Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Uwaga, kto ma psy w hoteliku dla zwierząt w Osiecku u Renaty, to niech szybko je zabiera. Wczoraj przeprowadzono interwencję w hoteliku dla psów w Osiecku. W asyście policji jedna właścicielka odebrała swoje psy. Dziś wkracza tam Bielawski z Pogotowia dla Zwierząt i ma zabrać resztę. Nie wiem dlaczego TOZ Otwock najpierw umieści l posty o interwencji a teraz je usunął. Ale ponieważ mam ten post to wklejam. Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Psy z hoteliku w Osiecku biegają po ulicy. Tego złapali i szukany jest właściciel. Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 4 minuty temu, Nesiowata napisał: Jeszcze Bielawski potrzebny . Policja nie bardzo wczoraj współpracowała. A tam zostało jeszcze 20 psów tylko nie wiadomo czyich i teraz poszukiwani są właściciele. Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Też widziałam info na fb. Czy tam były jakieś psy z dogo? Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Przed chwilą, auraa napisał: Tam jest chyba Grześ... A Olena już o tym wie? Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Tak była tam Kapri i Michaś ode mnie. Ale Kapri wyjechała w styczniu a Michaś później. Do stycznia odwiedzałam psy i nie miałam zastrzeżeń. W styczniu Michaś schudł i zachowywał się inaczej niż zwykle, o czym pisałam na jego wątku. Nie podnosiłam larum, bo zmiany w wyglądzie i zachowaniu Michasia nie były drastyczne. Myślałam, że ma robaki. I wtedy przeniosłyśmy Michasia gdzie indziej i już póżniej nie miałam kontaktu z hotelikiem. Był też Amor ale krótko. Założyłam wątek, bo jeżeli ktoś jeszcze ma tam psy to powinien szybko zabrać. Quote
auraa Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 nie mam pojęcia. Przed chwilą dowiedziałam się o tym od Zagrodowego psa polskiego Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Olena wie i na pewno napisze co się dzieje. 1 Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Takie info na fb. Nie wiem, czy to prawda w 100 %, ale lepiej szybko zabierać psy. UWAGA NA HOTEL wCZASY DLA zWIERZAT pod Otwockiem - Osieck zgłoszenie do interwencji z udziałem Policji INTERWENCJA W PSEUDOHOTELU POD OTWOCKIEM!CZEKAMY Z POLICJĄ NA ODBIÓR ZWIERZĄT! WŁAŚCICIELE PRAWDOPODOPODOBNIE ZNĘCALI SIĘ NAD PSAMI I KOTAMI!dalsze relacje wkrótcehttps://www.facebook.com/418337095252538/photos/pcb.485525145200399/485524925200421/?type=3 Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 1 minutę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Olena wie i na pewno napisze co się dzieje. Kamień z serca :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Tak ten post był o tym hoteliku. Został bardzo szybko usunięty. Nie wiem dlaczego. Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 2 minuty temu, auraa napisał: pod tym linkiem treść jest niedostepna Było to, co umieściła ZPP. Zostało to skasowane. Post jest ze strony Katarzyny Kleszcz "Czarna lista hotelików i płatnych dt". Quote
kiyoshi Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 jezu:( znowu....już mam dosyć tego wszystkiego...ostatnio na fb była też informacja o pseudohoteliku u Grażyny (???) gdzie psy mieszkały w syfie w niby szklarni.... Jezu:( :( Quote
Dusia-Duszka Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Może coś było w komentarzach? Quote
Anecik Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 14 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Może coś było w komentarzach? W komentarzach było wczoraj wiele. Niestety troszkę za późno niektóre Panie pisały o problemach w hotelu. Syndrom bitego psa, niechęć oddawania psiaków opiekunom. Zresztą to było trzecie z kolei miejsce gdzie właścicielka przetrzymywała psiaki. Olena wie od wczorajszego późnego wieczora. Quote
Anecik Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 15 psiaków w tragicznym stanie :( Jakby tego było mało to jeszcze w innym hotelu problemy. Woj. Kujawsko-pomorskie. Quote
Anecik Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 20 minut temu, auraa napisał: A teraz sa na fb jakieś informacje? Zerknę Olena czeka na odbiór Grzesia Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 To czekamy. Trzymam kciuki za Olenę i Grzesia. Biedactwa oboje :( Quote
Recommended Posts