Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dysia jest baaardzo podobna do "mojej" Kruszynki-Tali, suczki którą moja koleżanka odebrała z łańcucha (razem z mamusią Kruszynki) od pijaka, który dusił je łańcuchem, głodził, a rodzeństwo Tali posprzedawał szemranemu towarzystwu :( Coś się boje, że to może być rodzina Dysi, bo podobieństwo uderzające :( Tali zamieszkała w rewelacyjnym domu w Warszawie, jej mama - pod Gdańskiem. Mam nadzieję, że i Dysi się uda.

Posted

z mojego bazarku uzbierało się kilka groszy (62,50 zł.), bardzo proszę o podanie konta na które mogę przelać kwotę (czy na ten podany w pierwszym poście)

pozdrawiam i trzymam kciuki za sunię :)

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Caha, dziękujemy w imieniu Dysi za bazarek. icon2_serce.gif Konto jest w pierwszym poście wątku. To konto Hoteliku u Murki, ale wkleję dla wygody:

Hotelik u Murki
Alior Bank
66 2490 0005 0000 4500 9421 4126

Jakoś nie wypatrzyłam Twojego bazarku dla suni i teraz wiem dlaczego... Dusia-Duszka zrobiła tam największe zakupy i mogła wyznaczyć jeden z dwóch celów bazarku. Wybrała Dysię. happy.gif

Dusia-Duszka, dziękujemy! icon2_serce.gif

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Fantastyczny bazarek i wspaniały pomysł miała Dusia-Duszka :)

Tylko pewnie będzie dla Murki sporym ułątwieniem, jakw  tytule przelewu napiszesz, że to dla Dysi z Bazarku :)

Posted
Dnia 9.08.2018 o 23:50, Murka napisał:

W weekend wypada kolejne badanie kału, jak będą wyniki to na pewno mnie poinformują co i jak.

Trzymam kciuki za wyniki badań... Wracaj nam do zdrowia, Dysiu. wub.gif

Posted

Dzisiaj Dysia będzie miała robione RTG, ponieważ chcą wykluczyć przerzuty guzów w klatce piersiowej. Sunia nadal ma duszności i przerzuty np. w płucach to jedna z możliwych przyczyn. Inne możliwe przyczyny to nadal aktywne robale lub zmiany w płucach po przebytych w przeszłości chorobach. 

Posted
6 godzin temu, Murka napisał:

Dzisiaj Dysia będzie miała robione RTG, ponieważ chcą wykluczyć przerzuty guzów w klatce piersiowej. Sunia nadal ma duszności i przerzuty np. w płucach to jedna z możliwych przyczyn. Inne możliwe przyczyny to nadal aktywne robale lub zmiany w płucach po przebytych w przeszłości chorobach. 

:(

Posted

Najważniejsza informacja: przerzutów nie ma:)

Są jakieś nacieki, ale to może być spowodowane przez robale.

Coś jest nie tak z sercem niestety i będzie konsultacja kardiologiczna.

Została ponownie zrobiona analiza krwi i podwyższyły się parametry odpowiadające za zarobaczenie - będzie konsultacja z parazytologiem.

• Like 1
  • Upvote 2