Radek Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Ja też próbuje się zamknąć na takie informacje, ale ciężko jest... Czasem się nie da, chociaż unikam takich informacji:( Za dużo jest zła na świecie. 1 1 Quote
Nesiowata Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Witaj Guciątko w kolejny poniedziałek. Wesołego dnia życzymy, bez żadnych efektów ubocznych. 1 Quote
guccio Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 16 godzin temu, Nesiowata napisał: Witaj Guciątko w kolejny poniedziałek. Wesołego dnia życzymy, bez żadnych efektów ubocznych. Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione. 3 1 Quote
Nesiowata Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 5 godzin temu, guccio napisał: Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione. WOW! Witaj super psiaku. Nieustającego uśmiechu na pyszczku życzymy, Quote
Jolanta08 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 9 godzin temu, guccio napisał: Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione. Nie może być inaczej, Gucio to cudowny psiak ,nie da się go nie kochać. Miłego i pełnego cienia dnia Quote
elik Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 16 godzin temu, guccio napisał: Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione. A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :) 1 Quote
bou Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 2 minuty temu, elik napisał: A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :) Otóż to :) Quote
guccio Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 16 godzin temu, Jo37 napisał: Witamy na dogo. Gucio kochany macha łapkąChce powiedzieć razem ze mną:Jesteście wspaniali! Quote
guccio Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 7 godzin temu, Jolanta08 napisał: Nie może być inaczej, Gucio to cudowny psiak ,nie da się go nie kochać. Miłego i pełnego cienia dnia 1 godzinę temu, elik napisał: A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :) To zaszczyt dla mnie opiekowac sie takim wspaniałym pieskiem. Quote
Jolanta08 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 16 minut temu, guccio napisał: To zaszczyt dla mnie opiekowac sie takim wspaniałym pieskiem. Guciątko jest wielkim szczęściarzem ,że ma opiekunkę o wspaniałym sercu pełnym miłości .Nie mógł trafić lepiej, jedynie mogę napisać to skromne słowo dziękuję 1 Quote
guccio Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 16 godzin temu, Jo37 napisał: Witamy na dogo. 2 godziny temu, elik napisał: A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :) 15 minut temu, Jolanta08 napisał: Guciątko jest wielkim szczęściarzem ,że ma opiekunkę o wspaniałym sercu pełnym miłości .Nie mógł trafić lepiej, jedynie mogę napisać to skromne słowo dziękuję Gucio macha łapcią do fanki i chowa się bo jakieś straszne grzmoty Quote
terra Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Nie bój się mały Gutku grzmotów, Pancia cię przytuli o obroni. Quote
Havanka Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 19 godzin temu, guccio napisał: Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione. Ja również chcę Cię Guccio przywitać ! Bardzo się cieszymy, że będziesz z nami i dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszą Perełką ! To wyjątkowo sympatyczny piesek, który dopiero teraz wie, ze żyje, mimo tej swojej choroby. Proszę przytul go ode mnie i oczywiście Olinkę. Quote
guccio Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 40 minut temu, Havanka napisał: Ja również chcę Cię Guccio przywitać ! Bardzo się cieszymy, że będziesz z nami i dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszą Perełką ! To wyjątkowo sympatyczny piesek, który dopiero teraz wie, ze żyje, mimo tej swojej choroby. Proszę przytul go ode mnie i oczywiście Olinkę. Zrobione,wyprzytulane. Quote
agat21 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Ale fajnie, że Guciosław będzie nam sam o sobie tu pisał za pośrednictwem swojej wspaniałej Przyjaciółki :) Quote
guccio Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 7 minut temu, agat21 napisał: To Guciowe marzenie,podziękować wszystkim ludziom dobrej woli iwielkich serc. Quote
Nesiowata Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Trzymaj się Guciątko - podobno dziś przed nami piekielnie gorący dzień. Quote
elik Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Trzymaj się Guciątko - podobno dziś przed nami piekielnie gorący dzień. Oby nie sprawdziły się prognozy! Quote
guccio Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Witam się ze wszystkimi!Ja sobie leżę w najchłodniejszym miejscu,na spacerku tylko gorąco. 2 Quote
Nesiowata Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Dobrego dnia Guciątko - niestety, nadal gorącego. 1 Quote
elik Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 50 minut temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Guciątko - niestety, nadal gorącego. Może u Gucia nieco chłodniej, jak u nas i tego Guciowi życzę :) 1 Quote
Recommended Posts