MARCHEWA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Bojek to młody pies,ma około2-3 lat,jest bardzo fajnym,łagodnym psiakiem,niestety w schronisku wiele takich psich bied czeka na dom,Bojek zniknął w tłumie:-( Quote
jkp Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ogłoszenia ma ?? Ja nie bardzo jestem kumata ale mogę wspomóc jak trzeba cos opłacic . Sa na mapie pomocy dogomanii dziewczyny które hurtem robią ogłoszenia ;). Moze do nich napiszesz i poprosisz , przedstawisz psiaka ( musza wiedziec co napisac o psie ) Quote
MARCHEWA Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Bojek jest na ale.gratce: Cudny pies czeka na dom! Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jeszcze raz na gore hopaj szorstka mordeczko.... Quote
gazzy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Słuchajcie co tu tak cicho ? ?! Trzeba ludzi pościągać ... Bojek nadal czeka ... Nie rozumiem dlaczego ... Quote
jkp Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/ KU PRZESTRODZE !!! Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gazzy napisał(a):Słuchajcie co tu tak cicho ? ?! Trzeba ludzi pościągać ... Bojek nadal czeka ... Nie rozumiem dlaczego ... No własnie,totalny zastoj:shake: Quote
jkp Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Podnosze i bede nadal PROSIMY O ZAINTERESOWANIE . Ten psiak juz tyle wycierpial teraz czeka na dobrego swojego LUDZIA. Moze specjalistki od ogłoszen poprosić musi byc ich duuzo !! Jak sobie przypomne kto ogłasza to napisze .. Marchewa potrzebny tekst do ogłoszeń . Quote
jkp Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 TEKST DO OGŁOSZEŃ !!!!! pliss.... bez tego nawet nie ma co prosić:cool1: Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jkp napisał(a):TEKST DO OGŁOSZEŃ !!!!! pliss.... bez tego nawet nie ma co prosić:cool1: Mogłabym napisac,ale dopiero w weekend:roll: Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bojek-mix radosci i strachu... Bojek/wiek 2-3 lata/ najprawdopodobniej od szczeniecych lat wieziony był na sznurku przy budzie. Sznurek był mocno zacisniety na szyi,kiedy psiak rosł wrzynał mu sie w szyje,tworzac okropna,bolesna rane:shake: Nigdy nie dowiemy sie,jak wydostał sie z tego piekła. Został znaleziony i odłowiony/przez uspienie/bo z bolu i przerazenia uciekał przed tymi,co chcieli mu pomoc. Natychmiast udzielono mu pomocy,weterynarz wyjał mu wrosniety sznur,ale pozostała rana,ta na szyi i ta w serduszku Bojka. Na poczatku pobytu w schronisku,bał sie wszystkiego,z czasem nabrał odrobine zaufania do opiekunow. Stał sie towarzyskim i wesołym psiakiem,on cieszy sie na kazdy gest zainteresowania,nadstawia głowke do pogłaskania. Jednak w tym psie jest tyle samo radosci co strachu:-(Potrzebuje spokoju,miłosci,a tego w schronisku nie dostanie. Dlatego prosimy o madry i odpowiedzialny domek dla Bojka,gdzie bedzie kochany,a nowy Pan pokaze mu,ze ludzie i swiat nie jest taki zły,nauczy zaufania do siebie i innych.... KONTAKT: [email protected] 0693960672,gg2731637 I co moze byc:oops: Quote
MARCHEWA Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Rito60,śliczny tekst,dziekuję:loveu: Ja wstawię go do ogłoszenia na ale.gratce. Czy ktoś może zrobić Bojkowi Allegro? Quote
rita60 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='MARCHEWA']Rito60,śliczny tekst,dziekuję:loveu: Ja wstawię go do ogłoszenia na ale.gratce. Czy ktoś może zrobić Bojkowi Allegro?[/quote] Juz myslałam,ze nikt tu nie przyjdzie:cool3:ja nie jestem zarejestrowana na allegro,trzeba poprosic ktoras z alegrowych cioteczek:roll: Quote
rita60 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marchewa jakie dane do kontaktu ?porobie mu troche ogłoszen. Quote
rita60 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 rita60 napisał(a):Marchewa jakie dane do kontaktu ?porobie mu troche ogłoszen. Marchewa czekam:mad: Quote
MARCHEWA Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='rita60']Marchewa czekam:mad: Oj przepraszam:oops:troszkę zaniedbałam Bojka,ale jest szansa na super domek dla ślepego Betka i tam teraz skupiłam wszystkie siły,ale już wracam dzięki ricie60,która mnie sprowadziła na ziemię:evil_lol: KONTAKT: [email protected] 0693960672,gg2731637 Quote
rita60 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='MARCHEWA']Oj przepraszam:oops:troszkę zaniedbałam Bojka,ale jest szansa na super domek dla ślepego Betka i tam teraz skupiłam wszystkie siły,ale już wracam dzięki ricie60,która mnie sprowadziła na ziemię:evil_lol: KONTAKT: [email protected] 0693960672,gg2731637 No:cool3:dzieki,porobie mu troche ogłoszen:p Quote
rita60 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No ciotki trzymac kciuki:cool3:mały jest na:razz: alegratka eoferty mojpupil kupiepsa zwierzakpl przygarnijzwierzaka adopcjepsa nasipupile petworld neeonpl psiamania morusek.pl najpewniej.pl wwwkokosy.pl Quote
MARCHEWA Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 rita60 napisał(a):No:cool3:dzieki,porobie mu troche ogłoszen:p Aktywowałam ogłoszenia,które przyszły do mnie na maila;)dzięki Rita za pomoc:loveu: Quote
MARCHEWA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Znalezienie domu dla Bojka jest teraz dla mnie sprawą najważniejszą. Dzisiaj zawiozę ślepego Beethovena do nowego domu i zabieram się za ogłaszanie Bojka,powiadomię kogo się da ze znajomych,rodzinę i wszyskich kto mógłby mi pomóc szukać dobrego domu,nie wiem dlaczego ten wspaniały pies jest jeszcze w schronisku,ale to musi się zmienić. Bojku najwyższa pora znaleźć ci rodzinkę.;) Quote
rita60 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Czy były jakies zapytania z ogłoszen:roll: Quote
MARCHEWA Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 rita60 napisał(a):Czy były jakies zapytania z ogłoszen:roll: Na razie nie,ale wreszcie musi go ktoś dostrzec;) Quote
Recommended Posts