Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Nesiowata napisał:

Śliczny psiaczek. Szkoda, że wczesne dzieciństwo takie byle jakie. Gdzie on do łańcucha?

Witaj kochana Nesiowata na wątku Koko kwadr.gif

Widzisz, pewnie to już u nas taka "tradycja"....Lala też wisiała na sznurku...

Myślę, że jak Lali się udało to i Koko też..proszę, trzymaj za malucha kciuki...

Posted

Dziękuję Asiu za zaproszenie na wątek Koko :) Cudowny maluszek i ma szczęście,że trafił właśnie na Was a nie jakiegoś pseuducha...Będę zaglądać i kibicować a w poniedziałek zacisnę kciuki za wizytę u weta

Posted
1 minutę temu, Bogusik napisał:

Dziękuję Asiu za zaproszenie na wątek Koko :) Cudowny maluszek i ma szczęście,że trafił właśnie na Was a nie jakiegoś pseuducha...Będę zaglądać i kibicować a w poniedziałek zacisnę kciuki za wizytę u weta

Witaj Bogusiu kwadr.gif Kciuki bardzo potrzebne, dziękuję!! Mam nadzieję, że tylko szczepienie, SPA i fruuuu do domku! 

Posted
Dnia 14.07.2018 o 04:22, Nesiowata napisał:

Witaj Koko. Zaczynasz nowy dzień w nowym życiu.

17 godzin temu, elik napisał:

Witaj Koko ślicznoto :)

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Spokojnej niedzieli Koko.

Dziękuję kochane, że zaglądacie do Koko milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0252

Posted
18 minut temu, elik napisał:

Czy Koko wymaga jakichś zabiegów przed adopcją ?

Eluś, Koko nie ma NIC!! Nie ma  książeczki, więc pewnie anii szczepień ani odrobaczania, nie było....Jutro jadę z nim do weta na przegląd, zobaczymi jaki bedzie koszt..a na pewno bedzie...

Może zrobię malutki bazarek na potrzeby Koko...zobaczymy...Jutro napiszę więcej no i wstawię nowe zdjecia maluszka. Mam zamiar go wykąpać, wyczesać..Jeśli wszystko z nim bedzie okej, to ogłaszam do adopcji.

Posted

Maluch faktycznie potrzebuje kilku zabiegów weterynaryjnych, co wygeneruje koszty. Pytanie jak duże? Na razie nie nadaje się do kastracji więc w grę wchodzi tylko odrobaczenie i szczepienia. Myślę, że powinno to zamknąć się w kwocie 100,00 - 150,00 zł.

Jeśli nie uzbierasz tego bazarkiem, to deklaruję wpłatę od Agnieszki 20,00 zł.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Maluch faktycznie potrzebuje kilku zabiegów weterynaryjnych, co wygeneruje koszty. Pytanie jak duże? Na razie nie nadaje się do kastracji więc w grę wchodzi tylko odrobaczenie i szczepienia. Myślę, że powinno to zamknąć się w kwocie 100,00 - 150,00 zł.

Jeśli nie uzbierasz tego bazarkiem, to deklaruję wpłatę od Agnieszki 20,00 zł.

Eliku, jesteś kochana, pięknie dziękuję milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0229

Jutro będę wiedziała jakie koszty wet. Całe szczęście, że nie muszę mu szukać hoteliku...Pzynajmniej narazie. 

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Całe szczęście, że nie muszę mu szukać hoteliku...Pzynajmniej narazie.

I oby tak pozostało :)

Posted

Na razie to i tak tylko odrobaczenie + ew. jakaś morfologia do kontroli stanu czy osłuchanie serca. Szczepienia dopiero jak odrobaczenie zostanie zrobione. Trzymam kciuki, aby był zdrowy.

Posted
24 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Zrobiłam ogłoszenie Koko, na Warszawę i....chyba maluch bedzie miał domek!! 

Jutro będę wiedziała więcej. no i poprosze o wizytę PA, mam juz wszystkie namiary. 

To dopiero akcja!

Niech będzie udana do końca!

Posted
5 minut temu, Nesiowata napisał:

To dopiero akcja!

Niech będzie udana do końca!

Oj Danusiu, kciuki trzymaj!!! Pan brzmiał bardzo wiarygodnie. Gadaliśmy chyba z godzinę. Państwo adoptowali kotkę z fundacji. Mieli przez 14 lat jamnika, też uratowanego. ich córka adoptowała z Palucha polamana sunie. Państwo też chcą dać domek bidzie...

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Zrobiłam ogłoszenie Koko, na Warszawę i....chyba maluch bedzie miał domek!! 

Jutro będę wiedziała więcej. no i poprosze o wizytę PA, mam juz wszystkie namiary. 

A nie mówiłam :D

Oby wizyta wypadła ok

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Na razie to i tak tylko odrobaczenie + ew. jakaś morfologia do kontroli stanu czy osłuchanie serca. Szczepienia dopiero jak odrobaczenie zostanie zrobione. Trzymam kciuki, aby był zdrowy.

Między odrobaczeniem, a szczepieniem tylko 2 tygodnie więc nie ma co rozdzielać tych czynności :)