__Lara Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 lunarmermaid napisał(a):Cichutko....Ja nawet nie mam kiedy siąść przy kompie.Jak przychodzę z pracy to dopada mnie córcia a potem to już trzeba iść spać. Teraz piszę z pracy,mam malutką chwilke czasu... Podrzucajcie cioteczki wątek... Chyba znalazłam dla nas domek.Ale musze się przeprowadzić 250 km od Jaworzna.Dobrze,że chociaż dorywczą pracę będę tam mieć na początek. Chyba,że ktoś ma znajomości w okolicach Kraśnika i jakiąś pracę dla mnie??? ;)) Ojej, strasznie daleko :( Quote
Onaa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 W ogłoszeniach Kudłatego może lepiej nie pisać że on w typie kaukaza, bo nie wiem czy on w ogóle w sobie coś z kaukaza ma, poza tym kaukazy są postrzegane jako psy niebezpieczne więc i o dobre domy na nich trudno. Quote
martka1982 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 ok, dzieki za sugestie dogo07. zaraz to usune:) Quote
lunarmermaid Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wróciłam ze spacerku z Kudziem. Jak on się strasznie cieszy,jak widzi,że wychodzę ze smyczą.Biega,skomle...sam nie wie,co ma robić,żeby pokazać jak się cieszy na spacerek. Jest kochanym psem,gdyby tylko nie rozkopywał mi ogródka i to tam,gdzie wyrastają tulipany.... Quote
Onaa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A wiadomo jak on do kotów ? Jest takie ogłoszenie na Przygarnę Psa: http://www.dogomania.pl/threads/182902-Domek-szuka-owczarka-niemieckiego. Quote
lunarmermaid Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Co do kotów to mojego osobistego ignoruje,ale na te za płotem szczeka. Quote
martka1982 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 dziewczyny wyróżniłam mu i pogrubiłam allegro dwa razy z rzędu ale więcej już nie mogę finansowo:( będzie miał normalne Quote
lunarmermaid Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Cioteczki,dostalam na maila informację,że na portalu cafeanimal mam wiadomość.Ale niestety to nie ja zakładałam konto i nie mogę się teraz zalogować i odczytać wiadomości. Która z cioteczek robiła Kudziowi ogłoszenia??? To może ona się zaloguje,albo poda mi na maila hasło logowania,zebym mogła odczytać wiadomość. Kudzio był dzisiaj na długim spacerku w polach. Na długiej smyczy,mógl sobie połazić.Ale i tak sprawdzał czy idę za nim. No i potwornie się zmęczył,bo słonko mocno grzało a on ma potwornie gęste futro. A z nowości to już postanowione,że przeprowadzam się do Grabówki koło Kraśnika.Tam przynajmniej większy ogród - 36 arów.Będą miały psy gdzie pobiegać.Tylko z przewozem ich mogę mieć problem. Quote
martka1982 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 uff ulzylo mi troszke choc oczywiscie chcialabym aby Kudłaty jak najszybciej znalazl domek jedyne co moge polecic w kwestii transportu to podanie mu leku uspokajajacego a potem przez kilka pierwszych dni w nowym miejscu, znowu zamykanie w kojcu i pilnowanie bo bedzie zdezorientowany Quote
lunarmermaid Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Woj.lubelskie,powiat kraśnicki,gmina Annopol. Daleko,ale może będzie dobrze. No i kto logował się na mój nick na Cafeanimal? Może ktoś chce wiedzieć coś o Kudziu,a ja nie mam dostępu... Quote
terra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 lunarmermaid, nie logowałam się na Twoj nick na cafe animal, tylko w ogłoszeniu dałam namiar na Ciebie. Ja tez dostalam info ,że jest jakas wiadomość. Przewertowalam wzdłuż i w szerz i nic nie znalazłam. Quote
malawaszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 z cafeanimal jest jakiś problem ostatnio bo i ja dostawałam jakieś wiadomości że niby jest wiadomość, żeby do niej dotrzeć musiałam szukać nie przez link tylko przez stronę, do jednej mi się udało, a do dwóch pozostałych nie Quote
lunarmermaid Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przeprowadzam się w piątek po Bożym Ciele.Kudłaty jedzie ze mną,jakoś to muszę zorganizować... Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 lunarmermaid napisał(a):Przeprowadzam się w piątek po Bożym Ciele.Kudłaty jedzie ze mną,jakoś to muszę zorganizować... Jej! lunarmermaid, robisz to zwłaszcza ze względu na Kudłatego? Quote
lunarmermaid Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Też,chociaż nie w 100%. Ale psy też na tym zaważyły.Z właścicielką już nie mogliśmy wytrzymać,takie miała pomysły. Już długo szukałam domu z dużą działką,między innymi,żeby piesiom pomagać. A rejon kraju za bardzo nie grał roli,no wiadomo,że nad morze bym się nie przeprowadziła,bo mąż z córką starszą nie mogliby często dojeżdżać... A tak,może zostanę tam na stałe?? Kto wie? Takie mieliśmy plany z mężem,że jak pójdzie na emeryture to wyjeżdżamy z Jaworzna na "swoje" miejsce - jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie... Dobrze,że tam pracę znalazłam,na 5 miesięcy,no ale to już coś...Może później trafi się mnie albo synowi coś stałego? Quote
Onaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podziwiam Cię , tak się przeprowadzać, cały dom , cała rodzina, i to jeszcze z małym dzieckiem. Zostawić przyjaciół, znajomych. Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 lunarmermaid napisał(a):Też,chociaż nie w 100%. Ale psy też na tym zaważyły.Z właścicielką już nie mogliśmy wytrzymać,takie miała pomysły. Już długo szukałam domu z dużą działką,między innymi,żeby piesiom pomagać. A rejon kraju za bardzo nie grał roli,no wiadomo,że nad morze bym się nie przeprowadziła,bo mąż z córką starszą nie mogliby często dojeżdżać... A tak,może zostanę tam na stałe?? Kto wie? Takie mieliśmy plany z mężem,że jak pójdzie na emeryture to wyjeżdżamy z Jaworzna na "swoje" miejsce - jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie... Dobrze,że tam pracę znalazłam,na 5 miesięcy,no ale to już coś...Może później trafi się mnie albo synowi coś stałego? Ja też podziwiam! Quote
lunarmermaid Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A teraz nowy filmik z Kudziem. Zobaczcie jaki on śliczny!!! http://www.youtube.com/watch?v=qDJMjsPfu4k Quote
Onaa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ale słodziak :) !!! A jakie ma mądre głębokie spojrzenie. Quote
martka1982 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 on mi tak przypomina mojego psa, tez taka troche sierotke ze az mnie wzrusza. Ta odrobina bojazliwosci chyba mu juz zostanie na zawsze ale to juz nie ten sam pies Quote
terra Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Tak, to już nie ten sam pies co kiedyś. Ma piękną, gęstą i błyszczącą sierść. Piękny pies. Quote
Onaa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Czy ktoś wie gdzie są zdjęcia Kudłatka z dt ? Bo na początku wątku są chyba tylko te jeszcze ze schroniska. A wątek jest taki długi że ciężko je znaleźć. Chociażby do ogłoszeń. Quote
lunarmermaid Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ostatnie zdjęcia są na 96 stronie.Może zrobię nowsze... Quote
Recommended Posts