Osa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz zapraszam na bazarek DENTA STIX Dołożyłam ostatnie 50 kompletów - więcej już nie będzie więc korzystajcie z okazji!!! [/FONT]MEGA-PROMOCJA-DENTA-STIX-TYLKO-5-5ZŁ-ZA-3-op.-NA-KARMĘ-DLA-KOCIEGO-ŚWIATA-POMÓŻ [FONT=Fixedsys]ZBIERAMY PIENIĄŻKI NA DOBRĄ KARMĘ DLA GREMLINSÓW I NIE TYLKO POMÓŻCIE!!!![/FONT]
Osa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 I KOLEJNY BAZAREK!!!! ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!!! SUPER-BIŻU-KORAL-KAMIENIE NATURALNE-DREWNO-OPCJA KUP-TERAZ-na-pekinki-z-"KŚ"-do-03-07- ZAPRASZAM ŚLICZNIE NA BAZAREK BIŻUTERYJNY NA PEKINKI Z KOCIEGO ŚWIATA
Qti Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Gosiapk napisał(a):Co słychać u Yoko? I pozostałych gremlinków?
eski Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Qti napisał(a):I pozostałych gremlinków? No właśnie. Ciekawam bardzo jak tam markiz Koksik się miewa :razz:
Osa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Osa']Za ok. dwa tygodnie będą informacje na bieżąco. (Co niektóre Cioteczki się obronią a co niektóre będą po kolokwium...:razz:) Kasia mówiła o dwóch tygodniach ... Miejmy nadzieję że już po egzaminach i obronie - I że info na wątku będzie na bieżąco :loveu:
Qti Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 eski napisał(a):No właśnie. Ciekawam bardzo jak tam markiz Koksik się miewa :razz: To to Ci mogę prywatnie załatwić - niech się tylko pora świtu zrobi przyzwoitsza to zadzwonię i pogonię do wypowiedzi :evil_lol: W tej chwili wolałbym tego nie robić - chciałbym dożyć wieczoru :diabloti:
Gioco Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Książę Dyzmin ma się dobrze, nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że świetnie. Myślę, że powoli zapomina o tym co było i cieszy się tym co jest. Przestał już być chorobliwie łakomy, nie wyjada tego co zostało w miskach jego yorczych towarzyszek życia. Uwielbia mleko i serki waniliowe - to oprócz mięska oczywiście :evil_lol: Jest fanem lodówki - to prawda, nie tylko on zresztą. Ponieważ yorczyce lubią poglamać sobie bułeczkę próbowaliśmy dać i Dyziowi - nie chciał i wcale mu się nie dziwiliśmy. Ostatnio przekonał się do ciasteczek maślanych i jest to pierwszy mączny produkt jaki zjadł. Waży już 4 kg i powoli zarasta. Do pełnej długości włosa jeszcze mu troszkę brakuje, lecz to kwestia czasu. Dzięki swojej ukochanej, yorczej przyjaciółce pokochał czesanie. Dyzio przyjaźni się z naszym 6 miesięcznym szczeniakiem - razem śpią, jedzą, chodzą na miziania - są nierozłączni. Jak jedno jedzie np. do weta, to to które zostaje w domu płacze. Wracajac do pielęgnacji - młoda yorczyna niedawno przeżyła chrzest wodny i została wykąpana. Kąpiel ją odmieniła (chwilowo), gdyż yorczę stwierdziło - "jestem piękna, wyczesana, czysta i pachnąca i nie będę szalała z Tobą Dyzlingtonie bo mogę się pobrudzić" Dyziulek tak długo chodził za nami aż go uczesałam i uczesanie było na tyle przyzwoite, ze yorczyna znów z nim się zaczęła bawić. Miałam zrobić towarzystwu sesję foto lecz pogoda w weekend jest ostatnio jaka jest i na chwilę obecna dysponuję jedynie fotką zrobioną wczoraj rano przez moje dziecko. Może w ten weekend mi się uda to zamieszczę nowe fotki. Tymczasem taka :
eski Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Milo czytac jak cudownie odmienilo sie zycie Dyzmina :) Czekamy na fotki całego towarzystwa
Ninka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny zapraszam na bazarek dla Zumisia!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-dla-zumisia-sabci-maksia-140154/#post12472632
Osa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dzisiaj doczytałam że Anecioreczek jest na czarnych kwiatkach.. Przykro mi że tak się stało. Anecioreczek wystawiła bazarek z własnej inicjatywy - nie z ramienia fundacji "Koci Świat" i były to jej prywatne fanty - wystawiła bazarek nikogo z Fundacji nie pytając o zgodę. RÓŻne rzeczy na zlikwidowana pseudohodowle pekinczykow! Pilne!do 29.03 ! W nawale pracy naiwnie wzięłam to, za dobrą monetę - i to był błąd. Wszystkim do których wygrane fanty nie zostały przez Anacioreczek wysyłane, a wpłacili pieniążki na konto Azylu "Koci Świat" zostaną one zwrócone na podane konta. Przykre to bardzo, że ktoś podejmuje się pomocy i tak już pokrzywdzonym psiakom i nie wywiązuje się ze zobowiązań.:shake::shake::shake: Nieładnie....Tak się nie robi.. Żenujące ...Tyle osób bezinteresownie pomagało i pomaga nadal, czy to w postaci indywidualnych wpłat czy też darów rzeczowych...I nigdy nie było najmniejszych problemów a tu... Brak słów..:shake: Przepraszamy wszystkich oszukanych. Wiemy o dwóch oszukanych osobach: Negri_2008 -książka = 5PLN oraz jsp27 -trzy płyty CD=15PLN Kochani macie wysłane PW -prosimy o kontakt. JEŚLI JEST KTOŚ JESZCZE BARDZO PROSIMY TAKIE OSOBY O KONTAKT Z koci-świat LUB ZE MNĄ NA PW. W związku z powyższym jeżeli ktokolwiek chce wystawiać jakiś bazarek na psy z Azylu "Koci Świat" może to zrobić tylko i wyłącznie w porozumieniu i za zgodą szefowej Fundacji Kasi Strzeleckiej
Marteczka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ułaa nie ładnie. :crazyeye: A dużo tych pieniążków Anecioreczek "uzbierała"?
Isiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Paskudnie, takie przypadki podważają zaufanie do bazarków :shake:
Osa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='MarteczkaWawa']Ułaa nie ładnie. :crazyeye: A dużo tych pieniążków Anecioreczek "uzbierała"? Jakieś to wszystko dziwne...:shake: Na konto Fundacji Azylu "Koci Świat" Anecioreczek kazała wpłacać za fanty, natomiast na swoje tylko koszt wysyłki... Z tym że tych fantów zwycięzcom nie wysłała... Na koncie "Kociego Świata" z jej bazarku jest 20 PLN. W sumie to dwie osoby są pokrzywdzone: jedna na pięć złotych (+koszt wysyłki)druga na piętnaście(+koszt wysyłki).. Wstyd i Żenada..:shake::shake::shake: [quote name='Isiak']Paskudnie, takie przypadki podważają zaufanie do bazarków :shake: Dokładnie a cierpią na tym i tak już pokrzywdzone zwierzęta.:shake:
Marteczka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O kurcze to rzeczywiście jakaś dziwna sprawa. Kiedy nastepny bazarek zakładasz :loveu:?
Osa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Aktualnie jest taki..:) SUPER-BIŻU-KORAL-KAMIENIE NATURALNE-DREWNO-OPCJA KUP-TERAZ-na-pekinki-z-"KŚ"-do-03-07-
Gioco Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zgodnie z obietnicą zapraszam do galerii Księcia Dyzmina i jego haremu :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f80/ksiaze-dyzmin-jego-yorczyce-o-140467/
Osa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Georgia]Azyl jest w okresie oczekiwania na pieniążki z dotacji oraz na te z 1% od podatku. Wasza pomoc jest w tej chwili bardzo potrzebna. SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA ZAKUPY [/FONT]SUPER-BIŻU-KORAL-KAMIENIE NATURALNE-DREWNO-OPCJA KUP-TERAZ-na-pekinki-z-"KŚ"-do-03-07- [FONT=Georgia] [COLOR=Black]Biżuteria jest nowa.[/FONT]
Osa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [SIZE="5"]I najnowszy bazarek z bransoletkami ZAPRASZAMY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bajkowe-bransoletki-na-lato-pomoz-pekinkom-z-ks-kup-terz-do-10-07-a-140840/
Lady Nona Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mam prośbę do tych osób, które są bliżej Kociego Świata. Parę dni temu pisałam maila do pani Kasi ale nie dostałam odpowiedzi, a ona zawsze odpisuje.Dzisiaj dzwoniłam na komórkę-ma wyłączony tel. To jest pilna sprawa bo w niedzielę mój mąż ma specjalnie jechać z Bydgoszczy po odbiór Fibi.Mam obawy, że jeżeli pani Kasia wyjechała to znowu sprawa się przeciągnie. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje to proszę o kontakt- może być prywatna wiadomość.
Osa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lady Nona - masz PW - ja się postaram skontaktować z Kasią. Kasia nie ma zsięgu- a jeśli jest to bardzo słaby.. W niedzielę będzie już w Azylu - tylko nie wiem o której. Jak tylko uda mi się z nią skontaktować od raz piszę Ci PW. Lady Nona - kntaktowałam się mężem Kasi - nawet jak Kasia nie zdąży dojechać to w niedzielę Fibi zostanie wydana Twojemu mężowi. Na PW podam Ci telefon do męża Kasi.
Osa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 W Azylu szystko dogadane- Fibi jutro gotowa do drogi czeka na swojego nowego Pancia..:) No i oczywiście jutro będzie w objęciach swojej kochanej Panci..:loveu: Danusiu koniecznie prosimy o fotki i sprawozdanie z przyjazdu Fibi do nowego domku!!!!
Lady Nona Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziękuję wszystkim za pomoc i obiecuję relację z nowego domu Fibi.
Lady Nona Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Fibi zawitała u nas wczoraj o godz.23. Charty przywitały ją z nonszalncją-po sprawdzeniu co to takiego zajęły się swoimi sprawami. Niestety moja yorczka Jasmina boi się jej.Ale początki zawsze są trudne. Te pieski wyrwane z tak okropnych warunków może już na zawsze będą inne,wycofane.Mam nadzieję powolutku będziemy zdobywać zaufanie. Na szczęście Fibi lubi jeść i może przekupstwem nauczy się co znaczy słowo"chodż" i pozna dżwięk swojego imienia.Jest bardzo puszysta-futerko bardzo odrosło.Pierwszy raz zrobiła siusiu dopiero dzisiaj po południu na trawie. Ale zaraz pogoda się popsuła i lunęło.Dostała jamniczą budkę i przespała w niej całą noc,tylko na początku trochę szczekała, a potem chrapała.Zdjęć na razie nie mam,muszę pożyczyć aparat.
Qti Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Lady Nona']Ale początki zawsze są trudne. Te pieski wyrwane z tak okropnych warunków może już na zawsze będą inne,wycofane.Mam nadzieję powolutku będziemy zdobywać zaufanie.[/quote] Poczytaj, są prowadzone dwa blogi o gremlinkach: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/roxi-margo-ferbis-czesia-wiesia-czyli-moje-male-zoo-139211/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/ksiaze-dyzmin-jego-yorczyce-o-140467/[/URL] One nie były nauczone miłości, nawet dobroci. Dla nich potrzeba czasu. Poczytaj, zobaczysz jak się zmieniają.
Recommended Posts