Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mortikia napisał(a):
Witajcie,
czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku imieniem Dyziek? :)
Nasza rodzina mogłaby pomóc jednemu pieskowi i go zaadoptować.
Bardzo proszę o pw, bo nie codziennie wchodzę na poszczególne wątki ;-)
Pozdr

Dyziek jest już w domku;). Ale pozostałe też są superextra

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Troszkę mnie nie było, ale obowiązki poza zwierzęce też człowieka dopadają.
U Gremlinków wszystko w porządku. Ajsza i Gejsza zostały wysterylizowane. Wszystko przebiegło bez komplikacji.
Jak pewnie wiecie ze strony pod indywidualną opieką - jest Dyzio, Fruzia i Kiki - no i Kikusia mieszka razem z zaadoptowaną sunią bokserką co nas strasznie cieszy bo część z nas ma fijoła na punkcie dużych plaskatych czyli boksi.

Co do infoirmacji o konkretnych psiakach osób zainteresowanych otoczeniem ich opieką - bardzo prosimy o kontakt bezpośredni z Kasią tel 603 651 833 lub na maila [email protected] lub [email protected] . Jak widać po wątku Kasia naprawdę nie ma za bardzo czasu na odwiedzanie wątku. Zresztą najlepszy jest jednak kontakt nieco inny niż poprzez wątek.

Posted

Jest problem z dodzwonieniem się. Dzwoniłam kilka razy, ale nikt telefonu nie odbiera. Pani Kasia jest bardzo zajęta, więc nie ma kiedy odbierać.

Posted

Musiałaś mieć pecha - Kasia naprawdę stara się odbierać, nie w każdej chwili rzecz jasna bo nie zawsze jest w stanie - ale naprawdę da radę się dodzwonić już w tej chwili, bo sytuacja jest w miarę opanowana. A jak nie zawsze maila można skrobnąć - maila Kasia już w tej chwili stara się odbierać codziennie i odpisuje na bank.

Chyba dziś zmieni miejsce pobytu jeszcze jakaś gremlinkowa dziewczynka.
;)

Posted

Dogociociu Ewo powiedz która dziewczynka? :cool3:

Spróbuję jeszcze raz zadzwonić wieczorem, jak psio-kocie towarzystwo się położy i przeszkadzać przestanie. Albo jutro. :oops:

Posted

Ewa Pikulska napisał(a):
Musiałaś mieć pecha - Kasia naprawdę stara się odbierać, nie w każdej chwili rzecz jasna bo nie zawsze jest w stanie - ale naprawdę da radę się dodzwonić już w tej chwili, bo sytuacja jest w miarę opanowana. A jak nie zawsze maila można skrobnąć - maila Kasia już w tej chwili stara się odbierać codziennie i odpisuje na bank.

Chyba dziś zmieni miejsce pobytu jeszcze jakaś gremlinkowa dziewczynka.
;)

Na pewno się Pani Kasia stara! Ale się dziewczyna nierozdwoi, aby stać i przy telefonie i przy psiakach/kociakach :p

Posted

[quote name='mortikia']Witajcie,
czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku imieniem Dyziek? :)
Nasza rodzina mogłaby pomóc jednemu pieskowi i go zaadoptować.
Bardzo proszę o pw, bo nie codziennie wchodzę na poszczególne wątki ;-)
Pozdr
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/index48.html#post12114928

Książę Dyzmin już od 10 kwietnia jest z nami :lol:
Polecam Koksika - markiz jest przecudowny i przeuroczy i sama Pani Kasia mnie namawiała na podmiankę, że i Dyziek czarny i Koksik czarny, może moja familia się nie zorientuje :evil_lol: Są chłopaki w podobnym wieku, więc mortikia - decyduj się, gadaj z Panią Kasią, bo mogę wejść Ci w paradę - moja własna córka urabia mnie - jak jej się uda, zacznie urabiać męża, że Dyzio pewnie chce mieć plaskatyńca do towarzystwa, nie tylko teriery :evil_lol:

Posted

Gioco napisał(a):
Książę Dyzmin już od 10 kwietnia jest z nami :lol:
Polecam Koksika - markiz jest przecudowny i przeuroczy i sama Pani Kasia mnie namawiała na podmiankę, że i Dyziek czarny i Koksik czarny, może moja familia się nie zorientuje :evil_lol: Są chłopaki w podobnym wieku, więc mortikia - decyduj się, gadaj z Panią Kasią, bo mogę wejść Ci w paradę - moja własna córka urabia mnie - jak jej się uda, zacznie urabiać męża, że Dyzio pewnie chce mieć plaskatyńca do towarzystwa, nie tylko teriery :evil_lol:

Ja też uważam, że książe Dyzmian na swoim dworze chciałby mieć choćby jednego markiza (to niech będzie Koksik ;) ) :evil_lol:

Posted

Przeprowadziła się Milka. Ale osamotniona nie będzie - ma 3 pekinole do towarzystwa. A na stronce zdjęcia Kikuni z boksiową koleżanką :) i jeszcze dziś pewnie pojawią się fotki także znanego z dogo Pikusia - wypiękniał chłopak bardzo, Doda zresztą też :)

Posted

Ewa Pikulska napisał(a):
Przeprowadziła się Milka. Ale osamotniona nie będzie - ma 3 pekinole do towarzystwa. A na stronce zdjęcia Kikuni z boksiową koleżanką :) i jeszcze dziś pewnie pojawią się fotki także znanego z dogo Pikusia - wypiękniał chłopak bardzo, Doda zresztą też :)

Powodzenia Milkusiu!

Posted

lilkie napisał(a):
Przepraszam-nie czytałam całego wątku(tylko początek).Czy są jeszcze i jakie pekiny do adopcji???

Wszystkie gremlinki są na stronie Fundacji Koci Swiat w dziale Plaskate psy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...