Gioco Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gosiapk napisał(a):Pewnie, że mógł! Wujek Zmysł jest super dogowujek dla gremlinków :) Dlaczego? Dlatego, że kto raz je zobaczy to już pokocha na zabój :loveu: Przede wszystkim prawdziwy facet :lol: Gosiapk - nie mów, że Tycia wciąż bez opiekuna :crazyeye: Czyżby wraz ze świętami odeszło od dogomaniaków dobre serducho?
Gosiapk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Gioco']Dlaczego? Dlatego, że kto raz je zobaczy to już pokocha na zabój :loveu: Przede wszystkim prawdziwy facet :lol: Gosiapk - nie mów, że Tycia wciąż bez opiekuna :crazyeye: Czyżby wraz ze świętami odeszło od dogomaniaków dobre serducho? Droga Ciociu Gioco, spieszę donieść, że Tyciulka została zaadoptowana wirtualnie przez duże niezbytplaskate psiulki, zwane w pewnych kręgach bassetami :) I w ten oto sposób, Tycia stała się honorowym bassetem nr 2. :loveu:
Miła od Gucia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Działacie jak błyskawica, w tak krótkim czasie, tyle "bidy" uratowanej. Ukłon. Pieniążki już powinny być na Waszym koncie. Pozdrawiam. Miła
Gosiapk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gustaw napisał(a):Działacie jak błyskawica, w tak krótkim czasie, tyle "bidy" uratowanej. Ukłon. Pieniążki już powinny być na Waszym koncie. Pozdrawiam. Miła Bardzo dziękuję za wsparcie finansowe Kociego Świata i uratowanych plaskatych :)
Gioco Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czyli jest powód do radości :multi: Tycia ma opiekunów :loveu: Tak myślę, myślę - kto następny do adopcji, choćby wirtualnej? Gosiapk - podpowiesz?
Madzia_K Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Zgodnie z obietnicą..poszedł pieniążek na Tycię ;). Co będzie Otylka tak sama siedziała :evil_lol:. Ale na trzeciego juz się nie dam namówić...oj nie:cool3:;) Buźka dla plaskatych ;) aaa...bo obiecałam. Tycię "sponsoruje" mój TZ...a on ma miekkie serducho dla takich pieknych kobiet ;) Naciągnę go na szamponik dla dziewczynek :P
Gosiapk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Madzia_K napisał(a):Zgodnie z obietnicą..poszedł pieniążek na Tycię ;). Co będzie Otylka tak sama siedziała :evil_lol:. Ale na trzeciego juz się nie dam namówić...oj nie:cool3:;) Buźka dla plaskatych ;) aaa...bo obiecałam. Tycię "sponsoruje" mój TZ...a on ma miekkie serducho dla takich pieknych kobiet ;) Naciągnę go na szamponik dla dziewczynek :P Dziewczyny! Uczcie się od cioci Madzia_K jak postępować z TZami :evil_lol:
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Gioco napisał(a):Czyli jest powód do radości :multi: Tycia ma opiekunów :loveu: Tak myślę, myślę - kto następny do adopcji, choćby wirtualnej? Gosiapk - podpowiesz? Myśl ciocia intensywnie, ja też pomyślę :cool3:
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dzisiaj do poszukiwań wirtualnego opiekuna został wytypowany: CZUPUREK :)
Zmysł Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1075/nowe-posciele-na-pekinki-ze-zlikwidowanej-pseudohodowli-zakonczony-134431/ Zmysł - 340,00 zł; Beam6- 140,00 zł; Reno2001 - 80,00 zł. RAZEM- 560,00 zŁ.
Gioco Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Gosiapk']Dzisiaj do poszukiwań wirtualnego opiekuna został wytypowany: CZUPUREK :) Czupurek jest słodziutki i dziś wyjątkowo w promocji! Miałam przyjemność poznać tego facecika osobiście i mogę zaświadczyć, ze jest przeuroczym i przymilnym facecikiem. Drugi taki pieszczoch jak on, może nawet większy to Koksik.
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Gioco napisał(a):Czupurek jest słodziutki i dziś wyjątkowo w promocji! Miałam przyjemność poznać tego facecika osobiście i mogę zaświadczyć, ze jest przeuroczym i przymilnym facecikiem. Drugi taki pieszczoch jak on, może nawet większy to Koksik. I to całe szczęście kosztuje tylko 30zł miesięcznie :)
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dla dogociotek, które wolą wirtualnie zaadoptować suńkę, prezentuję: MILECZKę :)
Guest Lotty Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wspaniałe wieści. Jeśli nadal poszukiwani są chętni do wirtualnych adopcji to rezerwuję sobie Czupurka.On pewnie taki sam pieszczoch jak mój Dyzio. Najchętniej nie schodziłby z kolan.:loveu::loveu:
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Zmysł napisał(a):Mileczka dzisiaj powędrowała do domku;) Pięknie :mad: A ja jej wirtualnego opiekuna szukam :evil_lol:
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Lotty']Wspaniałe wieści. Jeśli nadal poszukiwani są chętni do wirtualnych adopcji to rezerwuję sobie Czupurka.On pewnie taki sam pieszczoch jak mój Dyzio. Najchętniej nie schodziłby z kolan.:loveu::loveu: Czupurek jeszcze do wzięcia w adopcję wirtualną :) oto info: -> fundacja azylu koci swiat
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dawno nie było tu Pani Ewy z informacjami o maluchach.
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Skoro Mileczka w domu, a Czupurek za jęty to do wirtualnej adopcji typujemy teraz.... Markiza Koksika :)
mortikia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witajcie, czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku imieniem Dyziek? :) Nasza rodzina mogłaby pomóc jednemu pieskowi i go zaadoptować. Bardzo proszę o pw, bo nie codziennie wchodzę na poszczególne wątki ;-) Pozdr
Recommended Posts