej i dzieciaczków. Na jaki adres wysłać zdjęcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 9 godzin temu, agat21 napisał: Jestem z zaproszenia. Kociczka przecudna :) Mam ciekawą srebrną bransoletkę, możemy ją spieniężyć dla niej i dzieciaczków. Na jaki adres wysłać zdjęcie? Dziękuje za odwiedziny ! Super, bardzo dziękuje, skorzystam tak jak z propozycji Sue :) Wyślę zaraz pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Stawiam się na zaproszenie kinga_kinga7.Nadażyła się okazja jeżeli to można nazwać okazją(lepiej gdyby ich nie było).U mnie skrzętnie przetrzymywane są pieniążki po Flipperku-foksterierku,który dawno ma wspaniały domek.Przypomnę,że Flipperek został uratowany i zabrany ze Schroniska w Białej Podlaskiej.Kwota 117,18zł przekazuję na kociaczki i tym samym stan finansów Flipperka będzie się równał 0,00zł http://www.dogomania.com/forum/topic/338092-flipper-foksterierek-z-jednego-ze-schronisk-na-wschodzie-polski-już-w-hoteliku-u-szafirkijuż-nie-w-hoteliku-tylko-w-ds-w-łodzi/ Bardzo proszę o dane do przelewu i jak nadejdą pieniążki to potwierdzenie na wątku Flipperka.Przeleję pełna kwotę 120,00zł. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 45 minut temu, Anula napisał: Stawiam się na zaproszenie kinga_kinga7.Nadażyła się okazja jeżeli to można nazwać okazją(lepiej gdyby ich nie było).U mnie skrzętnie przetrzymywane są pieniążki po Flipperku-foksterierku,który dawno ma wspaniały domek.Przypomnę,że Flipperek został uratowany i zabrany ze Schroniska w Białej Podlaskiej.Kwota 117,18zł przekazuję na kociaczki i tym samym stan finansów Flipperka będzie się równał 0,00zł http://www.dogomania.com/forum/topic/338092-flipper-foksterierek-z-jednego-ze-schronisk-na-wschodzie-polski-już-w-hoteliku-u-szafirkijuż-nie-w-hoteliku-tylko-w-ds-w-łodzi/ Bardzo proszę o dane do przelewu i jak nadejdą pieniążki to potwierdzenie na wątku Flipperka.Przeleję pełna kwotę 120,00zł. Ojej :) Ślicznie dziękuje ! To już prawie sterylka :) No, ale na razie inne sprawy, też bardzo ważne, przydadzą się na pewno :) Zaraz podam dane na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Niezły zastrzyk gotówki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Tu będzie bazarek dla Was, ale wolno mi idzie, można sobie zaznaczać czy coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 13, 2018 Author Share Posted September 13, 2018 SUE wielkie dzięki ! :) Postaram się o zdjęcia kociej rodzinki, muszę pojechać a mam, niestety kawałek drogi. Gdyby to było blisko mnie to byłabym z nimi 24h. Maluszki mają już otwarte oczka, mama dba o nie, karmi, ale sama wymaga dokarmienia. Może ktoś chciałby zrobić paczuszkę rodzince? Suchą, mokrą dobrą karmę, witaminki, które bardzo się mamie przydadzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 13, 2018 Author Share Posted September 13, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 Nikt do nas nie zagląda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 14 minut temu, kinga_kinga7 napisał: Nikt do nas nie zagląda? Nie pisałam ale zaglądam ,)... śliczna, ładnie umaszczona kocureczka :) Dzięki za zaproszenie na wątek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 15 minut temu, Moli@ napisał: Nie pisałam ale zaglądam ,)... śliczna, ładnie umaszczona kocureczka :) Dzięki za zaproszenie na wątek... Witaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja96 Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Proszę o numer konta mogę skromne 30 zl wpłacić dla kociaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja96 Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Potem też postaram sie wspierać maluszki i mamusię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 4 minuty temu, Patrycja96 napisał: Proszę o numer konta mogę skromne 30 zl wpłacić dla kociaków Kochana Patrycjo dziękuje, że zawsze mogę liczyć na ten, może i skromny, ale jaki pomocny grosik :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Bazarek już trochę ruszył :) później będzie dokładka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 Ja też zapraszam na bazarek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bębenek Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Dostałam wątek, to zaglądam. Wcześniej śledziłam inną akcje i usiłowałam pracować..do tego bardzo niepodzielną uwagę mam.. mam wrażenie, że gdzieś widziałam zdjęcia - mają olx-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 Przed chwilą, Bębenek napisał: Dostałam wątek, to zaglądam. Wcześniej śledziłam inną akcje i usiłowałam pracować..do tego bardzo niepodzielną uwagę mam.. mam wrażenie, że gdzieś widziałam zdjęcia - mają olx-a? Witaj Bębenku :) Tak mają, nie mam jeszcze zdjęć maluszków i mama jeszcze przecież karmi, ale już staram się szukać dla nich kochających , odpowiedzialnych rodzin. Oczywiście osobiście dopilnuję i zrobię kotkom przegląd wet., sterylizacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bębenek Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Ha :) wiedziałam że gdzieś widziałam :) jeszcze powiedz, że to podkarpackie i jakaś nawiedzona baba jakiś czas temu pisała, że mamę może wziąć na sterylke jak skończy karmić :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 1 minutę temu, Bębenek napisał: Ha :) wiedziałam że gdzieś widziałam :) jeszcze powiedz, że to podkarpackie i jakaś nawiedzona baba jakiś czas temu pisała, że mamę może wziąć na sterylke jak skończy karmić :)) Nie, to nie podkarpackie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts