Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):z gremlinków w tym domq. 6 letni chłopiec nie jest odpowiednim kumplem. Na razie napisałam do nich, że Pekińczyk to nie najlepszy pomysł. Powiedzieli ze ok na razie się wstrzymają poczekają aż jeszcze podrośnie wtedy pomyślą nad odpowiednim psiakiem dla niego. Bardzo rozsądni ludzie :p
Osa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Zapraszamy na nowy bazar dla naszych "Tuptusi" :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne bransolety,Komplety,Dzwonki i inne.35szt! Na pekinki z "KŚ" Do.09.06
Zmysł Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Osa']Zapraszamy na nowy bazar dla naszych "Tuptusi" :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne bransolety,Komplety,Dzwonki i inne.35szt! Na pekinki z "KŚ" Do.09.06 ty masz zdrowie:loveu: Brawo:multi:
Qti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Zmysł napisał(a):ty masz zdrowie:loveu: Brawo:multi: Oboje macie zdrowie :loveu: Brawo dla Was :thumbs:
Osa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nooo... Mam ale ...:roll: Obustronne krwotoczne zapalenie ucha środkowego...:placz: Nie życzę najgorszemu wrogowi...
Qti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Osa']Nooo... Mam ale ...:roll: Obustronne krwotoczne zapalenie ucha środkowego...:placz: Nie życzę najgorszemu wrogowi... :calus: Biedactwo :-( Ale z serduszkiem oki? Bo dla psiaków masz wspaniałe :loveu:
Marteczka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Osa']Nooo... Mam ale ...:roll: Obustronne krwotoczne zapalenie ucha środkowego...:placz: Nie życzę najgorszemu wrogowi... Osa rozumiem Cię w 100 %. Kilka razy w życiu miałam to samo :roll:
malagos Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Osa']Nooo... Mam ale ...:roll: Obustronne krwotoczne zapalenie ucha środkowego...:placz: Nie życzę najgorszemu wrogowi... Jezoo, a skad sie takie choroby zadobywa? :-( Zdrowiej Osiu, zdrowiej szybko i wystawiaj nowe bazarki ;)
Osa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dzięki Wam kochani... Już biorę trzeci antybiotyk bo poprzednie nie działały. Pierwszy raz w życiu mam coś takiego. Masakra... Malagos kochana:calus: bazarki są jak na razie trzy na pekinusie... Jak się choć trochę pozbieram to zrobię jeszcze inne. Tanie i ciekawe książki na pekinusie Biżuteria-biżuteria-mega-bazar-36szt-na-pekinczyki- Piękne-bransolety-komplety-dzwonki-inne-35szt-na-pekinki
LILUtosi Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [FONT=Arial] [/FONT] Przepraszam jak już o tych bazarkach, to szkoda żeby tak fajne szmponiki dla piesków nie znalazły nabywców. Zajżyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szampon-dr-lucy-do-wszystkich-rodzajow-siersci-na-krakow-do-31-05-a-137169/ Wybaczycie....
Osa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Fajne-smycze-puszka-frotki-legginsy-myjki-inne-Zajrzyj-na-pekinki z "Kociego Świata" Zapraszamy na nowy bazarek!
Marteczka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To może ja napiszę troszkę informacji od Pani Kasi. Gremlinki złapały jakąś infekcję górnych dróg oddechowych i nie dawno skończyły terapię antybiotykową, od środy znowu Pani Kasia zaczyna je sterylizować i co za tym idzie po rekonwalescencji pewnie zacznie się intensywna adopcja :loveu:
Gioco Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Książę Dyzmin przestał już przypominać zabiedzonego i prawie zagłodzonego biedaka. Wyleguje się na baraniej skórze, grzejąc się w promieniach słoneczka. Uwielbia waniliowy serek homogenizowany, a że mimo kastracji jest 100 % facecikiem po zjedzeniu go wygląda rozkosznie :evil_lol: Ogólnie jest już swój, czuje się świetnie, jest zdrowy i najpiękniejsze jest to, że potrafi rozruszać leniwe, yorcze dziewczynki, nawet te wiekowe.
Gioco Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Gosiapk napisał(a):Dyzmek idź się umyć po tym serku :lol: Tradycyjnie raczył wytrzeć ryjek w swój kocyk. Reakcja łańcuchowa działa dalej tak, że ryjek w kocyk, kocyk do prania a ryjek i tak pod wodę ;) Dyziek z uporem maniaka robi wciąż tak samo i twierdzi, że to taka nowa, świecka tradycja :lol:
Gosiapk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gioco napisał(a):Tradycyjnie raczył wytrzeć ryjek w swój kocyk. Reakcja łańcuchowa działa dalej tak, że ryjek w kocyk, kocyk do prania a ryjek i tak pod wodę ;) Dyziek z uporem maniaka robi wciąż tak samo i twierdzi, że to taka nowa, świecka tradycja :lol: I tak masz szczęście, że tradycja zmusza go do wycierania w kocyk pysiaka, a nie w dywan :eviltong:
Qti Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gosiapk napisał(a):I tak masz szczęście, że tradycja zmusza go do wycierania w kocyk pysiaka, a nie w dywan :eviltong: Albo spodnie Pana :crazyeye:
Gioco Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Qti napisał(a):Albo spodnie Pana :crazyeye: Spodnie Pana na wyłączność ma jego pupilka rodem z Yorkshire ;)
Marteczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jeszcze osiem dni i Ferbisiek będzie u mnie w domku.:multi::multi::multi: Już nie mogę się doczekać :)
Gosiapk Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Jeszcze osiem dni i Ferbisiek będzie u mnie w domku.:multi::multi::multi: Już nie mogę się doczekać :) No proszę jakie to tajemnice wychodzą na wierzch :)
Marteczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Już posłanko, dobre jedzonko i dozgonna miłość na niego czeka :loveu: Byle bym go nie zgłotła pierwszego dnia jak go będę tulić, już się widzieliśmy w środę i się w nim zakochałam po uszy :) mam nadzieje, że ze wzajemnością :diabloti: Jeszcze tyko zdjęcie szwów z jajeczek :p i zabieram go do siebie :evil_lol:
Qti Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Tak spytam - co u gremlinków będących jeszcze w Kocim Świecie?
Recommended Posts