Onaa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 lunarmermaid napisał(a):Ostatnie zdjęcia są na 96 stronie.Może zrobię nowsze... Dzięki :). Ale faktycznie by się jakieś nowe przydały, jedno takie portretowe, z bliska pycholka. Bo na filmiku to widać jaki z niego piękny mądry wrażliwy psiak. A znowu na tych zdjęciach ze schroniska to jeszcze był taki smutny :(. Lunarmermaid, mam do Ciebie pytanko, czy Ty wiesz jak dodawać filmiki z komórki na dogomanię ? Bo na dwóch innych wątkach kudłaczy widziałam że dziewczyny mają z tym problem :roll:. A ja się niestety nie znam na tym :oops:. Quote
lunarmermaid Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Niestety nie wiem.Ja wgrywam na YouTube i stamtąd dopiero na dogo. A zdjęcia zrobimy. Quote
lunarmermaid Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zdjęć na razie nie ma,bo Kudzio nad wyraz nie chce się fotografować.Muszę trafić na jego dobry humor..:) No i podnosimy psiaka,już tak długo domku szuka. Quote
martka1982 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 ja mam pytanie czy Kudłaty ma jakieś aktualne ogłoszenia poza allegro? Quote
__Lara Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 martka1982 napisał(a):ja mam pytanie czy Kudłaty ma jakieś aktualne ogłoszenia poza allegro? Raczej w to wątpie. Jedynie ma część ogłoszeń aktualnych na portalach, które wymagają rejestracji, i na które ja go wstawiłam. Quote
lunarmermaid Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A ja zamówiłam u LadySwallow tekścik o Kudłatku i znalazłam na jakimś wątku spis stron z ogloszeniami. Od poniedziałku będę brać się za ogłoszenia - tam jest w sumie podanych ok.90 stron z czego 40 bez rejestracji. Może Kudłatek znajdzie wreszcie swój domek??? Będę wpisywać na wątku gdzie zrobiłam mu ogłoszenia - trochę będzie to trwało,bo mam czas tylko wieczorem... Quote
lunarmermaid Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zrobiłam Kudlatkowi na razie część ogłoszeń. www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.cafeanimal.pl Reszta później. Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 To ja postaram się zrobić mu allegro w najbliższym czasie. Quote
martka1982 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='lunarmermaid']Zrobiłam Kudlatkowi na razie część ogłoszeń. www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.cafeanimal.pl Reszta później. super, umiescilam aktualna liste w pierwszym poscie Quote
lunarmermaid Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 I jeszcze kilka www.alegratka.pl www.mammisia.pl www.najpewniej.pl www.oddamzadarmo.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl Quote
lunarmermaid Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 I znowu www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl Quote
lunarmermaid Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 I następne www.wszystkotumamy.pl www.nasza-lista.com www.grosik24.pl www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
lunarmermaid Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czyli w sumie mamy na razie 25 ogłoszeń. Jeszcze dorobię... Quote
martka1982 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 lista w pierwszym poście jest już pokaźna ale ogłoszeń nigdy za wiele:) Quote
lunarmermaid Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Następne ogłoszonka [URL="http://www.owi.pl"]www.owi.pl[/URL] [URL="http://www.centrumofert.pl"]www.centrumofert.pl[/URL] [URL="http://www.ofertka.pl"]www.ofertka.pl[/URL] [URL="http://www.adin.pl"]www.adin.pl[/URL] [URL="http://www.adsy.pl"]www.adsy.pl[/URL] [URL="http://www.aukcjezwierzat.pl"]www.aukcjezwierzat.pl[/URL] Quote
terra Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Trudno znaleźć domki dla dużych piesiów :( Ale wierzę, że i to się uda. Quote
lunarmermaid Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Zrobiłam jeszcze www.psiamania.pl www.neeon.pl www.zwierzeta.i-bazar.pl www.gablota.pl www.portalogloszen.pl www.kupiepsa.pl www.mamoferte.pl Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 lunarmermaid, jaki tekst masz do ogłaszania Kudłatego? i zdjęcia? Quote
lunarmermaid Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Teksty mam 3 różne od ladySwallow.Zdjęcia wklejam najczęściej te z pierwszej strony - jedno ze schroniska i jedno już u mnie. Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 lunarmermaid napisał(a):Teksty mam 3 różne od ladySwallow.Zdjęcia wklejam najczęściej te z pierwszej strony - jedno ze schroniska i jedno już u mnie. To wklej tu te teksty, potrzebuję do allegro. A więcej zdjęć nie da się mu zrobić? Quote
lunarmermaid Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Muszę mu zrobić nowe,ale drań nie chce pozować,tylko od razu zmyka...Muisze go dopaść,jak mnie nie zobaczy.spróbuję jutro... A to teksty. Straszną tragedią dla psa jest brak ludzkiej miłości. A co powiedzieć o psie, który przez prawie całe swoje życie nie miał własnego pana, ciepłego kąta, miski z jedzeniem? O psie, który bał się ludzi, bo ci traktowali go jak śmiecia - w końcu to tylko pies, psa można kopnąć, krzyczeć na niego i rzucać w niego kamieniami... Czy taki pies ma szansę na normalne życie? Kudłaty część swojego życia błąkał się pod blokiem, gdzie dokarmiała to tylko jedna dobra dusza - jeden dobry człowiek na całe osiedle! To stamtąd Kudłaty wyniósł lęk przez młodymi ludźmi w kapturach... Potem pies trafił do schroniska - jego los byłby prosty, schronisko do końca życia i śmierć - ale znaleźli się ludzie, którzy ofiarowali mu dom tymczasowy w Jaworznie. Tutaj pies doszedł już nieco do siebie i pokazał, jaki jest naprawdę. Już nie boi się każdego człowieka i zamiast podkulać ogon, nosi go dumnie w górze; jest spokojny, opanowany, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Dobrze pilnuje podwórka - powinien mieszkać w domu z ogrodem, jako że w blokach jest zbyt wiele sytuacji i dźwięków, których Kudłaty się boi. Kudłaty bez problemu dogaduje się z kotami, jest łagodny w stosunku do dzieci, lecz unika kontaktów z nimi - najlepiej, gdyby w domu były dzieci powyżej 10. roku życia. Kudłaty jest odrobaczony i zaszczepiony, ma ok. 7 lat oraz poszukuje cierpliwych właścicieli, którzy dadzą mu czas na oswojenie się z nową sytuacją i otoczą go miłością. Kudłaty potrzebuje bardzo dobrze zabezpieczonego kojca i ogrodzenia dookoła posesji, jako że potrafi przejść przez najmniejszą dziurę. Jeśli chcesz pomóc Kudłatemu i dać mu dom, skontaktuj się: z domem tymczasowym: [email protected], 606 312 909 lub schroniskiem: [email protected], 632438038. Kudłaty to 7letni pies, odrobaczony i zaszczepiony. Jest spokojny, dobrze pilnuje podwórka, łagodny w stosunku do dzieci i kotów. Potrzebuje cierpliwego domu i dobrze zabezpieczonego ogrodu. Tylko do domu z ogrodem. Jeśli chcesz pomóc Kudłatemu, skontaktuj się: [email protected],606 312 909 lub [email protected], 632438038. Kudłaty to ok. 7letni pies, który część swojego życia spędził błąkając się po blokowisku, zaś 4lata - w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie nauczył się, że człowiek to nie tylko zło, ale również miłość, głaskająca ręka, miska z jedzeniem i ciepły kąt. Kudłaty idealnie nadaje się do mieszkania w domu z ogrodem - w blokach jest zbyt wiele dźwięków, które go płoszą; dobrze pilnuje podwórka, jest przyjazny dla dzieci i kotów, choć lepiej, aby w przyszłym domu dzieci miały więcej niż 10 lat. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Potrzebuje cierpliwych właścicieli, którzy dadzą mu czas na zaznajomienie się z nową sytuacją i nowym domem. Kudłaty potrzebuje dobrze zabezpieczonego kojca i ogrodzenia, jako że przeciśnie się przez najmniejsza dziurę. Jeśli chcesz pomóc Kudłatemu i dam mu dom, skontaktuj się: z domem tymczasowym: [email protected], 606 312 909 lub schroniskiem: [email protected], 632438038. Quote
Onaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jak się do jakiś ogłoszeń da dodać filmik, to ja bym dodała, bo dopiero na nim widać jaki to cudny psiak. Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oki, to ja czekam jeszcze na zdjęcia nowe ;) powodzenia! :) Quote
Recommended Posts