Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, moje serdeczne gratulacje! Znalazłyście rozwiązanie sytuacji, psiaki trafią do Jamora, podtrzymuję swoją deklarację na pomoc w ich utrzymaniu. Dobrze, że nie przyszło Wam do głowy oddac ich do szchronu tak jak do schronu trafi Pysio.

Posted

pysia sprawa
Anno jak również i ta
jeszcze nie przesądzona

Ewa i Ania
kiedy??????????
dajcie znać...........

zrobiłam bazarek
nie wiem czy macie konto internetowe i jesteście w stanie monitorować wpływy
wiking powiedział, że może was wspomóc, o ile same nie chcecie sprawdzać wpływów z bazarku
ja osobiście umywam ręce od tego albowiem każdorazowo muszę iść do swojego oddziału i wystać w kolejce, żeby wpływ sprawdzić

Posted

[quote name='lilith27']zapraszam ciotki na bazarek
pieniążki przeznaczone będą na hotel dla chłopaków

http://www.dogomania.pl/threads/199254-broszki-hand-made-w-stylu-SIMPLE-i-SOLAR-do-15-stycznia?p=16022233#post16022233

[quote name='AnnaA']Dziewczyny, moje serdeczne gratulacje! Znalazłyście rozwiązanie sytuacji, psiaki trafią do Jamora, podtrzymuję swoją deklarację na pomoc w ich utrzymaniu. Dobrze, że nie przyszło Wam do głowy oddac ich do szchronu tak jak do schronu trafi Pysio.

O dziękujemy> Bardzoo.BARDZO.

Nie mialam netu, a Wy pamiętacie :/ Bede musiala prosic Wikinga o pomoc, bo tez nie mamy konta internetowego :/

A sprawa z psiakami wygląda tak: poprosiłyśmy o pomoc Włodiego. On odezwał do inspektorów z Piiotrkowa. Mają jechac tro lub w sobotę.

Posted

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI

Dzis psiaki o godz. 13 zostały odebrane przez inspektorów z Piotrkowa Trybunalskiego. Obecnie przebywają w schronisku, w budynku administracyjnym. Ich byłej właścicielki nie było, tylko mąż w domu. Więcej będziemy wiedziały we wtorek, gdyz wtedy po nich jedziemy. Prawdopodobnie psiaki od dłuższego czasu nie były szczepione, jest coś nie tak w książeczkach.

Posted

Tak jutro o godz. 10 jadą po psiaki moi rodzice razem z Włodim. Dziś pożyczyliśmy od lilth sedalin. dzięki Magda. Wyprawka dla psiaków gotowa. Trzymajcie kciuki.

Posted

Po sobotniej informacji, że psy dobrowolnie, bez problemu opuściły ,,swój rodzinny dom``, Włodi otrzymał telefon ze schronu z Piotrkowa, że psy zaczęły szaleć i może być problem z ich przewiezieniem. Jednak trzeźwość umysłu Włodiego, sprawiła, że moi rodzice nie wpadli w panikę. Załatwił w Radomskim Schronie cała aptekę leków uspokajająych dla psów i naprędce wetka Martyna uczyła go robić zastrzyki.
Po przyjeździe na miejscu okazało się, że nie jest strasznie. psy miały chyba ranny przypływ energii, ogarnęła ich desperacja i nie rozumiały swojej desperacji. Podano im sedalin, po którym zrobiły się spokojne. Jak się okazało rano rzuciły się na mopa, kiedy pani przyszła posprzątać im pomieszczenie, w którym przebywały. Może straszono ich mopem w ,,domu rodzinnym``. Podejrzewamy, że im się to musiało z czymś złym skojarzyć.
W schronisku zostały zaczipowane. Potwierdziła się również informacja, że ,,dobra pani`` zapomniała ich zaszzcepić w 2010 r. Najważniejsze jest to, ze chłopaki wyrosły na przystojniaków. Większy Pako jest przystojnym blondynem z rudymi refleksami, a nieco mniejszy Astor jest przystojniakiem o ciemniejszej karnacji i ma kędziory.
Podróż przebiegła spokojnie, bez żadnych niespodzianek. Chłopaki spały. Pako czasem się podnosił i patrzył, gdzie jest. Astor wtulił się z tyłu w moją mamę.
Na miejscu u Jamora zostały wniesione na rękach jak panny młode. Dostały kawalerkę z dwoma spaniami w kształcie budy. Największą nagrodą dla mamy był fakt, że Pako podał lewą łapkę na komendę i podczas prawienia komplementów. Będzie dobrze!
Chcieliśmy bardzo podziękować Włodiemu za pomoc, gdyż psiaki mogły zostać odebrane w atmosferze awantury. Dziękujemy też bardzo jamorowi, że od prawie dwóch miesięcy trzymał dla nich miejsce, oraz Lilth za sedalin.

Psiaki pod wpływem sedalinu:
Daty tylko zostały źle ustawione w aparacie.