MARCHEWA Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 W przyszłym tygodniu w lokalnej gazecie ma się ukazać artykuł o Barym,może ktoś z naszego miasta zechce dać mu dom,po przeczytaniu jego strasznej historii. Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Bary wychodzi już z budy,daje się pogłaskać,odzyskuje wiarę w człowieka,dzisiaj wieczorem będę w schronisku,to do niego pójdę,może zrobię fotkę. Niestety na dogo mało kto do niego zagląda,więc próbujemy nagłosnic sprawę tutaj w Szczytnie,może ktoś przyczyta w gazecie jaki ten psiak miał straszny los i zechce mu go odmienić;) Quote
MARCHEWA Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dziewczyny w schronisku nazwały go Bojek,więc niech tak zostanie,a to nowe zdjęcie juz po zabiegu,Bojek miał dodatkowo zszywaną łapkę,ponieważ była tam rana; Quote
rita60 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ata napisał(a):a co tu taka cisza...??:-o No własnie:roll:jak sie czuje szorstka mordeczka ? Quote
gazzy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bojek już się tak nie boi ludzi. Wychodzi z budy. Ma nawet ochotę na zabawę. Cieszy się jeżeli ktoś do niego zajrzy. Poza tym rana dobrze się goi. Bojuś strasznie boi się wody. Quote
MARCHEWA Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Terierowaty pies w potrzebie prosi o dom!!! (605413882) - Aukcje internetowe Allegro Quote
MARCHEWA Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 gratka [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1903628_cudny_pies_z_wrosnietym_sznurem_czeka.html]Cudny pies z wro Quote
rita60 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Zdrowieje,ale nadal szukam kochajacego domku:roll: Quote
gazzy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bojek ma się lepiej. Wychodzi na wybiegi. Jest bardzo wesołym, towarzyskim i bardzo szalonym psiakiem. Przybiega do każdego. Bardzo się cieszy jak ktoś go pogłaszcze. Cieszy się jak ktoś się na niego spojrzy , zawoła go. Rana się goi.:p Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 gazzy napisał(a):Bojek ma się lepiej. Wychodzi na wybiegi. Jest bardzo wesołym, towarzyskim i bardzo szalonym psiakiem. Przybiega do każdego. Bardzo się cieszy jak ktoś go pogłaszcze. Cieszy się jak ktoś się na niego spojrzy , zawoła go. Rana się goi.:p A jak z zainteresowaniem jesli chodzi o ogłoszenia:roll:moze jakas fotka:razz: Quote
gazzy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jak będę w schronisku we wtorek to spróbuję mu cyknąć jakąś fotkę i wstawić, ale on biega jak szalony i skacze , chce się bawić , nie może ustać w miejscu i trudno będzie go złapać jak będzie na wybiegu. Quote
MARCHEWA Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 To czekamy na zdjęcia,ja mogę dopiero w czwartek porobić fotki i trzeba będzie chłopaka poogłaszać gdzie tylko się da. Quote
gazzy Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Fotek nie udało mi się cyknąć , bo panie wczoraj połączyły Bojka z innym psem , a Bojek się go boi i siedział cały czas w budzie. Panie ,które miały na popołudnie bały się ich puszczać , żeby się nie pogryzły. Ale może dzisiaj uda mi się ich wypuścić i zrobić fotkę. Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 gazzy napisał(a):Fotek nie udało mi się cyknąć , bo panie wczoraj połączyły Bojka z innym psem , a Bojek się go boi i siedział cały czas w budzie. Panie ,które miały na popołudnie bały się ich puszczać , żeby się nie pogryzły. Ale może dzisiaj uda mi się ich wypuścić i zrobić fotkę. No to czekam na foty Bojka:roll: Quote
Recommended Posts