ewatonieja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czarna trzęsidupka :razz: Ariel, Arael, Ariael, Uriel, Aruel (hebr. אֲרִיאֵל - lew Boży) anioł, duch. Jest opisany w Starym Testamencie w Księdze Izajasza (29,1) oznacza Jerozolimę, miasto wzmocnione pomocą Boga.. Ariel występuję także jako imię anioła w apokryficznej Czwartej Księdze Ezdrasza. W "Testamencie Salomona" zwierzchnik demonów. Jest władcą wiatru. ciekawe :) Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='ewatonieja']czarna trzęsidupka :razz: Ariel, Arael, Ariael, Uriel, Aruel (hebr. אֲרִיאֵל - lew Boży) anioł, duch. Jest opisany w Starym Testamencie w Księdze Izajasza (29,1) oznacza Jerozolimę, miasto wzmocnione pomocą Boga.. Ariel występuję także jako imię anioła w apokryficznej Czwartej Księdze Ezdrasza. W "Testamencie Salomona" zwierzchnik demonów. Jest władcą wiatru. ciekawe :) Bardzo ciekawe :) Quote
hanka456 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 W każdym razie czarodziejskie moce nad nim czuwały, bo juz był trzema łapami po drugiej stronie, ale jeszcze widocznie nie czas było na niego. Quote
agata51 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Arielku, cudowności ty moje kochane, tęsknota mnie zżera, ale tłumaczę sobie, że u Ani jesteś dużo szczęśliwszy niż tutaj. Quote
ewatonieja Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Arielek szczęsliwy w dt ale poszukuje nadal domu stałego nie ma chętnych? :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 W weekend zrobie mu ładne zdjęcia-muszę mieć jednak kogoś do pomocy bo jak samemu, to Ariel na zdjęciach jest czarna kropką w locie...zresztą zobaczcie sami:evil_lol: Dodałam go na stronę naszego schronu reksiobrodnica.pl -jest w psach do adopcji. Wrzuciłam go sobie tez na profil w NK. Quote
ewatonieja Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ehhh pozazroscić można Arielowi, takie trawy do obwąchiwania taki teren do zwiedzania :loveu: Quote
agata51 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nareszcie wybiegany! Jak Ani uda się cyknąć zdjęcia, można by Arielowi nowy bannerek zrobić, bo ten łysol może zniechęcać. Jak myślicie? Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dziewczyny, ta osoba do dzisiaj nie dostała dyplomu: --------- Pisze już do mnie któryś raz i jest już trochę wkurzona i poirytowana. Pewnie zaraz wystawi mi negatywnego komentarza. Czy możecie coś z tym zrobić??? Quote
maczek77 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, ta osoba do dzisiaj nie dostała dyplomu: [email protected] Pisze już do mnie któryś raz i jest już trochę wkurzona i poirytowana. Pewnie zaraz wystawi mi negatywnego komentarza. Czy możecie coś z tym zrobić??? Wkurzona nie, poirytowana tak, kiedy wyraziłaś zdziwienie po 4 moim mailu: ">A Pani już do mnie pisała?". Napisałam Ci: "hmmm, nadal czekam". Gdzie tu chęć wstawienia negatywa? W swoim życiu zrobiłam to tylko raz (bardzo zasłużenie, nie lubię być oszukiwana). Został anulowany "za porozumieniem stron". Nie siej paniki i nie rób ze mnie potwora. Napisałam: czekam i tak zamierzam zrobić. Małgosia Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 maczek77 napisał(a):Wkurzona nie, poirytowana tak, kiedy wyraziłaś zdziwienie po 4 moim mailu: ">A Pani już do mnie pisała?". Napisałam Ci: "hmmm, nadal czekam". Gdzie tu chęć wstawienia negatywa? W swoim życiu zrobiłam to tylko raz (bardzo zasłużenie, nie lubię być oszukiwana). Został anulowany "za porozumieniem stron". Nie siej paniki i nie rób ze mnie potwora. Napisałam: czekam i tak zamierzam zrobić. Małgosia Jejku, nawet nie wiedziałam, że ta osoba jest na dogo :-o jakbym wiedziała to dziwiło by mnie podejście, bo dopiero teraz potrafiła wejść na wątek i napisać swoje kilka słów, a wcześniej nie weszła i nie zgłosiła się bezpośrednio do osób, które wysyłają dyplomy :-o skoro już tu jesteś i znasz wątek Ariela to napisz to olgaj - ona wysyłała dyplomy i Niewiasta21. Dlaczeto w takim razie do mnie piszesz maile??? Poirytowana, że Ci tak odpisałam? bo dostaję wiele maili na dzień i nie pamiętam wszystkich. Z nikogo nie robię potwora. Quote
Niewiasta_21 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Z tego co wiem,dyplomy juz zostały wysłane. Jesli ktos z jakis względów nie dostanie w najbliższym czasie to prosze pisac i podac adres do wysyłki. Doslemy. Przypominam ze dyplomy zostały powysyłane na adresy które wyswietliły sie przy przelewie. Nie kłóćta sie baby :diabloti: Quote
maczek77 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 __Lara napisał(a): skoro już tu jesteś i znasz wątek Ariela to napisz to olgaj - ona wysyłała dyplomy i Niewiasta21. Dlaczeto w takim razie do mnie piszesz maile??? Napisałam do osoby, która była użytkownikiem allegro. A skoro mi odpowiedziałaś i deklarowałaś wyjaśnienie sprawy :lol:, to już z Tobą prowadziłam konwersację mailową. Informację, że przekażesz sprawę dalej napisałaś dopiero w ostatnim mailu. Ok. Skieruję maila do osób wysyłających, a Ciebie już niepokoić nie będę. Małgosia ps. 1. przecież to Ty napisałaś o rzekomym negatywie :diabloti: 2. ja też nie pamiętam wszystkich maili, dlatego wcześniej sprawdziłam historię naszych rozmów. Polecam na przyszłość. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Brać się tu proszę lepiej za ogłoszenia:mad::diabloti: Quote
Niewiasta_21 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Śliczne foteczki :-) Z takimi napewno szybko znajdzie domek.Ariel jest narazie tylko u nas na stronie i ma allegro Fundacyjne. Dzis albo najpóźniej jutro biore sie za reszte ogłoszeń. Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 maczek77 napisał(a):Napisałam do osoby, która była użytkownikiem allegro. A skoro mi odpowiedziałaś i deklarowałaś wyjaśnienie sprawy :lol:, to już z Tobą prowadziłam konwersację mailową. Informację, że przekażesz sprawę dalej napisałaś dopiero w ostatnim mailu. Ok. Skieruję maila do osób wysyłających, a Ciebie już niepokoić nie będę. Małgosia ps. 1. przecież to Ty napisałaś o rzekomym negatywie :diabloti: 2. ja też nie pamiętam wszystkich maili, dlatego wcześniej sprawdziłam historię naszych rozmów. Polecam na przyszłość. Do mnie dziennie przychodzi tyle maili, że jestem zmuszona je automatycznie kasować i nie pamiętam potem wszystkich. Quote
maczek77 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Śliczne foteczki :-) Z takimi napewno szybko znajdzie domek.Ariel jest narazie tylko u nas na stronie i ma allegro Fundacyjne. Dzis albo najpóźniej jutro biore sie za reszte ogłoszeń. Patrzę na psa i nie poznaję go. OGROMNE DZIĘKUJĘ I GRATULACJE za doskonałą robotę. WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Małgosia ps. a doświadczenia własnego wiem, że te chusteczki szczęście przynoszą! Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 agata51 napisał(a):Cudny, kochany pycholek! Jaki roześmiany! :D :D :D Tylko brać i kochać takie cudo :loveu: Arielek tak wypiękniał, że aż dech zapiera :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ogłosiłam Arielka na: www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.animalia.pl www.adopcjapsa.pl www.pupile.com www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.pchlitarg.info.pl www.kupsprzedaj.pl www.kupiepsa.pl www.eoferty.com.pl www.4lapy.pl Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Super:loveu: A Ariel już się zadomowił na całego. Lata sobie w hoteliku bez smyczy-robi pare szybkich kółek i leci do kojca i stoi i czeka na smakołyki-cwaniak:evil_lol: Na smyczy chodzi o wiele lepiej, uwielbia jak go czesze taką szczotka bardziej do masażu- bo nie ma tam co czesać;)-pręzy sie i wzdycha. Wyczesujemy troche ten łupież;) Ariel jest na Barfie (tzreba aby nabrał ciałka;)) -tak jak moje psy- sprawdzałam go przez tydzień czy takie karmienie mu słuzy i teraz wcina kosci szybciej niz moje psy;) Ma przy tym zajęcie. Wczoraj był czas na papkę-zastanawiałm sie czy bedzie chciał to jeśc-od tego w sumie zalezało czy zostanie na tej diecie-marchewka, pietruszka, banan, jabłko, rzodkiewka, ogórek , jajko i jogurt +spazone miesko mielone......pochłonął to w sekunde:evil_lol: Kupy ma ładne, małe-zatwadzenia ani rozwolnienia nie ma;) Widac,ze juz troche przybrał ciałka-jak biega nie widac tak żeber. Gdy odchodze już nie płacze-zuch chłopak!!!! Ariel upodobał sobie Teda...i wzajemnie:roll: Mizdżą sie do siebie przez kraty jak którys lata, liża po nosach..ja tam nic nie sugeruje:evil_lol::evil_lol: Quote
ciapuś Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wyróżnione allegro Ariela *FPR-ZwP* Ariel najlepszy przyjaciel czeka na dom (631887991) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts