Kocurek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przepiekne wiesci,oby tak dalej Liluniu kochana:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dopiero teraz weszłam na dogo i od razu takie szczęście :loveu: Quote
nika100 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Lilu jesteś bardzo dzielna ! Wspaniały prezent świąteczny dla dogomaniaków zrobiłaś maluszku ! :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 A jak pieknie goisię pyszczek Lilu! Brawo dla Was!!! Pzdr. Quote
_bubu_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 nie mogłam się dokopać do filmiku bo już tyle komentarzy na jego temat i w końcu dotarłam :loveu::loveu: wspaniale ! dzielna Lilunia , wiedziałam że jej się uda . jak śmiga kochana kruszynka :multi: i to uszko widze ze też wróciło na swoje miejsce :loveu: Quote
Energy Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Maleńka Liluniu mam nadzieję, że dzisiaj biegasz jeszcze lepiej. Śliczny, dzielny maluszek:loveu::loveu::loveu: Bubu dopiero zwróciłam uwagę na uszko, rzeczywiście wróciło na swoje miejsce.:lol:Wcześniej patrząc na zdjęcia widziałam tylko te biedne niewładne ciałko, łapki i jakby przerażone, nienaturalne oczka. Dobrze, że to już przeszłość. Quote
ihabe Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dzisiaj Lilunia biega rzeczywiście jeszcze lepiej, prezlatuje już z pokoju do pokoju i gdyby nie panele i płytki to nie robiłaby wywrotki:evil_lol: Zadziwia mnie jej apetyt, potrafi zjeść swoją miskę a jak widzi, że inny pies je swoją to chce się rozpaść ze złośći i nie daje za wygraną aż dotrze do ich miski i wsadzi swój słodki łebek:loveu: Ona jest nie samowita :loveu: Dziś nie było rehab ale były zastrzyki.:loveu: Quote
Energy Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dzięki Ihabe za super wieści:loveu: Żeby tylko ten mały kręciołek gdzieś znowu nie wpadł i się w ten biedny łepek nie uderzył, bo oj boję się myśleć co by było. A jak te łapinki jeszcze kica czy stawia na zmianę? Ciekawe jak bardzo są Twoje psiaczki zadowolone z gościa głodomorka grzebiącego w ich miskach:evil_lol: Quote
ihabe Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Mamy oczy dookoła głowy, ciągle powtarzamy każdemu " uwaga Lili pod nogami":loveu: A kruszyna jak już szaleje to szaleje na całego, a dziewczyna klasę:loveu: Łapki stawia tak jak powinna, tylko prawa tylna nadal jest bardzo sztywna. Bardzo często jej masujemy te łapke ale nadal jest sztywna. Gdyby nie ta sztywnośc to nie miałaby juz kłopotu z bieganiem:loveu: Przednie łapki są bardzo stabilne. Psiaki j tolerują a jak płacze za mną bo np wyszłam do kuchni a ona została w pokoju to przylatują do niej i obwąchuja jakby chciały pomoć. Największym jednak jej przyjacielem jest niewidomy Pixel. On normalnie bardzo ostrożnie stawia kroki ale jak tylko wyczuje Lilu w pobliżu to juz calkowicie porusza się w zwolnionym tempie, żeby jej nie przychaczyć Quote
Energy Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 No ja wcale nie wątpię w wasze oczy na około głowy:evil_lol:Na pewno robicie wszystko, żeby było jak najlepiej:loveu: Łapinka na pewno będzie ok, musi być. Może ucisk na nerw biegnący właśnie do niej był największy i potrzeba więcej czasu i rehabilitacji, ale nawet nie myślę, że może być inaczej niż dobrze:lol: Fajne te Twoje psiaczki, przyjacielskie i opiekuńcze, zwłaszcza Pixelek:loveu: Quote
Kaaasiaaa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 to ile masz tych pieskow w domu Ihabe? wszystko sie super uklada :multi: Quote
*zaba* Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Brawo Lilu!!! Oj bedzie Pixel tesknil biedak :-( Quote
maja7 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Super wieści!!!! Lilu tylko tak dalej, ale uważaj, nie szalej za bardzo!!!! Quote
ihabe Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Pixel jak Pixel ale jak my przezyjemy to rozstanie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ta psinka jest jedyna w swoim rodzaju:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):to ile masz tych pieskow w domu Ihabe? wszystko sie super uklada :multi: Z Lilu 4:loveu: Mieliśmy dwa ale tydzień temu zaadoptowaliśmy własnie Pixelka z Cichego Kąta z Tarnowskich Gór. Quote
Kaaasiaaa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ihabe napisał(a):Z Lilu 4:loveu: Mieliśmy dwa ale tydzień temu zaadoptowaliśmy własnie Pixelka z Cichego Kąta z Tarnowskich Gór. jestes wielka :multi: Quote
Lidan Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Cuda się zdarzają, jak widać, szczególnie w okresie świąt :-) Strasznie się cieszę, że maleństwo szybciutko wraca do zdrowia :Cool!: Życzę Wam wszystkim radosnych świąt obfitujących w takie cuda :laugh2_2: Quote
Energy Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):jestes wielka :multi: Też tak myślę:loveu: Jak dzisiaj maleńka Lilunia :loveu: Ja nie miałam okazji zobaczyć tej kruszynki "w realu" a też mną zawładnęła:evil_lol: to nie wiem jak Wy się z nią rozstaniecie:roll: Quote
Lilmo Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Przypominam o bazarku dla Lilu i Lolusia! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczykowy-bazarek-dla-lilu-lolusia-do-19-04-zapraszam-135289/ Quote
AMIGA Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nie było mnie kilka dni, bo nie miałam dostępu do kompa. Wchodzę.......... a tu takie wspaniałe wieści :multi::laola::multi: Quote
Recommended Posts