Qti Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Co tu tak cicho? W kolejce po wirtualną adopcję nie powinno być spokoju! Przecież te plaskate gremliny są zabawne, urocze i szczekające! To nie muzeum ni czytelnia! Jeśli już zabrakło kandydatów do adopcji, to przecież każdy psiak moze mieć i kilq opieqnów!!! Kto chętny?
C&B Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Aż mi tak głupio, bo obiecuje, obiecuje... Dziś chciałam zagdać z mamą, a tu grzyb na psie się wychodował i trzeba lekarstwa kupić:-(
Qti Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Gosiapk']Jeszcze kilka psiaków nie ma opiekunów Niepradopodobne wręcz niedopatrzenie ze strony użytkowników forum. Qmam, że jedyna okazja by to nadrobić! Zapraszamy Państwa do adopcji uroczych gremlinków!!! :sweetCyb:
Gosiapk Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Domka_Czika napisał(a):Aż mi tak głupio, bo obiecuje, obiecuje... Dziś chciałam zagdać z mamą, a tu grzyb na psie się wychodował i trzeba lekarstwa kupić:-( Byłaś z piesem u weta?
Gosiapk Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Qti napisał(a):Niepradopodobne wręcz niedopatrzenie ze strony użytkowników forum. Qmam, że jedyna okazja by to nadrobić! Zapraszamy Państwa do adopcji uroczych gremlinków!!! :sweetCyb: :multi::multi::multi:
Gioco Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Qti napisał(a):Niepradopodobne wręcz niedopatrzenie ze strony użytkowników forum. Qmam, że jedyna okazja by to nadrobić! Zapraszamy Państwa do adopcji uroczych gremlinków!!! :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
kamil11 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja dopiero zauwazylem ten temat i nie moge przeczytac 66 stron.Czy ktos mogl by napisac ktore pieski zostaly i jak sie teraz czuja.Ile kosztuja te pieski.Czy mogl by ktos podac aktualne zdjecia psiakow?
Gosiapk Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kamil11 napisał(a):Ja dopiero zauwazylem ten temat i nie moge przeczytac 66 stron.Czy ktos mogl by napisac ktore pieski zostaly i jak sie teraz czuja.Ile kosztuja te pieski.Czy mogl by ktos podac aktualne zdjecia psiakow? Witaj, koszt adopcji wirtualnej do 30zł miesięcznie. Obecnie szukamy opiekuna wirtualnego dla Koksika:
Gioco Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gosiapk napisał(a):Witaj, koszt adopcji wirtualnej do 30zł miesięcznie. Obecnie szukamy opiekuna wirtualnego dla Koksika: Koksik jest wyjątkowo słodkim i kochanym pieszczochem. To prawdziwie cesarski pies - do noszenia na rękach i pieszczenia. Gdyby miał swojego mandaryna nie opuszczałby jego rękawa - do tego ma wybitne predyspozycje, dlatego że właśnie do takiego traktowania ta rasa powstała . I nie ma wirtualnego opiekuna? Aż trudno uwierzyć. Ludzie. Co z Wami? :???:
Qti Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gioco napisał(a):Koksik jest wyjątkowo słodkim i kochanym pieszczochem. To prawdziwie cesarski pies - do noszenia na rękach i pieszczenia. Gdyby miał swojego mandaryna nie opuszczałby jego rękawa - do tego ma wybitne predyspozycje, dlatego że właśnie do takiego traktowania ta rasa powstała . I nie ma wirtualnego opiekuna? Aż trudno uwierzyć. Ludzie. Co z Wami? :???: Wstydzą się ludzie :oops:
Zmysł Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/intymnie-majteczki-koce-posciel-na-pekinki-z-pseudohodowli-do-09-05-godz-20-00-a-136670/#post12208648
Gosiapk Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Qti napisał(a):A Koksik to markiz :cool3: i wciąż bez opiekuna? Oczywiście, że Markiz! Przed duże M! :lol:
Qti Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gosiapk napisał(a):Oczywiście, że Markiz! Przed duże M! :lol: Już się poprawiam :oops2: Czy Pan Markiz Koksik wybaczy? Pewnie wybaczy jak tylko znajdzie się jego wirtualny opieqn. Lecz gdzie on się schował? :look3:
Gosiapk Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Qti napisał(a):Już się poprawiam :oops2: Czy Pan Markiz Koksik wybaczy? Pewnie wybaczy jak tylko znajdzie się jego wirtualny opieqn. Lecz gdzie on się schował? :look3: Dobre pytanie, też chciałabym wiedzieć :mad:
Qti Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Gosiapk']Dobre pytanie, też chciałabym wiedzieć :mad: Trzeba go poszukać! :shocked!: Może go zawołamy?
Qti Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Gosiapk']No to wołamy!!! OPIEKUN KOKSIKA POSZUKIWAN?Y!!! Wołamy: Opiekunie Markiza de Koksika! Gdzie jesteś??
Qti Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 tomcug napisał(a):Pokazujemy maluszki. I nawołujemy wirtualnych opieqnów :lol:
astra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 wczoraj rozliczyłam PITA i trochę kaski wpadnie na Koci Świat :razz:
Qti Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='astra']wczoraj rozliczyłam PITA i trochę kaski wpadnie na Koci Świat :razz: :thumbs: I to się nazywa miłość dla plaskaczy!!! Dzięki w ich imieniu i w imieniu kociaków i pozostałych zwierzaków z Kociego Świata :Rose: Wciąż jednak nie widać wirtualnego opieqna Markiza Koksikowskiego :painting:
Zmysł Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 astra napisał(a):wczoraj rozliczyłam PITA i trochę kaski wpadnie na Koci Świat :razz: bardzo dziękujemy:loveu:
Zmysł Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 1. AJSZA - w domku 2. CZIKA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 3. CZUPUREK - niezauważalny 4. DYZIEK - w domku 5. EGON - za TM 6. FERBI - czeka, ma opiekuna wirtualnego 7. FIBI - czeka, ma opiekuna wirtualnego 8. FRUZIA - w domku 9. GABI - czeka, ma opiekuna wirtualnego 10. GEJSZA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 11. GREMLINKA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 12. KIKI - w domku 13. KOKSIK - niezauważalny 14. LUNA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 15. MILKA - w domku 16. MIMI - niezauważalna 17. OTYLKA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 18. SUZI - czeka, ma opiekuna wirtualnego 19. TYCIA - czeka, ma opiekuna wirtualnego 20. YOKO- czeka, ma opiekuna wirtualnego
Recommended Posts