Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwaga, kto ma psy w hoteliku dla zwierząt w Osiecku u Renaty, to niech szybko je zabiera. Wczoraj przeprowadzono interwencję w hoteliku dla psów w Osiecku. W asyście policji jedna właścicielka odebrała swoje psy. Dziś wkracza tam Bielawski z Pogotowia dla Zwierząt i ma zabrać resztę. Nie wiem dlaczego TOZ Otwock najpierw umieści l posty o interwencji a teraz je usunął. Ale ponieważ mam ten post to wklejam. Lis.thumb.jpeg.1f31070308a5393a16c8badec230e4a0.jpeg

Posted

Tak była tam Kapri i Michaś ode mnie. Ale Kapri wyjechała w styczniu a Michaś później. Do stycznia odwiedzałam psy i nie miałam zastrzeżeń. W styczniu Michaś schudł i zachowywał się inaczej niż zwykle, o czym pisałam na jego wątku. Nie podnosiłam larum, bo zmiany w wyglądzie i zachowaniu Michasia nie były drastyczne. Myślałam, że ma robaki. I wtedy  przeniosłyśmy Michasia gdzie indziej i już póżniej nie miałam kontaktu z hotelikiem. Był też Amor ale krótko. Założyłam wątek, bo jeżeli ktoś jeszcze ma tam psy to powinien szybko zabrać.

Posted

Takie info na fb. Nie wiem, czy to prawda w 100 %, ale lepiej szybko zabierać psy. 

UWAGA NA HOTEL wCZASY DLA zWIERZAT 
pod Otwockiem - Osieck 
zgłoszenie do interwencji z udziałem Policji 

INTERWENCJA W PSEUDOHOTELU POD OTWOCKIEM!CZEKAMY Z POLICJĄ NA ODBIÓR ZWIERZĄT! WŁAŚCICIELE PRAWDOPODOPODOBNIE ZNĘCALI SIĘ NAD PSAMI I KOTAMI!dalsze relacje wkrótce
https://www.facebook.com/418337095252538/photos/pcb.485525145200399/485524925200421/?type=3

Posted
2 minuty temu, auraa napisał:

pod tym linkiem treść jest niedostepna

Było to, co umieściła ZPP. Zostało to skasowane. Post jest ze strony Katarzyny Kleszcz "Czarna lista hotelików i płatnych dt". 

Posted

jezu:( znowu....już mam dosyć tego wszystkiego...ostatnio na fb była też informacja o pseudohoteliku u Grażyny (???) gdzie psy mieszkały w syfie w niby szklarni....

Jezu:(  :(  

Posted
14 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Może coś było w komentarzach? 

W komentarzach było wczoraj wiele.  Niestety troszkę za późno niektóre Panie pisały o problemach w hotelu.  Syndrom bitego psa, niechęć oddawania psiaków opiekunom.  Zresztą to było trzecie z kolei miejsce gdzie właścicielka przetrzymywała psiaki.

Olena wie od wczorajszego późnego wieczora.  

Posted

15 psiaków w tragicznym stanie :( 

Jakby tego było mało to jeszcze w innym hotelu problemy.  Woj. Kujawsko-pomorskie.