MARCHEWA Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Gazzy,napisz kim jest osoba od ciebie mogąca jechać na wizytę,czy ma doświadczenie w takich wizytach?kiedy jest do dyspozycji?czy jest zmotoryzowana,bo ten dom jest dokładnie 3 km od Morąga i autobus tam jeździ niezbyt często. Quote
MARCHEWA Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Bojek w sobotę pojechał do swojego wymarzonego domu! Rodzina rewelacyjna,dom i 1h ogrodzonej posiadłości,5 psów,koty-wszystkie suczki wysterylizowane,piesek starszy,trzy sunie przygarnięte,koty same przyszły i zostały;).Pani po 50-tce nie pracuje,w domu nie ma dzieci,codziennie chodzą z mężem na godzinne spacery z psami o łąkach. Wczoraj dostałam informację,że Bojek już troszkę się zaaklimatyzował,najlepiej jednak dogaduje się z kotem;) Państwo poprosili także o numer konta schroniska,bo chcą przeznaczyć na nie 1%podatku. Wizyta po-adopcyjna w przyszły weekend. Quote
rita60 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nareszcie piesku:multi:tak sie ciesze:multi:badz szczesliwy malenki:multi:ogłoszenia zdejmuje:razz: Quote
MARCHEWA Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='rita60']Nareszcie piesku:multi:tak sie ciesze:multi:badz szczesliwy malenki:multi:ogłoszenia zdejmuje:razz:[/QUOTE] Rito60-dziękuję ci bardzo,że do końca kibicowałaś Bojusiowi;)i za pomoc w ogłoszeniach;) Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='MARCHEWA']Rito60-dziękuję ci bardzo,że do końca kibicowałaś Bojusiowi;)i za pomoc w ogłoszeniach;)[/QUOTE] Oby tylko był to ten jedyny domek:loveu: Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 rita60 napisał(a):Oby tylko był to ten jedyny domek:loveu: Uwierz mi,lepiej trafić nie mógł;) Bojuś czekał rok na domek,ale było warto. Quote
rita60 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 MARCHEWA napisał(a):Uwierz mi,lepiej trafić nie mógł;) Bojuś czekał rok na domek,ale było warto. Bardzo sie ciesze...... Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Na pewno będą fotki z nowego domu,to sama zobaczysz;) Quote
MARCHEWA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Zpowodu,iż wizyta po-adopcyjna nie mogła się odbyć z powodu braku auta poprosiłam ds o fotki Bojka z nowego domku i dostałam maila: [FONT=Arial]W nowym domu mam swoje łóżeczko,pół kanapy,pół łóżka-podzieliła się ze mną Łatka ,dużą kość i podwórko z nowymi przyjaciółmi!,pozdrowienia Bojek[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
rita60 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jak ja uwielbiam takie łozkowe foty:razz:nareszcie masz swoj domek malenki:loveu: Quote
MARCHEWA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 A tu jeszcze jedna koleżanka Bojka;) Quote
MARCHEWA Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 gazzy napisał(a):No to super !! Jupi ,jupi !! Trzymamy kciuki :) I jak się wam podoba pychol Bojka w nowym domku;)? Quote
gazzy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bardzo się podoba :) A co nowego u Bojka ? :) Quote
Recommended Posts