Iziolek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Już zdaję relacje ;) Otóż, noc przebiegła bezproblemowo, żadnych kłopotów ;) Kudzio jest nadal, cichy i płochliwy, ale co mu się dziwić. Aktualnie siedzi sobie na dworze razem z moja mamą i Paffi ;) Sam jeszcze troszkę boi się wychodzić na dwór, ale jak tylko zobaczy,ze Paffcia idzie, on rusza zaraz za nią ;P Nie sprawia nam kompletnie żadnych kłopotów, grzecznie sobie spi, je ( i to baaaardzo duzo ) i załatwia się na dworze ;) Quote
martka1982 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Iziolek napisał(a):Już zdaję relacje ;) Otóż, noc przebiegła bezproblemowo, żadnych kłopotów ;) Kudzio jest nadal, cichy i płochliwy, ale co mu się dziwić. Aktualnie siedzi sobie na dworze razem z moja mamą i Paffi ;) Sam jeszcze troszkę boi się wychodzić na dwór, ale jak tylko zobaczy,ze Paffcia idzie, on rusza zaraz za nią ;P Nie sprawia nam kompletnie żadnych kłopotów, grzecznie sobie spi, je ( i to baaaardzo duzo ) i załatwia się na dworze ;) ufff jak dobrze....caly czas o nim myślę. bardzo się cieszę z tych wieści:) czy Kudzio zaakceptował swoje posłanie czy spał gdzie indziej? Quote
epe Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja również odetchnęłam z ulgą,bo bałam się czy go nie "najdzie", aby szukać "wyjścia"!:evil_lol: Ale po minie Kudłatego na fotkach,już było widać, że nie jest przestraszony, tylko zadowolony;) Wydaje mi się, że to dzieci tak na niego wpłynęły;) Tzn. obecność dzieci oznacza DOM! Właśnie jak był na DT w Jaworznie,to tam było dziecko, były spacery do lasu Obecność suni, też jest dla niego,jak widać pozytywna - czuje się bezpieczniej;) Quote
martka1982 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 probuje zmienic tytul watku i juz nie po raz pierwszy nie moge. to co wpisuje w miejsce tytulu jest nie tam gdzie powinno a tytul nadal jest ten sam:( ktos zna na to jakis sposob? Quote
epe Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To napisz do moda, żeby zmienił Ci tytuł! Czasem tak się robi, przy próbie zmiany:razz: Quote
Iziolek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam wszystkich.Mam na imię Żaneta i od wczoraj jestem szczęśliwą właścicielką najmilszego, najpiękniejszego i wszystko co naj Kudłatego :) Pani Marto,Kudziu zaakceptował swoje posłanie( dywanik tymczasowy)spał,leżał i leży na nim cały czas. Wychodzimy na dwór bez smyczki bo on nie próbuje uciekać jeśli znudzi mu się dwór to idzie do domku z czego bardzo się cieszę bo oznacza to,że go lubi i czuje się już chyba troszkę bezpieczniej. Na ogrodzie tarzał się jak mały szczeniak co też może być dobrą oznaką na początki akceptacji. Jego traumę, lęk widać w oczach co najbardziej mnie boli. Myślę, że na wszystkie bolączki najlepsza jest miłość, której u nas nie zabraknie dla Kudłatego. Jest często masowany i drapany. Ja wczoraj nie mogłam zasnąć i schodziłam co chwilkę do niego na dół. On leżał na dywaniku a ja na zimnych kaflach i masowałam go aż usnął :) Dzisiaj ktoś z mojej rodziny zapytał dlaczego pies po przejściach i cytuję dosłownie,, jakiś stary, znerwicowany pies...''a no dlatego, że ja jestem po przejściach, zostałam również zdradzona, porzucona jak on chyba dlatego,że go w jakimś stopniu rozumiem co czuje :( Ale tam gdzie jest ciepło, spokój i miłość po pewnym czasie znika ból i tak będzie z moim pupilkiem. Więc Pani Marto proszę ufać, że będzie dobrze. Chciałabym Pani przesłać zdjęcie jak mój Kudzio z podniesionym ogonem szaleje z nami na ogrodzie ale to jeszcze nie teraz za jakiś czas proszę się takiego zdjęcia spodziewać :) Pozdrawiam serdecznie Żaneta Quote
Iziolek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Uwaga ! Uwaga ! Wiadomość z ostatniej chwili. Zastałyśmy z mama dzisiaj niesamowity widok. A mianowicie nasz Kudłaty lezał sobie jak lord na kanapie ! :D:evil_lol: i kto powiedział ze nie nadaje sie na kanapowca ;)) Chyba mu sie to spodobało, bo zszedł z niej tylko na chwile,żeby napić sie wody, a następnie z powrotem na nią wskoczył :)) Quote
epe Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie wytrzymam:loveu: Kudłaty na kanapie:lol: Iziolek! To dzięki Wam, on chyba czuje, jak go pokochałaś, wreszcie jest kochany i bezpieczny! Chciał sobie chłopinka spróbować, czy to się nada dla psa i się widać spodobało;) Iziolek! Jesteście wspaniałe:loveu: Pokochałam tego psa, mimo,ze wirtualnie, nie marzyłam nawet,że aż tak wspaniale trafi, na tak uczuciową "pańcię";) Życzę, aby wraz z Kudłatym zawitało szczęście w Twoim życiu! Quote
terra Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cudowne wieści, Kudłaty na kanapie, kochany i przytulany. Naczekało się psisko na ten dom, ale warto było. Bądźcie szczęśliwi: Kudłaty i cała jego Rodzino :) Quote
martka1982 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Wiem,że pewnie przynudzam z tą swoją "mantrą" ale proszę Was uważajcie na niego na dworze. na początku może go przestraszyć byle co, jakiś huk, hałas a wtedy nie wiadomo co zrobi. Proszę miejcie na niego oko na zewnątrz. Ta wiadomość o kanapie to dla mnie jak balsam.... gdyby jeszcze była fotka z tej kanapy, to się tutaj posikamy z radości. Prosimy o fotkę kanapową:) Quote
epe Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Popieram prośbę!;) Ten "numer" wart jest obejrzenia:lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 o rany!!!!!!!!!!!!! Kudłaty ma domek!!!! :laola: i to taki fantastyczny! cudownie! Szczęścia Kudi!!!!! I samych szczęśliwych chwila dla całej Cudownej Rodzinki Kudiego!!!! :loveu: Quote
Iziolek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 mam mały problem, nie wiem jak wstawic zdjęcia ;( Quote
Karolcia_ko5 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Iziolek']mam mały problem, nie wiem jak wstawic zdjęcia ;( Możesz wysłać mi na e-mail: karolinka_schron@op. Bądź tutaj na naszym forum jest to bardzo ładnie wytłumaczone: http://www.schroniskokonin**********/pomoc,54/poradnik-umieszczania-zdjec-na-forum,1707.html Quote
Iziolek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Chyba coś wyszło tak ??? Widzicie LORDA ???? Quote
Iziolek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jak Wam się podoba gromadka ??? Brakuje tylko rudej kotki Tośki :) Codzienne przekąski :) Kudi robi wielkie postępy wchodzi do góry bo sam już nie chce spać na dole chce drapanka, moja mamcia go nauczyła i przychodzi do niej na masaże he, he piszczy za nami. Jak tak dalej pójdzie to za tydzień będzie już na maxa rozkręcony :) Bardzo cieszymy się z jego postępów. Moja mamcia ma bzika na jego punkcie ona kocha duże psiska :) Quote
Karolcia_ko5 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Widać, widać.. Cóż za widok ! ! :) Wspaniale. Aż miło sobie popatrzeć. Widzę, że na ostatnim zdjęciu pojawiło się kocie towarzystwo... Wspaniale. I chyba widać słynne schody.. Quote
Iziolek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Schody nie stanowią już dla niego problemu wchodzi i schodzi kiedy chce :) A koty zaakceptowały go i jesteśmy teraz wiiiiielllllllką rodzinką Quote
Karolcia_ko5 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Iziolek napisał(a):Schody nie stanowią już dla niego problemu wchodzi i schodzi kiedy chce :) A koty zaakceptowały go i jesteśmy teraz wiiiiielllllllką rodzinką To wspaniale, że schody nie są już dla niego tak stresujące... Pozazdrościć takiej rodzinki ;) Quote
paulinken Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 martka1982 napisał(a):Wiem,że pewnie przynudzam z tą swoją "mantrą" ale proszę Was uważajcie na niego na dworze. na początku może go przestraszyć byle co, jakiś huk, hałas a wtedy nie wiadomo co zrobi. Proszę miejcie na niego oko na zewnątrz. A ja tu jeszcze nie pisałam nic, ale dołączam się do prośby Marty. Rozmawialiśmy przecież o byciu "zbyt pewnym"... Quote
malagos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 to zdjęcie w kuchni, śliczne! Taka normalna rodzinka ludzko-kocio-psia :) Quote
Ag_konin Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kudziu - pies kanapowy. :loveu: Brak słów! Dziękujemy! :) Quote
martka1982 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dzisiaj mija tydzien jak Kudłaty zakonczył swoją tułaczkę jakis news bedzie na podsumowanie tygodnia? Quote
Iziolek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Pani Marto tu Żaneta pańcia Kudzia :) To jest pies kanapowo-stróżujący ;) Biega sobie cały czas na dworku do domku przychodzi na jedzonko. kocha nasz ogród pilnuje domku szczekając na wszystkich, którzy kręcą się pod bramą.Kochamy go a on myślę, że nas. Miałyśmy troszkę problemów jak była burza ale spał z nami w łóżku i miał relaksacyjne masaże co go bardzo ale to bardzo uspokoiło. Dodamy kolejne zdjęcia za jakiś czas :) Quote
Recommended Posts