Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MarteczkaWawa napisał(a):
Już posłanko, dobre jedzonko i dozgonna miłość na niego czeka :loveu:
Byle bym go nie zgłotła pierwszego dnia jak go będę tulić, już się widzieliśmy w środę i się w nim zakochałam po uszy :) mam nadzieje, że ze wzajemnością :diabloti: Jeszcze tyko zdjęcie szwów z jajeczek :p i zabieram go do siebie :evil_lol:

kolejny szczęściarz:multi:

Posted

Nikt nie będzie go kochał bardziej niż ja :diabloti::loveu:
Dołączy do mojej zgrai czyli bokserki (1 rok), kocięcia (10 miesięcy), 2-ch szczurów i 10 rybek :p

Posted

Gosiu tak jak pisałam kilka stron wcześniej gremlinki miały coś z drogami oddechowymi, niedawno skończyły brać antybiotyki i stąd Pani Kasia nie mogła ich sterylizować przez miesiąc, teraz sterylizacje ruszyły pełną parą i pewnie Pani Kasia będzie je wydawać do adopcji :p

Posted

MarteczkaWawa napisał(a):
Gosiu tak jak pisałam kilka stron wcześniej gremlinki miały coś z drogami oddechowymi, niedawno skończyły brać antybiotyki i stąd Pani Kasia nie mogła ich sterylizować przez miesiąc, teraz sterylizacje ruszyły pełną parą i pewnie Pani Kasia będzie je wydawać do adopcji :p

Fajnie i dzięki MarteczkaWawa :) Ale my z Gosią bardziej do Pani Kasi albo Pani Ewy to pytanko kierowaliśmy :)

Posted

No cóż...
Nie udało mi się dzisiaj jej tu zwabić...:placz:

A z nowinek-
Ferbi
idzie za kilka dni do nowego domku w Warszawie-domek ma bokserkę i kota. Domek oglądał, zapoznawał się i całkiem się zakochał.
W środę na sterylkę jedzie Suzi i Gabi.
Nowy domek czeka tez na Fibi i na Gejszę....

Posted

[quote name='Osa']No cóż...

Ferbi
idzie za kilka dni do nowego domku w Warszawie-domek ma bokserkę i kota. Domek oglądał, zapoznawał się i całkiem się zakochał.

+ dwa szczurki i rybki :loveu:
Jak tylko przywioze Ferbisia to wstawię tutaj fotki z domku i z nowych relacji z moją watahą :)
Ojejku mam nadzieję, że Wam nie przeszkadza, że tak się tu tak produkuje co chwilę, ale już naprawdę nie mogę się doczekać.
(mam nadzieje,że mnie rozumiecie :p)

Posted

Marteczka aż Ci zazdroszczę...:loveu:
Zdjątka koniecznie i relacje jak najbardziej wskazane...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia Ferbisia z pierszego dnia u mnie i jego nowym towarzyszek :) a dla tych co chcą więcej aktualnych zdjęć które będę wstawiać zapraszam do mojej galerii (bannerek w podpisie)

Posted

Narazie jest smutasek, pewnie tęskni za swoją psią rodzinką, ale z godziny na godzine jest coraz lepiej, wsuwa jedzonko jak mały odkurzacz, ludzie się tak pozytywnie śmieją z nas, bo on za mną na spacerach idzie gęsiego, ja mogę iść slalomem a on tak samo :evil_lol: Wczoraj jak zasnął to wykorzystałam to i troszkę podciełam mu włoski na łapkach, na pupie (wiecie dlaczego :evil_lol:), wyczesałam go porządnie, przyjął to ze stoickim spokojem.
Była z niego ogromnie dumna :loveu::p

Posted

Cóż można powiedzieć..:(
Wszystko zależy od kierownictwa.Jeśli nie chcą wolontariatu....
A wszystkie psy według nich agresywne a tak naprawdę to są przerażone, to wiadomo dobrze się tam nie dzieje..

Ninka jak masz dobry dom dla psiaka to daj temat tutaj:
Przygarne psa - Dogomania Forum
I dokładniej określ o jakiego konkretnie psiaczka chodzi (tzn. ma być mały, średni, duży, krótkowłosy, długowłosy, piesek czy suczka itd)

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA AKTUALNE BAZARKI DLA GREMLINKÓW

BAJECZNE WISIORKI I BRANSOLETKI Z "BRYLANCIKAMI" NA PEKINKI Z "KŚ"
NOWE,ŚLICZNE BLUZKI! BAZAR II NA PEKINUSIE Z "KŚ" DUŻY WYBÓR!
SPÓDNICE-DUŻO-NOWYCH-BLUZEK-Z-KOTAMI-Z-GARFIELDEM-NA-PEKINKI-Z-"KŚ"
SMYCZE-PUSZKA-FROTKI-LEGGINSY-TOREBKI-PUDEŁKA-NA-PEKINKI-Z-"KŚ"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...