lunarmermaid Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nic nowego.Miałam się wyprowadzać początkiem czerwca a ludzie okazali się kompletnie nieodpowiedzialni i na tydzień przed przeprowadzką zdecydowali,że nie wynajmują domu....!!! Znalazłam inny,niedaleko Włoszczowej,ale droższy...No i będę chyba musiała podnieść ceny za psiaki na DT,bo na razie do września nie mogę pracować.A właściciel zgadza się na stado psów.... Kudzio szczęśliwy,będzie miał więcej miejsca do biegania.Tylko problem z komarami...latają za nim chmarami i muszę go psikać co jakiś czas. Quote
Onaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czyli będziesz mogła wziąć na dt jeszcze jakiegoś psiaka ? Quote
lunarmermaid Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Owszem,ale raczej sunię,bo już dwa psy są.No i oczywiście niestety płatny tymczas.:roll: Może się okazać,że będę mieszkać sama z córeczką i wtedy nie mam szans na pracę do czasu aż mała pójdzie do przedszkola,więc mogę zająć się psami.Czasu będę mieć pod dostatkiem...:cool3: Quote
lunarmermaid Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cioteczki poratujcie bo nie wiem co robić!!! Do niedzieli muszę opuścic mieszkanie a dom,gdzie mialam mieszkać jeszcze w remoncie do sierpnia.Ja mogę mieszkać u Teścia w bloku ale co z KUDŁATYM i SPAJKIEM??? Nie mam żadnych znajomych,mieszkających w domu z ogródkiem...Potrzebny kojec na miesiąc,góra dwa.Jedzenie dla psów dam,tylko miejsce.Nie zamknę ich przecież w garażu na działce,a działka nie ogrodzona. Przecież nie odwiozę ich do schroniska,bo chyba by tego nie przeżyły!!! Pomóżcie,proszę ! Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Lunarmermaid a czy masz gdzie postawic te kojce? Quote
lunarmermaid Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Mogłabym je postawić albo u Taty na działce albo na mojej obok garażu,to jest 10 minut spacerkiem od miejsca,gdzie będę mieszkać. Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ok. w takim razie sie z Toba skontaktuje jutro telefonicznie. Quote
terra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Och Kudłaty, przydałby ci się już dom stały i własne miejsce na ziemi. Quote
lunarmermaid Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dalej szukamy miejsca dla Kudzia i Spajka.... Quote
lunarmermaid Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kudzio w górę,może ktoś nam da rade pomóc.... Quote
lunarmermaid Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Podnosimy znowu...i szukamy miejsca...Może coś się uda. Quote
lunarmermaid Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No,na razie się uspokoiło.... Właścicielka nie znalazła nikogo (na razie) na nasze miejsce i do końca lipca mieszkamy sobie dalej.Oby tylko ten mój drugi dom wypalił w terminie.... A Kudzio pada z gorąca,prawie cały czas siedzi w kurniku - bo tam najchłodniej.No i przeraźliwie się leni - chyba po raz pierwszy,bo wychodzą z niego tony sierści. Ale za to jest bardzo zadowolonym psiakiem,sam podchodzi i trąca pycholem,żeby go głaskać.... Muszę w końcu zrobić mu nowe zdjęcia...zobaczycie sami jak się zmienił. Quote
Onaa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Kundzio jest cudownym psiakiem, nie wiem jak to możliwe, że dotąd nikt go nie chce :(. Zdjęcia nie oddają jego uroku i mądrości, dopiero na tym filmiku było widać jaki on jest fajny. W każdym razie mnie bardzo przypadł do serca i gdyby już nie jedno futro w domu to ... :). Quote
lunarmermaid Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Oj,wiem cos na ten temat.... Kudłatek bardzo się zmienił,w zachowaniu również to widać,chociaż dalej jest "strachem podszyty"... Za to nie ma zamiaru już uciekać...nawet jak wjeżdżam samochodem i jest otwarta brama to nie wychodzi.Za dobrze mu już chyba... Quote
terra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Biedne te duże kudłacze, tak długo czekają na własne domy. Quote
lunarmermaid Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 No właśnie...a takie są kochane. Jutro wgram nowe zdjęcia Kudłatka... Quote
terra Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Też chętnie zobaczę Kudłatego w nowej odsłonie :) Quote
lunarmermaid Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No to wstawiamy zdjęcia. Niestety zrobione z okna,bo inaczej Kudzio wieje... To prowodyr "czatowania "pod oknem na jakieś pyszne reszteczki.. A to Kudzio,rozglądający się .... czy może coś dobrego już spadło??? Na tych zdjęciach nie widać tego,ale potwornie teraz się Kudłatek leni...tony sierści mu wychodzą. Quote
martka1982 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 za każdym razem gdy patrzę na jego zdjęcia po prostu się wzruszam bo widzę mojego sierotka. Quote
Recommended Posts