Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']czarna trzęsidupka :razz:

Ariel, Arael, Ariael, Uriel, Aruel (hebr. אֲרִיאֵל - lew Boży) anioł, duch. Jest opisany w Starym Testamencie w Księdze Izajasza (29,1) oznacza Jerozolimę, miasto wzmocnione pomocą Boga..
Ariel występuję także jako imię anioła w apokryficznej Czwartej Księdze Ezdrasza. W "Testamencie Salomona" zwierzchnik demonów. Jest władcą wiatru.

ciekawe :)

Bardzo ciekawe :)

Posted

Dziewczyny, ta osoba do dzisiaj nie dostała dyplomu: ---------

Pisze już do mnie któryś raz i jest już trochę wkurzona i poirytowana. Pewnie zaraz wystawi mi negatywnego komentarza.

Czy możecie coś z tym zrobić???

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, ta osoba do dzisiaj nie dostała dyplomu: [email protected]

Pisze już do mnie któryś raz i jest już trochę wkurzona i poirytowana. Pewnie zaraz wystawi mi negatywnego komentarza.

Czy możecie coś z tym zrobić???

Wkurzona nie, poirytowana tak, kiedy wyraziłaś zdziwienie po 4 moim mailu:
">A Pani już do mnie pisała?".

Napisałam Ci: "hmmm, nadal czekam".
Gdzie tu chęć wstawienia negatywa? W swoim życiu zrobiłam to tylko raz (bardzo zasłużenie, nie lubię być oszukiwana). Został anulowany "za porozumieniem stron".

Nie siej paniki i nie rób ze mnie potwora.

Napisałam: czekam i tak zamierzam zrobić.

Małgosia

Posted

maczek77 napisał(a):
Wkurzona nie, poirytowana tak, kiedy wyraziłaś zdziwienie po 4 moim mailu:
">A Pani już do mnie pisała?".

Napisałam Ci: "hmmm, nadal czekam".
Gdzie tu chęć wstawienia negatywa? W swoim życiu zrobiłam to tylko raz (bardzo zasłużenie, nie lubię być oszukiwana). Został anulowany "za porozumieniem stron".

Nie siej paniki i nie rób ze mnie potwora.

Napisałam: czekam i tak zamierzam zrobić.

Małgosia

Jejku, nawet nie wiedziałam, że ta osoba jest na dogo :-o jakbym wiedziała to dziwiło by mnie podejście, bo dopiero teraz potrafiła wejść na wątek i napisać swoje kilka słów, a wcześniej nie weszła i nie zgłosiła się bezpośrednio do osób, które wysyłają dyplomy :-o skoro już tu jesteś i znasz wątek Ariela to napisz to olgaj - ona wysyłała dyplomy i Niewiasta21. Dlaczeto w takim razie do mnie piszesz maile???

Poirytowana, że Ci tak odpisałam? bo dostaję wiele maili na dzień i nie pamiętam wszystkich. Z nikogo nie robię potwora.

Posted

Z tego co wiem,dyplomy juz zostały wysłane. Jesli ktos z jakis względów nie dostanie w najbliższym czasie to prosze pisac i podac adres do wysyłki. Doslemy. Przypominam ze dyplomy zostały powysyłane na adresy które wyswietliły sie przy przelewie.

Nie kłóćta sie baby :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
skoro już tu jesteś i znasz wątek Ariela to napisz to olgaj - ona wysyłała dyplomy i Niewiasta21. Dlaczeto w takim razie do mnie piszesz maile???

Napisałam do osoby, która była użytkownikiem allegro.
A skoro mi odpowiedziałaś i deklarowałaś wyjaśnienie sprawy :lol:, to już z Tobą prowadziłam konwersację mailową.
Informację, że przekażesz sprawę dalej napisałaś dopiero w ostatnim mailu.
Ok. Skieruję maila do osób wysyłających, a Ciebie już niepokoić nie będę.

Małgosia

ps. 1. przecież to Ty napisałaś o rzekomym negatywie :diabloti:
2. ja też nie pamiętam wszystkich maili, dlatego wcześniej sprawdziłam historię naszych rozmów. Polecam na przyszłość.

Posted

Śliczne foteczki :-) Z takimi napewno szybko znajdzie domek.Ariel jest narazie tylko u nas na stronie i ma allegro Fundacyjne. Dzis albo najpóźniej jutro biore sie za reszte ogłoszeń.

Posted

maczek77 napisał(a):
Napisałam do osoby, która była użytkownikiem allegro.
A skoro mi odpowiedziałaś i deklarowałaś wyjaśnienie sprawy :lol:, to już z Tobą prowadziłam konwersację mailową.
Informację, że przekażesz sprawę dalej napisałaś dopiero w ostatnim mailu.
Ok. Skieruję maila do osób wysyłających, a Ciebie już niepokoić nie będę.

Małgosia

ps. 1. przecież to Ty napisałaś o rzekomym negatywie :diabloti:
2. ja też nie pamiętam wszystkich maili, dlatego wcześniej sprawdziłam historię naszych rozmów. Polecam na przyszłość.

Do mnie dziennie przychodzi tyle maili, że jestem zmuszona je automatycznie kasować i nie pamiętam potem wszystkich.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Śliczne foteczki :-) Z takimi napewno szybko znajdzie domek.Ariel jest narazie tylko u nas na stronie i ma allegro Fundacyjne. Dzis albo najpóźniej jutro biore sie za reszte ogłoszeń.

Patrzę na psa i nie poznaję go.
OGROMNE DZIĘKUJĘ I GRATULACJE za doskonałą robotę. WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małgosia

ps. a doświadczenia własnego wiem, że te chusteczki szczęście przynoszą!

Posted

Super:loveu:

A Ariel już się zadomowił na całego. Lata sobie w hoteliku bez smyczy-robi pare szybkich kółek i leci do kojca i stoi i czeka na smakołyki-cwaniak:evil_lol:
Na smyczy chodzi o wiele lepiej, uwielbia jak go czesze taką szczotka bardziej do masażu- bo nie ma tam co czesać;)-pręzy sie i wzdycha. Wyczesujemy troche ten łupież;)
Ariel jest na Barfie (tzreba aby nabrał ciałka;)) -tak jak moje psy- sprawdzałam go przez tydzień czy takie karmienie mu słuzy i teraz wcina kosci szybciej niz moje psy;) Ma przy tym zajęcie. Wczoraj był czas na papkę-zastanawiałm sie czy bedzie chciał to jeśc-od tego w sumie zalezało czy zostanie na tej diecie-marchewka, pietruszka, banan, jabłko, rzodkiewka, ogórek , jajko i jogurt +spazone miesko mielone......pochłonął to w sekunde:evil_lol:
Kupy ma ładne, małe-zatwadzenia ani rozwolnienia nie ma;)
Widac,ze juz troche przybrał ciałka-jak biega nie widac tak żeber.

Gdy odchodze już nie płacze-zuch chłopak!!!!

Ariel upodobał sobie Teda...i wzajemnie:roll: Mizdżą sie do siebie przez kraty jak którys lata, liża po nosach..ja tam nic nie sugeruje:evil_lol::evil_lol: