Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Murka napisał:

Pani z Krakowa się rozmyśliła wczoraj... w sumie to dobrze, bo stawała się coraz bardziej natrętna i denerwująca. Nie mogła zrozumieć, że trzeba trochę poczekać na wizytę i transport... Zamęczała telefonami Dorę i nawet do mnie znalazła telefon. W między czasie zgłosiła się pani z Warszawy, pan z Holandii i jeszcze jedna pani z Krakowa. Dora dzwoniła już do pani z Warszawy, ale tu już sprawa nieaktualna. Nie wiem jak z tą drugą panią z Krakowa, czy Dora się dodzwoniła do niej. 

Dodzwoniłam sie,pani chce pieska dla rodziców,ktorzy mieszkaja sami

wysyłam do  Tyski namiary,bo miała kogos do wizyty w Krakowie

• Like 1
Posted
10 godzin temu, Murka napisał:

Pani z Krakowa się rozmyśliła wczoraj... w sumie to dobrze, bo stawała się coraz bardziej natrętna i denerwująca. Nie mogła zrozumieć, że trzeba trochę poczekać na wizytę i transport... Zamęczała telefonami Dorę i nawet do mnie znalazła telefon. 

A brzmiała naprawdę dobrze, ludzie niestety myślą, że jak chcą psiaka, to już natychmiast, jeszcze trzeba im go zaopatrzyć we wszystko itd

2 godziny temu, DORA1020 napisał:

Dodzwoniłam sie,pani chce pieska dla rodziców,ktorzy mieszkaja sami

wysyłam do  Tyski namiary,bo miała kogos do wizyty w Krakowie

To trzymamy kciuki!

Posted

Pochwaliłam się zbyt szybko, bo okazało się, że mojej znajomej nie ma obecnie w Krakowie :( Dała mi namiary do kogoś innego, zna ją z psiego świata. Napisałam i do niej, i na grupie wizytatorów. 

Posted

Na wizytę zgłosiła mi się Pani Ewelina, która mieszka bliziutko obok potencjalnej Rodziny Iryska. Pani Ewelina ma się kontaktować z DSem oraz Dora. Ja już zaciskam kciuki :)

Posted
8 godzin temu, helli napisał:

"Coś" ostatnio miało jechac do Holandii, jakaś Polka robiła wizytę  Joy od szafirki, Bogusik Anula wiedzą

Zobaczymy jak wypadnie wizyta w Krakowie

to ostatnie zdjecie,które Murka zrobila chyba spowodowalo taka lawine telefonów w spr.adopcji Iryska

bo przeciez jest ogłaszany od początku....i nikt nie dzwonił

• Like 1
Posted
13 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Na wizytę zgłosiła mi się Pani Ewelina, która mieszka bliziutko obok potencjalnej Rodziny Iryska. Pani Ewelina ma się kontaktować z DSem oraz Dora. Ja już zaciskam kciuki :)

Jeszcze nikt do mnie nie dzwonił

moze dzisiaj........

Posted
6 godzin temu, DORA1020 napisał:

Jeszcze nikt do mnie nie dzwonił

moze dzisiaj........

Jeżeli nie zadzwoniła jeszcze to zadzwoni dzisiaj (dała słowo, że zadzwoni), aby dopytać o Iryska szczegółowo. Chciała zrobić to jutro przed wizytą, ale poprosiłam, żeby dzisiaj zatelefonowała, abyś nie poczuła się pominięta.

Z Rodziną się już umówiła na jutro wieczór.

Posted

Dowiedziałam się tylko tyle: dom cudny, wg Pani Eweliny Irysek może się pakować :)
O reszcie mamy dowiedzieć się od Dory, mnie Pani Ewelina się pochwaliła rezultatem wizyty, bo nie mogła wytrzymać :)

To czekamy nadal na Dorę i więcej szczegółów.

Posted

wd pani Eweliny dobry dom,małzeństwo emerytów ok 60tki

pan w domu,żona jeszcze dorywczo pracuje

maja działke ogrodzona  na obrzeżach Krakowa,w lecie jeżdza tam na weekend,psiak moze poganiać

poprzedni psiak ciężko zachorował na raka chrząstek:(

p.Ewlina mieszka trzy bloki dalej,pamieta psiaka,bedzie miała "na oku" Iryska

takze Irysek....do swojego domku

• Like 4