anhata Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Monday, wplata jeszcze nie doszla. Natomiast wczoraj niespodziewanie, ponownie dostalismy 40 zł. od p. Asi z Bydgoszczy. Slicznie dziękujemy. Na pierwszej stronce zrobie jutro rozliczenie. Tylko, ze te pieniążki będą wliczione juz na luty oczywiscie. Quote
Igiełka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 sorry za off Zapraszamy po cegiełki dla bezdomnych chorych szczeniąt,One nie mają nic Kup miłość,ciepło i jedzonko!Super Cegiełki!Dla chorych i niekochanych-do 18.02.g.10 Quote
tula Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 anhata napisał(a):Monday, wplata jeszcze nie doszla. Natomiast wczoraj niespodziewanie, ponownie dostalismy 40 zł. od p. Asi z Bydgoszczy. Slicznie dziękujemy. Na pierwszej stronce zrobie jutro rozliczenie. Tylko, ze te pieniążki będą wliczione juz na luty oczywiscie. Super:) bardzo dziękujemy pani Asiu:) Quote
Szalony Kot Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Oni są tacy w typie leonbergera trochę, nie? Ogłaszacie je gdzieś? Trafiłam tu z FB, ładni chłopcy, żal ich, straszny ten były dom :/ Quote
lilith27 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 są w typie tyle, że mogą uchodzić za miniaturki dziekujemy za wizyte na dogo i witamy serdecznie Quote
Szalony Kot Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Na leonbergery ostatnio było spore zainteresowanie... dlatego ja bym ich pod to podciągnęła, w końcu to dla ich dobra ;) Quote
viola005 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jestem na zaproszenie Lilith, moge tylko wplacic jednorazowo, dziewczyny w tych dniach siostra pchnie przelew na 20zl domu, z ktorego dobra pani wyrzucila tych braci, ani jej samej nie bede komentowac, bo nie chce dostac bana Quote
wujek & ciocia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Hej wpłaciłem 50 zł na braci:) pzdr Quote
Vasco Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jestem na zaproszenie lilith27 i chociaż podnoszę. Quote
lilith27 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziękuję kochani za wsparcie moralne i finansowe Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 lilith27 napisał(a):dziękuję kochani za wsparcie moralne i finansowe Jestem na zaproszenie. Gacie w dol opadaja po przeczytaniu ich historii! Nie moge wesprzec finansowo, mam komplet deklaracji ale bede odwiedzac i chocby sledzic ich losy. Cioteczki, psiaki u Jamora ale ze wzg. jakis problemow behawioralnych? Quote
lilith27 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 gorąco zapraszamy do śledzenia losów pako i astora na pewno warto bo jeśli nie stanie im psie fatum na drodze to na pewno Ewa z Anią i Stasiem zadbają o nich tylko wspomóżmy ich jak możemy sercem i (lub) pieniążkami ps. Ania powinnaś zrobić rozliczenie na pierwszej stronce kochana Quote
Monday Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 I jak dzisiejsza wyprawa do jamora??? lilith ty już doszłaś do siebie??? Ale jak tamta sobota wam nie odpowiadała, to dzisiaj jest gorzej:diabloti: Zdmuchnie was wszystkich na spacerze!!!! Quote
lilith27 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ja kibluję w domu dalej generalnie to dziękuję, że pytasz......ale jeszcze nie do końca wydobrzałam Ewa się zaparła, że musi jechać w tym tygodniu..... ale nic nie dzwoni i nie wiem aaaaa i coś o szczecinku właśnie czytałam, że podhalanka tam pojechała a miała jechać z Ewą i Stasiem jutro dopiero więc może dziś pojechali z podhalanką więc w sumie to nic nie wiem a o pogodę to chodziło głównie o psy bo one kaszel jakiś miały Quote
Havanka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Otrzymałam zaproszenie. Ale niestety mogę tylko zaoferować ogłoszenia. Nie wycisnę już ani złotówki. Nie przeczytałam jeszcze całego wątku i nie wiem, czy jest jakiś tekst do ogłoszeń? Quote
sylwija Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ależ historia :( chyba je nawet widziałam u Jamora :) w dobrych rękach są.. oby domek się dla nich znalazł, najlepiej wspólny.. Quote
lilith27 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dzięki kochane za przybycie ogłoszenia of course się przydadzą zaraz podam link do allegro Quote
lilith27 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 tutaj są dwa teksty jeden pakowy a drugi astorowy lilith27 napisał(a):http://allegro.pl/astor-przepiekny-puchaty-tricolor-czeka-na-dom-i1437731650.html http://allegro.pl/show_item.php?item=1437731254 Quote
anhata Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 O dwa dni mnie nie było i tyle ludzików sie pojawiło. Dziękuję bardzo za obecność, serce i oczywiście , nie ma co się oszukiwać , pieniążki. Dzisiaj byliśmy u psiaków. Są zdjęcia. Napisze już o tym jutro. Teraz ważniejsze jest rozliczenie. Quote
anhata Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 ROZLICZENIE zA STYZCEŃ: [SIZE=5]WYDATKI W STYCZNIU: 80 zł- szczepienia ( 14 stycznia, zapłacone) 567 zł - hotel ( od 11 do 30 stycznia,czyli za 21 dni, zapłacone) 20 zł - odrobaczywienie ( zapłacone) 20 zł- zastrzyki na kaszel (zapłacone) 687 RAZEM WPŁATY W STYCZNIU; [SIZE=3]20 zł - AnnaA (grudzień) 50 zł - AnnA ( ze sterylki Tusi) 50 zł- warenn ( 17 styczeń, bazarek Lilith) 50 zł - Wiking (styczeń) 48 zł- 25asia (styczeń) 218 z RAZEM Quote
anhata Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Rozliczenie z lutego napiszę na koniec miesiąca. Na dzień dzisiejszy: WYDATKI 800 zł- hotel ( będzie zapłącone na koniec miesiąca) WPŁATY: 40 zł - asia26 ( 8 lutego) 100 zł - Monday ( bazarek, 9 lutego) 50 zł- wujek&ciocia (11 lutego) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC FINANSOWĄ! @->->--- Quote
nicnasile Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziewczyny, ja niestety na razie nie pomogę finansowo, ale...jakoś nie mogłam spać i odważyłam się zrobić banerek :oops: , bo te z 1 postu odrobinę nieaktualne, mimo że chłopaki szukają domu, to troszkę się zmienili. Pozwoliłam sobie wykorzystać zdjęcia z poprzednich stron. Oto on: Jeżeli uważacie za przydatne, wrzucę i do swojego podpisu tymczasem ułatwiam sprawę i podlinkuję Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts