Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Ja też próbuje się zamknąć na takie informacje, ale ciężko jest... 

Czasem się nie da, chociaż unikam takich informacji:( Za dużo jest zła na świecie.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Guciątko w kolejny poniedziałek. Wesołego dnia życzymy, bez żadnych efektów ubocznych.

Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
5 godzin temu, guccio napisał:

Od dzisiaj odpowiadamy,dziękujemy,troska i wsparcie wielkie,bardzo potrzebne,niezastąpione.

WOW!

Witaj super psiaku. Nieustającego uśmiechu na pyszczku życzymy,

Posted
9 godzin temu, guccio napisał:

Nie może być inaczej, Gucio to cudowny psiak ,nie da się go nie kochać. Miłego i pełnego cienia dnia

Posted
16 godzin temu, guccio napisał:

A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :)

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, elik napisał:

A my dziękujemy za wspaniałą opiekę nad kochanym Guciątkiem i samych sukcesów w tej opiece życzymy :)

Otóż to :)

Posted
7 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Nie może być inaczej, Gucio to cudowny psiak ,nie da się go nie kochać. Miłego i pełnego cienia dnia

1 godzinę temu, elik napisał:

To zaszczyt dla mnie opiekowac sie takim wspaniałym pieskiem.

Posted
16 minut temu, guccio napisał:

To zaszczyt dla mnie opiekowac sie takim wspaniałym pieskiem.

Guciątko jest wielkim szczęściarzem ,że ma opiekunkę o wspaniałym sercu pełnym miłości .Nie mógł trafić lepiej, jedynie mogę napisać to skromne słowo dziękuję loveit.gif

• Upvote 1
Posted
16 godzin temu, Jo37 napisał:

Witamy na dogo.

2 godziny temu, elik napisał:

15 minut temu, Jolanta08 napisał:

Guciątko jest wielkim szczęściarzem ,że ma opiekunkę o wspaniałym sercu pełnym miłości .Nie mógł trafić lepiej, jedynie mogę napisać to skromne słowo dziękuję loveit.gif

Gucio macha łapcią do fanki i chowa się bo jakieś straszne grzmoty

Posted
19 godzin temu, guccio napisał:

Ja również chcę Cię Guccio przywitać ! Bardzo się cieszymy, że będziesz z nami i dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszą Perełką ! To wyjątkowo sympatyczny piesek, który dopiero teraz wie, ze żyje, mimo tej swojej choroby. Proszę przytul go ode mnie i oczywiście Olinkę.

Posted
40 minut temu, Havanka napisał:

Ja również chcę Cię Guccio przywitać ! Bardzo się cieszymy, że będziesz z nami i dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszą Perełką ! To wyjątkowo sympatyczny piesek, który dopiero teraz wie, ze żyje, mimo tej swojej choroby. Proszę przytul go ode mnie i oczywiście Olinkę.

Zrobione,wyprzytulane.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Trzymaj się Guciątko - podobno dziś przed nami piekielnie gorący dzień. 

Oby nie sprawdziły się prognozy!

Posted
50 minut temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia Guciątko - niestety, nadal gorącego.

Może u Gucia nieco chłodniej, jak u nas i tego Guciowi życzę  :)

• Like 1