b-b Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Wspaniale,że lost pozwolił Wam zaadoptować Mię. Jak widać i z tego co piszesz dobrze na tym wyszły nie tylko sunie ;))) Pan zyskał osobistą adoratorkę :))) 2 Quote
b-b Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Fajnie ogląda się takie filmiki gdzie kiedyś strachliwy pies zachowuje się jak normalny psiak :)) 1 Quote
Tola Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 Bogusik, bardzo dziękuję za wstawienie kolejnych filmików; wiem, ze jesteś teraz rzadziej na forum, więc tym bardziej doceniam pomoc Mam tez od nulka07 zdjęcia Mia i Boksi, ale wstawię już jutro, to zobaczycie szczęśliwe suczydła:) Quote
Tola Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 Kofam - tak podpisala Ania to zdjęcie 1 Quote
helli Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Czemu służy to skakanie, u psa? Moja tak robiła, a było jej tylko jedno w głowie na spacerach- nornice/myszki, no niestety Quote
Tola Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 20 godzin temu, helli napisał: Czemu służy to skakanie, u psa? Moja tak robiła, a było jej tylko jedno w głowie na spacerach- nornice/myszki, no niestety Moja pierwsza suczka Tekla tak właśnie skakała - na trawnikach z wyższą trawą, łąkach - ale bardziej dla zabawy:) Quote
Tola Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 Mam z Anią stały kontakt, dostaję pełne ciepła informacje o Mia i Boksi, czasami płaczę ze śmiechu, czasami ze wzruszenia. Powtarzam się, ale suni trafiła się wspaniała rodzina i bardzo chciałabym, aby więcej takich wycofanych psiaków po ciężkich przejściach znalazło miejsce w takich domach 1 1 Quote
Anula Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Boksia to świetna jest terapia dla Uli.Cudne zdjęcia i cudni opiekunowie.Ogromnie się cieszę. Quote
Poker Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Zgrabne panienki jak niewiemco. Miłość kwitnie między nimi. Quote
Tola Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Ula zdrowa, szczęśliwa, nadal to kochane psie ADHD i tak już zostanie;) Mam jeszcze filmik, ale nie potrafię wstawić, poproszę Bogusik o pomoc. 1 1 Quote
Bogusik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 To dopiero jest zgodna praca zespołowa....:):):) 2 1 Quote
Tola Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 1 minutę temu, Bogusik napisał: To dopiero jest zgodna praca zespołowa....:):):) Bardzo dziękuję Bogusiu, przepraszam, ze wciąż Cię o to proszę. Musze chyba złamać zasadę i zrobić noworoczne postanowienie, ze nauczę się wstawiać filmy;) Quote
Bogusik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 39 minut temu, Tola napisał: Bardzo dziękuję Bogusiu, przepraszam, ze wciąż Cię o to proszę. Musze chyba złamać zasadę i zrobić noworoczne postanowienie, ze nauczę się wstawiać filmy;) Nie przepraszaj Martuniu bo nie ma za co :) Chętnie wstawiam filmiki szczęśliwych zwierzaków,którym udało się odmienić los...:) Quote
nulka07 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Fajnie,że ktoś i tu zagląda:) Jak widać , dzięki montażystom(hi hi) Dogo nasza Mia ma się doskonale. Pełna kontrola na włościach -szczeka jak szalona, dostosowuje się do pór roku i żeby nie być darmozjadem.....pomaga : spulchnia ogródek na ile ziemia pozwala, robi suche bukiety z hortensji i profilaktycznie przycina krzewinki. Aaa , jeszce pomaga roślinkom wrócić do życia ściągając z nich korę. No człowieki naśmieciły, a ona musi poukładać wszystko po swojemu. Kapcie pozostawione przez zapomnienie na korytarzu wychodzą przez klapkę w drzwiach. Ale już nie są obgryzane. Po prostu Mia wietrzy je do naszego powrotu;) Tak więc kreatywna jest nadal nasza psinka. Kochana wita nas podskokami do wysokości ogrodzenia z minką patrz, patrz co zrobiłam !!! Zawsze zdziwiona marudzeniem pana, który wszystko poprawia i mówi,ze niewolno..Pozdrawiamy wszystkich. 4 2 Quote
Poker Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Zagląda , zagląda i czyta z wielką radością. 1 1 Quote
Recommended Posts