zula131 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A co z łapeczką? :-( Z fotek wygląda, że szyta była ta druga... Quote
anciaahk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Tą pięknotę trzeba ogłaszać. Tylko zdjęcia by się lepsze troszkę przydały :(. Quote
MARCHEWA Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Bojek koniecznie potrzebuje domu lub dt. Łapka go boli,dzisiaj panie ze schroniska miały jechać z nim do weta. W tym psie jest tyle radości i życia co strachu. Wczoraj miałam mu zrobić zdjęcia,wyprowadziłyśmy go z boksu i obok zaczęły gryźć się inne 2 psy,całe to zamieszanie,krzyki wolontariuszy i wycie rozbiło totalnie Bojka i mogłam zapomnieć o sesji,był cały przerażony....masakra. 1-go maja zabieram go na spacer i porobię zdjęcia. Bojek potrzebuje spokoju i miłości,a tego w schronisku nie dostanie. Quote
gazzy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bojek jest bardzo towarzyskim psiakiem. Może dobrze by było jakby go zabrali ba wystawę zwierząt w piątek w MDK-u ? Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Tu widać,że Bojuś jeszcze kuleje na łapkę. Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Sliczne wygladasz szorstka mordeczko,mam nadzieje,ze ktos cie pokocha i zabierze do domu... Quote
MARCHEWA Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Bojuś jest taki kochany,na spacerkach cieszy się jak szczeniak:loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Bojuś w górę;) Zrobiłam mu nową ale.gratkę,dodałam fotki,może teraz ktoś się odezwie:roll: Cudny pies czeka na dom! Quote
MARCHEWA Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='zula131'] Domku, cudny pies na ciebie czeka!!! Niestety,domku nadal nie ma:shake: Quote
MARCHEWA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Niestety czas wakacji.....w naszym mieście już widać nowe,wyrzucone psy przez turystów,a adopcji mało. Quote
MARCHEWA Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Łapka już nie boli,Bojuś dogadał się wreszcie z sąsiadem i juz nie ma awantur;) Quote
gazzy Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 MARCHEWA napisał(a):Łapka już nie boli,Bojuś dogadał się wreszcie z sąsiadem i juz nie ma awantur;) Bojek może i chce się dogadać z sąsiadem , ale jakoś nie bardzo mu to wychodzi. Fakt faktem , że nie ma już takich akcji jak kiedyś , ale czarny sąsiad z boksu warczy na Bojka.:roll: Bojek jak to Bojek chce się z nim zaprzyjaźnić , ale kolega nie jest taki koleżeński jak on:shake: Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No kolego,nie ładnie:shake: prosze zaprzyjaznic sie z cudownym Bojusiem:razz: Quote
MARCHEWA Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Niestety,mimo prób nie mogę mu znaleźć domu,a to taki fajny psiak. Quote
rita60 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 MARCHEWA napisał(a):Niestety,mimo prób nie mogę mu znaleźć domu,a to taki fajny psiak. Fajny,młody,ładny,ech ci ludzie:shake: Quote
jkp Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 może nie doczytałam( ale starałam się :razz:) i nigdzie nie ma ani wieku ani wielkosci psa a to wazne- najlepiej INFo z max szczegołami w 1 poscie . To samo dotyczy ślepego Benia , A w ogole to jestescie cudowne ,ze do nich zagladacie w realu ( bo w necie to kazdy głupi potrafi np jkp:diabloti:) Quote
Recommended Posts