Osa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Yorczyca może stroić fochy i może się bać.. Fibi pachnie inaczej - musi przesiąknąć waszym zapachem a Yoreczka zobaczyć i przekonać się że ze strony nowej suczki nic jej nie grozi... Poza tym Fibi jest w obcym miejscu - ona też się boi i stersuje... Spokoje, pomalutku - przywyknie jedna do drugiej. A i Fibi musi mieć czas żeby Was poznać i pokochać - również i Yoreczkę bo Fibi też nie wie czego ma się spodziewać w nowym miejscu. Niekoniecznie tak jest bo Fibi jest z pseudo. I z normalnych hodowli jak bieżemy nowego psa ,jak łaczymy stado, to też psy czasami tak się zachowują - to nie ma reguły. Domownicy mają stersa bo przylazł nowy a nowy ma stersa bo jest na obcym terenie i wśród nieznanych ludzi i pobratymców po których nie wie czego ma się spodziewać. Oczywiście te większe przeważnie nie zawracają sobie głowy takim kurdupelkiem ale inne kurdupelki...Ooo to już całkiem inna bajka. Skąd ja to znam...
Osa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [SIZE="6"]ZAPRASZAM NA NOWY MEGA BAZAR 56 SZTUK!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizu-hiper-mega-bazar-okazja-kup-teraz-tylko-6pln-do30-07-pomoz-zwierzakom-141153/
Lady Nona Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Fibi na dzienny pobyt zajęła strategiczne miejsce w kuchni pod stołem. Przeważnie cały dzień prześpi ale gdy tylko pojawia się miska natychmiast jest gotowa do jedzenia. Moczonej karmy nie chce, tylko gotowanego indyka z warzywami i ryżem. Trochę boję się sensacji żołądkowych(czasami trochę zwróci) może dostaje za dużo. Jeszcze nie mam wprawy ile może dostać. Już teraz trzeba uważać na wagę-Kasia ją pięknie odkarmiła, nie jest już tym szkieletem z naciągniętą skórą jak na zdjęciu bazarkowym tylko puszystym misiem pandą. Staram się jak tylko pogoda pozwala wynosić do ogrodu. Drepcze i zwiedza,gubi się w zakamarkach, a potem prosi chodżmy do domu. Za to w nocy( śpi z nami w sypialni)szczeka, kręci się, popiskuje-może to jest stworek nocny? Udało mi się sposobem usunąć jeden szew po korekcji noska,został jeszcze jeden i na brzuchu.A moja półtoraroczna yorczka- myślałam, że to lwie serce w marnym ciałku.Ustawia Juniora,który jest 10 razy od niej większy,ostatnio na coursingu chciała rzucić się do gardeł borzojom bo warczały, a boi się pekinki.Na razie tyle-lecę z chartami na spacer.
Marteczka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Następny szczęśliwy gremlinek!!!:loveu: Mój chłopak na początki też słaniał się po kątach mieszkania, a teraz broni całego parku :evil_lol:. Fajnie, że sobie daje wyjmować szwy po trochu chociaż, ja swojego musiałam 'zagłupiojasiować' żeby mu wyjąć. Czekamy na fotki a może nawet galerię :diabloti::evil_lol:
Qti Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Następny szczęśliwy gremlinek!!!:loveu: Wszystkie powinny być szczęśliwe. Po to człowiek je wyhodował by były dla niego przyjacielem i maskotką. Ci, którzy traktują takie słodziaki i nie tylko jako maszynki do robienia pieniędzy to nie ludzie :angryy:
Osa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [SIZE="6"]ZAPRASZAM NA BAZAR Z BIŻU _ ODSŁONA II KOLCZYKI I NASZYJNIKI.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/hpier-bazaru-z-bizu-odslona-ii-kolczyki-naszyjniki-po-6pln-kup-terazdo-30-07-a-141254/ WSZYSTKO jedynie za 6 zeta!!!!
Osa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lady Nona napisał(a): Kasia ją pięknie odkarmiła, nie jest już tym szkieletem z naciągniętą skórą jak na zdjęciu bazarkowym tylko puszystym misiem pandą. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na aktualne zdjęcia "misia pandy"...:loveu:
Osa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [SIZE="5"]Przypominam o trwających aktualnie bazarkach na rzecz zwierzaków z "Kociego Świata" LICZYMY NA WASZĄ POMOC!!!! POMÓŻ PEKINKOM-KUP BAJKOWE BRANSOLETKI HIPER BAZAR- BIŻUTERIA 56 SZTUK TYLKO 6PLN! KOLCZYKI I NASZYJNIKI BAZAR II - POMÓŻ PEKINKOM- BIŻU TYLKO 6PLN! ŚLICZNE RADIO PIESEK NA BATERIĘ W SAM RAZ NA LATO MUSISZ GO MIEĆ
Osa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [SIZE="6"]Zapraszam na bazarek dla zwierzaków z "Kociego Świata". Tym razem oferuję: NANO ODOUR KILLER - PREPARAT DO NAEUTRALIZACJI ZAPACHÓW-KUP-TERAZ TYLKO 10PLN
Osa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 NOWE SUPER TOREBKI NA LATO.BĄDŻ MODNA I POMÓZ PSOM Z "KŚ" Do 31.07 [SIZE="4"]ZAPRASZAM PO FAJNE TOREBKI!!!!!
mtf zalesie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bardzo przepraszam za offa ale pomylkowo wplacilam pieniadze na sterylke suki na konto pekinczykow/suma 100zl/ i prosilabym od odeslanie tej kwoty - na pekinczyki wplacilam w marcu rowniez duzo wieksza sume.moja wina ale prosze o zaltwienie prosby.wplata ma date wczorejsza i opis na sterylke suki w rurze.
Osa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oki jak tylko przelew pojawi się zostanie odesłany do Ciebie. Zaraz przekażę info Kasi Tylko że do póżna nie będzie jej w domu bo jest w klinice w Warszawie z kotem po wypadku. Nie martw się Kasia odeśle Ci pieniążki tak szybko, jak to będzie możliwe. Jeśli chodzi o pekińczyki to nie dostałyśmy od Ciebie żadnego info że wystąpiła pomyłka- na pewno pieniążki zostałby zwrócone - zresztą nic straconego, napisz ile, to Ci Kasia odeśle razem z tą wpłatą. Pzdr.
Qti Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mtf zalesie napisał(a):bardzo przepraszam za offa ale pomylkowo wplacilam pieniadze na sterylke suki na konto pekinczykow/suma 100zl/ i prosilabym od odeslanie tej kwoty - na pekinczyki wplacilam w marcu rowniez duzo wieksza sume.moja wina ale prosze o zaltwienie prosby.wplata ma date wczorejsza i opis na sterylke suki w rurze. Miałem sie zamknąć ale nie umiem :placz: Takie sprawy można załatwić poprzez wiadomość PW, maila, sms-a, telefon. Na stronie Kociego Świata są wszystkie namiary. Czuję się zdegustowany. Teraz ja przepraszam za offa.
sonikowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czy wiadomo jak się miewa Suzi? Pytałam jakiś czas temu, ale nadal cisza.. Na stronie KS tez nic nie ma, czy miala sterylke itd.
koci-świat Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Po kolei-Suzi miewa sie swietnie. Jest po sterylce plus tak jak prawie wszystkie miala korekte noska i czyszczenie zeboli. Wszystko juz sie pogoilo. Mala jest gruba jak buła i pełna energii. Wydaje się dwa razy większa niż na początku.... sonikowa napisał(a):Czy wiadomo jak się miewa Suzi? Pytałam jakiś czas temu, ale nadal cisza.. Na stronie KS tez nic nie ma, czy miala sterylke itd.
koci-świat Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Oczywiscie otrzymasz zwrot pieniedzy (na razie ich nie ma na koncie). Niestety, w przypadku fundacji nie jest to tak prosta sprawa. Mamy pelna ksiegowosc i wszystkie wplywy, a tym bardziej rozchody sa bardzo pilnowane. Wysle Ci na priva maila do naszej księgowej. Ona Ci powie jakie pisma trzeba wypełnić w celu zwrotu pieniędzy. Wymtf zalesie napisał(a):bardzo przepraszam za offa ale pomylkowo wplacilam pieniadze na sterylke suki na konto pekinczykow/suma 100zl/ i prosilabym od odeslanie tej kwoty - na pekinczyki wplacilam w marcu rowniez duzo wieksza sume.moja wina ale prosze o zaltwienie prosby.wplata ma date wczorejsza i opis na sterylke suki w rurze.
sonikowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 koci-świat napisał(a):Po kolei-Suzi miewa sie swietnie. Jest po sterylce plus tak jak prawie wszystkie miala korekte noska i czyszczenie zeboli. Wszystko juz sie pogoilo. Mala jest gruba jak buła i pełna energii. Wydaje się dwa razy większa niż na początku.... No to Suzi rzeczywiście jak nowa ;-) Cieszę się, że nie było żadnych komplikacji i maleńka tyje i cieszy się życiem!
Iv_ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 koci-świat napisał(a):Po kolei-Suzi miewa sie swietnie. Jest po sterylce plus tak jak prawie wszystkie miala korekte noska i czyszczenie zeboli. Wszystko juz sie pogoilo. Mala jest gruba jak buła i pełna energii. Wydaje się dwa razy większa niż na początku.... Jak dobrze się czyta takie wiadomości :loveu:
koci-świat Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 eski napisał(a):A co tam u Koksika słychać ? Też grubiutki się robi ? On juz sie dawno zrobil :evil_lol: Koksik jest najbardziej wylewny w stosunku do obcych mu osob. Wszyscy sie nim zachwycaja....i kazdy wychodzi z innym rycerzykiem, a on zostaje
Gioco Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 koci-świat napisał(a):On juz sie dawno zrobil :evil_lol: Koksik jest najbardziej wylewny w stosunku do obcych mu osob. Wszyscy sie nim zachwycaja....i kazdy wychodzi z innym rycerzykiem, a on zostaje Potwierdzam, o Koksiku sama prawda :) I też wyszłam z innym rycerzykiem :mad:, nie żebym żałowała albo składała reklamację. Dyziulek miał być i nie mogłam zmienić decyzji większości. Koksik jest cudownym przytulakiem i nie powiem, często o nim myślę :)
koci-świat Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Yokusia wspaniale. Tylko po usunięciu spróchniałych zębów jeszcze wiecej jezyka ma na wierzchu.....
Osa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [SIZE="6"]BAZAREK NA ZWIERZAKI Z <<<KOCIEGO ŚWIATA>>>> [SIZE="3"] KSIĄŻECZKI DLA DZIECI OD 5 PLN ORAZ RÓŻNOŚCI (w tym horrory) "CO ŁASKA" CZYLI ILE KTO DA [SIZE="6"]ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!!!!
Recommended Posts