Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bary wychodzi już z budy,daje się pogłaskać,odzyskuje wiarę w człowieka,dzisiaj wieczorem będę w schronisku,to do niego pójdę,może zrobię fotkę.
Niestety na dogo mało kto do niego zagląda,więc próbujemy nagłosnic sprawę tutaj w Szczytnie,może ktoś przyczyta w gazecie jaki ten psiak miał straszny los i zechce mu go odmienić;)

Posted

Dziewczyny w schronisku nazwały go Bojek,więc niech tak zostanie,a to nowe zdjęcie juz po zabiegu,Bojek miał dodatkowo zszywaną łapkę,ponieważ była tam rana;

Posted

Bojek już się tak nie boi ludzi. Wychodzi z budy. Ma nawet ochotę na zabawę. Cieszy się jeżeli ktoś do niego zajrzy. Poza tym rana dobrze się goi. Bojuś strasznie boi się wody.

• 2 weeks later...
Posted

Bojek ma się lepiej. Wychodzi na wybiegi. Jest bardzo wesołym, towarzyskim i bardzo szalonym psiakiem. Przybiega do każdego. Bardzo się cieszy jak ktoś go pogłaszcze. Cieszy się jak ktoś się na niego spojrzy , zawoła go. Rana się goi.:p

Posted

gazzy napisał(a):
Bojek ma się lepiej. Wychodzi na wybiegi. Jest bardzo wesołym, towarzyskim i bardzo szalonym psiakiem. Przybiega do każdego. Bardzo się cieszy jak ktoś go pogłaszcze. Cieszy się jak ktoś się na niego spojrzy , zawoła go. Rana się goi.:p

A jak z zainteresowaniem jesli chodzi o ogłoszenia:roll:moze jakas fotka:razz:

Posted

Jak będę w schronisku we wtorek to spróbuję mu cyknąć jakąś fotkę i wstawić, ale on biega jak szalony i skacze , chce się bawić , nie może ustać w miejscu i trudno będzie go złapać jak będzie na wybiegu.

Posted

Fotek nie udało mi się cyknąć , bo panie wczoraj połączyły Bojka z innym psem , a Bojek się go boi i siedział cały czas w budzie. Panie ,które miały na popołudnie bały się ich puszczać , żeby się nie pogryzły. Ale może dzisiaj uda mi się ich wypuścić i zrobić fotkę.

Posted

gazzy napisał(a):
Fotek nie udało mi się cyknąć , bo panie wczoraj połączyły Bojka z innym psem , a Bojek się go boi i siedział cały czas w budzie. Panie ,które miały na popołudnie bały się ich puszczać , żeby się nie pogryzły. Ale może dzisiaj uda mi się ich wypuścić i zrobić fotkę.

No to czekam na foty Bojka:roll: