Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazzy,napisz kim jest osoba od ciebie mogąca jechać na wizytę,czy ma doświadczenie w takich wizytach?kiedy jest do dyspozycji?czy jest zmotoryzowana,bo ten dom jest dokładnie 3 km od Morąga i autobus tam jeździ niezbyt często.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bojek w sobotę pojechał do swojego wymarzonego domu!
Rodzina rewelacyjna,dom i 1h ogrodzonej posiadłości,5 psów,koty-wszystkie suczki wysterylizowane,piesek starszy,trzy sunie przygarnięte,koty same przyszły i zostały;).Pani po 50-tce nie pracuje,w domu nie ma dzieci,codziennie chodzą z mężem na godzinne spacery z psami o łąkach.
Wczoraj dostałam informację,że Bojek już troszkę się zaaklimatyzował,najlepiej jednak dogaduje się z kotem;)
Państwo poprosili także o numer konta schroniska,bo chcą przeznaczyć na nie 1%podatku.

Wizyta po-adopcyjna w przyszły weekend.

Posted

[quote name='rita60']Nareszcie piesku:multi:tak sie ciesze:multi:badz szczesliwy malenki:multi:ogłoszenia zdejmuje:razz:[/QUOTE]

Rito60-dziękuję ci bardzo,że do końca kibicowałaś Bojusiowi;)i za pomoc w ogłoszeniach;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Rito60-dziękuję ci bardzo,że do końca kibicowałaś Bojusiowi;)i za pomoc w ogłoszeniach;)[/QUOTE]
Oby tylko był to ten jedyny domek:loveu:

Posted

Zpowodu,iż wizyta po-adopcyjna nie mogła się odbyć z powodu braku auta poprosiłam ds o fotki Bojka z nowego domku i dostałam maila:

[FONT=Arial]W nowym domu mam swoje łóżeczko,pół kanapy,pół łóżka-podzieliła się ze mną Łatka ,dużą kość i podwórko z nowymi przyjaciółmi!,pozdrowienia Bojek[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

• 6 months later...