Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Torusia napisał(a):
Ihabe to wzruszające to o czym piszesz,po prostu cuda się zdarzają a wiara dodaje nam sił ,tylko żeby tych sił nikomu i nigdy nie brakowało,ale czasem brakuje szczególnie jak nie udaje się pomóc...życzę szczęścia i powodzenia!!!

Torusiu, wiem dokładnie co czujesz. ale proszę pamiętaj, że jeśli Wy wszyscy ( piszę Wy , gdyż ja jestem tutaj nowa i stawiam swoje pierwsze kroki w tym co Wy robicie już od dawna)starcicie wiarę w sens tego co robicie to te istoty nie będą już miały nikogo na tym świecie, komu mogłyby ufać.
Wiem tez, ,ze pojedyńczo nic nie wyjdzie ale w takiej grupie to największe cuda są możliwe. Cioteczki z wszystkich miast!! Łączcie się:loveu::loveu::loveu: ( chyba przesadziłam):multi:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja_K napisał(a):
ihabe kłaniam się nisko bo jesteś wielka. Jestem strasznie wzruszona tym jak Lilutka walczy.
Nie mogę się doczekać kiedy ją poznam osobiście, chociaż czuję się tak jakbym znała ją od zawsze.

Wesołych (teraz to już naprawdę) Świąt!

ps ihabe czy jest do Ciebie jakiś kontakt na priv? (tel) - chciałbym o coś spytać.

Hej Kajusia
Wiesz nam już zaczynają łzy napływać do oczu na myśl, że Lilu nie będzie z nami:placz: Ta dziewucha omotała nas sobie wokół siebie w 24 godziny:loveu: Córka płacze, mąż wzdycha...tylko psy się cieszą, że się pozbędą konkurencji:evil_lol:
Ale ona tak bardzo chce się z nimi bawić a one je olewają. Jedynie staruszek niewidomy Pixel ją obwąchuje i liże:loveu:
Kajuś mól tel 601 495 949, dzis na 17 jadę z Lilu na rehab:loveu:

Posted

Ihabe ten filmik i mnie doprowadził do łez. To chyba jakiś cud:multi::multi::multi: Liluniu maleńka jesteś bardzo dzielna, ja od początku wierzyłam, że będziesz jeszcze biegać:loveu::loveu::loveu:

Posted

Takie piękne nam się zszykowały święta dzięki Liluni, biega skaka jak zajączek, a przytulak jak baranek, a może jeszcze ćwierka jak pisklaczek;)
Lilunia wesołych i Wy Dziewczyny najdzielniejsze na świecie:loveu:

Posted

Tak, wielkie brawa, wyrazy szacunku i podziwu dla Was za wasze zaangażowanie, determinację i wielką miłość do zwierząt. To Wy nie zwątpiłyście i dałyście Lilu (i nie tylko) szansę mimo wszystko :loveu: :Rose::Rose::Rose:

Posted

Ihabe dzięki za to co napisałaś,nie tracę wiary tylko czasem tracę siły,ale po tym co tu czytam i widzę to siły wracają a filmik naprawdę super :loveu:

Posted

ja byłam na rehabilitacji z Lilu w ten czwartek (09.04.) i malutka leżała tylko na jednym boczku i poruszała odrobinkę tylko łapkami .. no i główką w jedną stronę :roll:
dzisiaj jest sobota (11.04.), a tu Lilu biega :crazyeye: :crazyeye:
ja normalnie jestem w szoku :crazyeye:
z resztą pewnie nie tylko ja ..
postępy tego maleństwa i ta ogromna wola życia są po prostu niesamowite
:loveu:
tylko tak dalej :thumbs:
Ihabe, a co na ten cud pani rehabilitantka?

Posted

Budrysku,czy oglądając filmik już lepiej się czujesz ? Wiem,że byłaś załamana,ale Lilu CHODZI :multi::multi::multi:

To dzięki Tobie i Bubu :Rose::Rose::Rose: no i reszcie :loveu:
Piękny prezent świąteczny dla wszystkich dogomaniaków.

WESOŁYCH ŚWIAT .

Posted

Cześć cioteczki:loveu: Dziś mój mężuś był na rehabilitacji z maleństwem :lol:Musiał głaskać zarówno Lilun jak i kotkę Pani Halinki:lol: Oba maleństwa leżały chwilami pyszczek w pyszczek. lilu była spokojna i niesamowicie grzeczna, była bardzo zmęczona, gdyż urabiała cały dzień z małymi przerwami. Rany jaki ona ma apetyt, potrafi zjeść konia z kopytami. Nauczona z ostatniego razu, gdy dziś zabrałam Lilu do kuchni, schowałam miski psiaków. Ale Lily wyczaila na półeczce przy kojcu od Pixela, suchą karmę w pudełku plastikowym i oczywiście za wszelką cenę chciała się do niego dobrać:lol: Bardzo przezyjemy rozstanie z Lilu, tego się nie da ukryć, najbardziej nasza córka, autorka filmiku:loveu:Ja nie chcę o tym myśleć na razie:placz:To jest najwspanialszy szceniak jakiego znam, to jest nieoszlifowany jeszcze diamencik:loveu:Budrysku jak ja Ci bardzo dziękuję, że pomyślałaś o mnie:loveu: Dzięki Tobie poznałam najwspanialszego szczeniaka na świecie:loveu:
Zaraz poproszę mężusia żeby zgrał kilka nowych zdjęć Lilu:loveu:

Posted

Zdjęcia już podłączam :lol:
Pani rehabilitantka jest zadowolona z tego że Lilu chodzi, prosi obserwować jak stawia kroczki - czy nóżki przekłada naprzemiennie. Mamy ją mobilizować do chodzenia, to ważne. Na tym filmiku Lilu przechodziła około połowy długości dywanu, a pod wieczór już całą długość i to w obie strony!!! Z mojej obserwacji widzę, że na razie te tylne szłapki tak razem przenosi - coś jakby kicała, ale idzie to wszystko w dobrym kierunku! Jestem przekonany że Lilu sobie poradzi, jest w niej tyle energii i radości, że jak nie ona to kto?! Musi być dobrze :multi: