Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaki pierwszą noc spędziły dobrze. Spały razem w jednej budzie, co było do przewidzenia. Dzisiaj sobie biegały po wybiegu. Chyba nie są smutne. Nie przejawiają agresji.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może nie są w pełni szczęśliwe, ale wydaje mi się że zadowolone po truszczeniu poprzedniego miejsca.. Teraz musi się znaleźć człowiek który pokocha iże na zawsze.

Posted

Ja wklejam bezpośrenio z hotelu

"jamor" napisał(a):
Astor i Pako obszczekały mnie juz z rana. Na wybieg na razie tylko we dwóch. czuje ze oddzielnie to juz nie byłyby takie cfaniaki tylko trzesidupki. Przez najblizsze dni zaczne je pojedynczo zapoznawac z towarzystwem- pojedynczo bo razem to mogą miec chec bo bicia innego a tak to powietrze zejdzie. jutro pojada do veta, bedzie kuj kuj kuj.
jak nie bedzie padac jutro album załozymy

Posted

Moja mama jest w stałym kontajkcie telefonicznym z Jamorem. Psiaki dzisiaj miały szczepienia 40 złoty za jeden ogon. W weekend porozsyłam prośbę o pomoc finansową.

Posted

[quote name='"jamor"']pogoda do bani , ale kilka zdjec im zrobilem. Pako&Astor. Tak ogólnie to chłopaki zachowują sie jakby przez ostatnie dwa lata gdzies na bezludnej wyspie były, tam ani TV, radia, netu, ksiazek... Cienkie bolki. Zyc bez siebie nie mogą. Jak razem to " w kupie siła" a jak rozdzielic to powietrze schodzi. chciał czy nie, ale szanse aby poszły na raz dwa do DS sa nikłe, wiec tydzien, dwa i trzeba bedzie ich rozdzielic, musza sie usamodzielnic, nauczyc chodzic na smyczy, bawic sie z innymi itd

Posted

Dzięki ludziki za zainteresowanie. Dzięki Moni . Mam bardzo chorą kocicę. Jutro moze mieć operację. Założyłam sobie konto internetowe, numer jutro podam. Mama postanowiła, że w weekend nie będzie męczyć Jamora pytaniami, telefonami. W poniedziałek zadzwoni, wtedy tez ułożymy tekst do ogłoszeń. Nie wiadomo teraz, co pisać.

Posted

Z forum jamora

"jamor" napisał(a):
Pako i Astor- trzeba uznac , ze inf. ze schroniska dot zdarzenia z mopem to moze byc prawda. kolesie rozkrecają sie. szczekaja na wszystko i na wszystkich. tez na mnie, to jak te wsiowe burki, nie wiedza po co , ale szczekac trzeba. Pako pierwszy. ktos jakby patrzył z zewnatrz to pomyslałby ze agresywne. tu sie sprawdz popwiedzenie - krowa która duzo ryczy mało mleka daje. w boskie podzelili sie budami, astor od frontu, druga w głebi dla Pako. jak cos poschodzi do ds, to trzeba bedzie ich rozdzielic. w tyodniu jak nic nie przeszkodzi przejda lekcje chodzenia na smyczy. .

Posted

Dzięki Monday. My czytamy forum jamorowe, niestety nie wiem jak sie stamtąd wkleja posty. Psiaki będą szukać oddzielnie domków. Jutro mama dzwoni do Jamora, może nam coś się rozświetli w głowach, jak napisać tekst.Nie zdążyłam wysłać PW z prośbą o pomoc finansową. Jutro to zacznę robić. Za to opanowałam konto internetowe i innym psiakom odnowiłam ogłoszenia.