Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_K napisał(a):
Przepraszam, że pytam, ale co oznacza "niezauważalny"?

to znaczy, że nie ma nawet wirtualnego opiekuna

Posted

Madzia_K napisał(a):
hmm...w takim razie ja prosze o wyjasnienie moich dwóch kwietniowych przelewów na Otylkę i Tycię ( pdf-potwierdzenie jestem w stanie przesłać na maila ). Zdeklarowałam w tamtym miesiącu chęć opieki wirtualnej nad tymi dwoma suniami. Pieniążki poszły dawno..a one nadal "niezauwazone" :((

W Kocim Świecie mają huk roboty i priorytetem jest zajęcie się zwierzakami. Jakiś czas zajmuje rozpoznanie wpłat, ich dopasowanie, uaktualnienie strony. Na pewno Twoje wpłaty się na stronie pojawią po jej aktualizacji. W każdym razie wielkie dzięki za pamięć o pekinkach:loveu:

Posted

hmm...w takim razie ja prosze o wyjasnienie moich dwóch kwietniowych przelewów na Otylkę i Tycię ( pdf-potwierdzenie jestem w stanie przesłać na maila ). Zdeklarowałam w tamtym miesiącu chęć opieki wirtualnej nad tymi dwoma suniami. Pieniążki poszły dawno..a one nadal "niezauwazone" :((

Posted

Madzia_K napisał(a):

w Kocim Świecie mają huk roboty przy zwierzakach. sprawy administracyjne zajmują trochę czasu i bywa, że są załatwiane z lekkim poślizgiem. Analizowanie wpłat, ich dopasowanie, a co za tym idzie uaktualnianie strony odbywa się po jakimś czasie. Na pewno jednak Twoje wpłaty są zauważone i po aktualizacji strony z pewnością się na niej pojawią.
W każdym razie wielkie dzięki za pomoc pekinkom:loveu:

Posted

Zmysł napisał(a):
w Kocim Świecie mają huk roboty przy zwierzakach. sprawy administracyjne zajmują trochę czasu i bywa, że są załatwiane z lekkim poślizgiem. Analizowanie wpłat, ich dopasowanie, a co za tym idzie uaktualnianie strony odbywa się po jakimś czasie. Na pewno jednak Twoje wpłaty są zauważone i po aktualizacji strony z pewnością się na niej pojawią.
W każdym razie wielkie dzięki za pomoc pekinkom:loveu:

Ehhh wujek!
Nie tak dawno pisałem o tym.
Doskonale wiem, że i Luna ma wirtualnego opieqna - nawet wiem, że na kolejny miesiąc przelew już poszedł.
Qrcze, dobrze by było, żeby dziewczyny z Kociego Świata znalazły te 30 minut w miesiącu na aktualizację - i wirtualnym opieqnom byłoby milej jakby mogli swoje nicki przeczytać na stronce - przy wybranym pekinie :cool3:

Posted

Qti napisał(a):
Ehhh wujek!
Nie tak dawno pisałem o tym.
Doskonale wiem, że i Luna ma wirtualnego opieqna - nawet wiem, że na kolejny miesiąc przelew już poszedł.
Qrcze, dobrze by było, żeby dziewczyny z Kociego Świata znalazły te 30 minut w miesiącu na aktualizację - i wirtualnym opieqnom byłoby milej jakby mogli swoje nicki przeczytać na stronce - przy wybranym pekinie :cool3:

przekażę....

Posted

To tylko sugestia na miły gest dla wrażliwych ludzi, którzy choćby hajsikiem ale pomagają - należy im się :loveu:

Posted

Szanowny Wujku Zmysł, coś się Panu pokiełbasiło, przecież ja jestem opiekunem wirtualnym Gremlinki, dlaczego więc niby jest niezauważalna, hę? :mad:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Szanowny Wujku Zmysł, coś się Panu pokiełbasiło, przecież ja jestem opiekunem wirtualnym Gremlinki, dlaczego więc niby jest niezauważalna, hę? :mad:

niczego takiego nie napisałem, spojrzyj uważnie

Posted

Zmysł napisał(a):
niczego takiego nie napisałem, spojrzyj uważnie

Racja, napisałeś, że szuka opiekuna wirtualnego. Dlaczego potrzebny jest drugi opiekun wirtualny?

Posted

[CENTER]Książę Dyzmin, wraz ze swoimi yorczymi wspólniczkami rozpoczął sezon grillowy:
[/CENTER]

[CENTER]W spokojnym wypoczywaniu i spaniu z gigantycznym chrapotem

przeszkadza mu fakt braku wirtualnych opiekunów dla wielu pekinków z którymi spędził wczesny i koszmarny okres szczenięcy w obozie koncentracyjnym pod Otwockiem :-(
[/CENTER]

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jeżu! Ale on ma krzywe łapki! :crazyeye:

Zaraz krzywe :evil_lol: Może miał na beczce prostowane? :eviltong:
Fajny facecik i na oko lepiej wygląda :cool3: przynajmniej tak mi się widzi :crazyeye:

Posted

Qti napisał(a):
Zaraz krzywe :evil_lol: Może miał na beczce prostowane? :eviltong:
Fajny facecik i na oko lepiej wygląda :cool3: przynajmniej tak mi się widzi :crazyeye:

Lepsze krzywe i dobrze umięśnione niż pajęcze i chude :eviltong:
Wygląda lepiej, przytył, włosinki mu odrastają i króluje nad dziewczynkami Księciunio jeden ;)

Posted

[quote name='Gioco']Lepsze krzywe i dobrze umięśnione niż pajęcze i chude :eviltong:

:niedowia:

To, jak qmam do tych nóg na fotce? :roflt: Albo ich właściciela :bigcool:

[quote name='Gioco']Wygląda lepiej, przytył, włosinki mu odrastają i króluje nad dziewczynkami Księciunio jeden ;)
Super. Choć i tak nie wierzę, że yorki dały się zdominować - za cffane bestyje z nich :cooldevi: szczególnie ta czerwona :laugh2_2:

Co z nowymi wirtualnymi opieqnami? Są gdzieś schowani, ukryci, zawstydzeni. Śmiało proszę Państwa. Tu nikt nie gryzie, nawet pekinolki, gdyż ząbki też mają nadwyrężone przez lata złego traktowania. Lecz serduszka mają gorące i potrzebujące wsparcia i miłości.
:iloveyou:

Posted

I wciąż cisza.

Smutno.

Żeby choć kilka nowych informacji o gremlinkach.

Może wtedy nowi, wirtulani opieqnowie się znaleźli ?:hmmmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...