Bogusik Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Otrzymałam sms od Toli,że o 8,15 Piotrek wyruszył z psiakami :) Szerokiej drogi! 1 Quote
szafirka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Psiaki na pokładzie Szafirka już za Katowicami. Czarny psiaczek już w DT. Najbardziej hałaśliwa jest Sisi, ma dużo do powiedzenia, reszta cichutko sobie leży. Kończy się sucha karma, więc zamówię dzisiaj 2 worki. Obecnie mamy 5 puszek animondy. Fryzjer umówiony na czwartek. 1 Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Czekam z niecierpliwością.Ciekawe na jakim etapie drogi jest Piotrek z psiakami. Bgra najwcześniej będzie wiedzieć chyba,że Sisi już jest przekazana P.Kasi. Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Przed chwilą, Anula napisał: Czekam z niecierpliwością.Ciekawe na jakim etapie drogi jest Piotrek z psiakami. Bgra najwcześniej będzie wiedzieć chyba,że Sisi już jest przekazana P.Kasi. Dzwonili z drogi,za jakieś 2 godz mają być ,jak tylko dojadą zaraz napiszę. Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 1 minutę temu, szafirka napisał: Psiaki na pokładzie Szafirka już za Katowicami. Czarny psiaczek już w DT. Najbardziej hałaśliwa jest Sisi, ma dużo do powiedzenia, reszta cichutko sobie leży. Kończy się sucha karma, więc zamówię dzisiaj 2 worki. Obecnie mamy 5 puszek animondy. Fryzjer umówiony na czwartek. Czarny pieseczek pojechał do Jaaga do DS.A Sisi to chuligan chyba domaga się wypuszczenia albo prosi o wyjście na sio. Zamów Haniu 2 worki a fakturę na Fundację ZEA trzeba. Haniu z tych puszek,które zamówiłam 24 puszki niedawno to tylko zostało 5szt.? Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 2 minuty temu, Bgra napisał: Dzwonili z drogi,za jakieś 2 godz mają być ,jak tylko dojadą zaraz napiszę. Fajnie daj znać i ciupkę wiadomości jak się uda o malutkiej.P.Kasia chyba jeszcze nie jest zalogowana na dogo. Quote
Poker Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 36 minut temu, Anula napisał: .A Sisi to chuligan chyba domaga się wypuszczenia albo prosi o wyjście na sio. A tam zaraz chuligan. Po prostu krzyczy na cały świat,że odzyskała wolność.:) 1 Quote
EdiAbija Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Dzień dobry. Sisi jeszcze w drodze jak będzie dam znać. K 1 Quote
Bogusik Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 12 minut temu, EdiAbija napisał: Dzień dobry. Sisi jeszcze w drodze jak będzie dam znać. K Witamy serdecznie Kasiu na wątku :) Dziękujemy kochana za danie Sisi dt :) Będziemy czekać na kolejne wiadomości :) Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 40 minut temu, EdiAbija napisał: Dzień dobry. Sisi jeszcze w drodze jak będzie dam znać. K Jest i moja Kasieńka :) 1 Quote
szafirka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sisi już w domku. Aniu, karma animonda, którą zamówiłaś kilka dni temu jeszcze nie doszła. Ja mówiłam o tej z początku roku. Sucha oczywiście będzie na ZEA. Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Mała w domku,noo nie znowu taka mała jak się wydawało na zdjęciach,teraz je ,wyraźnie głodna,zanim Kasia wejdzie wkleję jakieś zdjęcia na szybko.Rezydenci zdziwieni ciut ;) 1 Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 37 minut temu, szafirka napisał: Sisi już w domku. Aniu, karma animonda, którą zamówiłaś kilka dni temu jeszcze nie doszła. Ja mówiłam o tej z początku roku. Sucha oczywiście będzie na ZEA. Byłam święcie przekonana,że już jest.Dostałam zawiadomienie,że jest w drodze w tamtym tygodniu.Złożyłam reklamację w Bitiba. Podpis Kliknij by zobaczyc #Submit Kontakt ParcelShop Adresy Data Nr referencyjny Numer paczki: 54653443843 Pochodzenie Krajowego Interfejsu w Unicode 54002358 Numer referencyjny od klienta 105088571 Szczególy paczki Odprawa celna Przeglad paczek Data Godzina Status paczki Lokalizacja GLS 22.02.2018 11:32 Paczka doreczona Polska Zielona Gora 22.02.2018 07:13 Paczka w doreczeniu Polska Zielona Gora 22.02.2018 07:06 Paczka zarejestrowana w filii GLS Polska Zielona Gora 21.02.2018 22:47 Paczka zarejestrowana w filii GLS Polska Wroclaw 21.02.2018 22:47 Paczka zostala zeskanowana w filii GLS Polska Wroclaw 21.02.2018 13:14 Nadawca nadal numer paczce - paczka nie zostala jeszcze przekazana kurierowi GLS Polska Wroclaw < Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Może futerko Sisi brudne to i sterczące i robi wielkość :). 1 Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 3 minuty temu, Onaa napisał: Może futerko Sisi brudne to i sterczące i robi wielkość :). Najadła się,idzie siku i do mycia,nie da rady ,Edi jest niewidomy,ma cukrzycę a jest niespokojny ,czuje więcej zapachów niż jednego psa.Kasia obejrzy dokładnie sunię,brzuszek,Octeniseptem będzie pryskać, pysiol wydaje się zaróżowiony,ale ma jasny nosek,więc może tak ma.Jutro wet i zobaczymy jak Sisi oceni. Boi się smyczy,bardzo. Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Haniu odpowiedź z Bitibi: Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za skontaktowanie się z nami.Według informacji kuriera GLS, przesyłka towaru z Pani zamówienia nr 105088571, w paczce o numerze przewozowym 546534438432, została dostarczona w dniu 22-02-2018 o godzinie 11:30.Zapraszamy serdecznie do dalszego korzystania z szerokiej oferty naszego sklepu, jak również do korzystania z osobistego serwisu na naszej stronie www.bitiba.pl.W przypadku dalszych pytań jesteśmy zawsze do Pani dyspozycji.Serdeczne pozdrowienia,Serwis Obsługi Klienta bitiba.pl.Tel: 22 116 86 91 (Pn do Pt 08:00 - 16:00)https://www.bitiba.pl/contact/ Quote
Poker Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Wielkość to pojęcie względne. Dla niektórych spaniel to mały pies, a dla niektórych to już wielkopies. Dobrze,że Sisi już zaopiekowana. Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 11 minut temu, Poker napisał: Wielkość to pojęcie względne. Dla niektórych spaniel to mały pies, a dla niektórych to już wielkopies. Dobrze,że Sisi już zaopiekowana. :) bywa :) to najważniejsze . kąpiel..skóra i kości :( resztę EdiAbija dopowie... Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 18 minut temu, Bgra napisał: :) bywa :) to najważniejsze . kąpiel..skóra i kości :( resztę EdiAbija dopowie... Bożenko w zasadzie rzadko który piesek stamtąd przyjeżdża dobrze wyglądający,trzeba odkarmiać. Fajnie,że już kąpana.Będzie po kąpieli śliczna.Ja też jak byłam BDT to pierwsze co prosto do wanny wsadzałam psiaka i ciekawe to,że nigdy nie miałam problemu. Quote
Bgra Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 28 minut temu, Anula napisał: Bożenko w zasadzie rzadko który piesek stamtąd przyjeżdża dobrze wyglądający,trzeba odkarmiać. Fajnie,że już kąpana.Będzie po kąpieli śliczna.Ja też jak byłam BDT to pierwsze co prosto do wanny wsadzałam psiaka i ciekawe to,że nigdy nie miałam problemu. 15 minut temu, b-b napisał: Dużo futra i kości :( Będzie tylko lepiej. Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Szafirek już pojechał ode mnie do domu.Psiaki fantastyczne,najprzyjaźniejsza w moim odczuciu jest Gracja a przy tym bardzo ładna.Ogonek w moją stronę latał.Reszta psiaków lekko wystraszonych ale bez paniki.Bajeczka bardzo ładna jest także tylko brudna,przykurzona. Zdjęcia nie udały się,dopiero w domu zauważyłam,że aparat był ustawiony na jakąś dziwną opcję. 1 Quote
b-b Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Zazdroszczę Ci Anulko, że możesz zawsze widzieć całą jadącą do Szafirków ekipę :) Bardzo dziękuję za wyłożenie pieniążków za transport Quote
Anula Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 4 minuty temu, b-b napisał: Zazdroszczę Ci Anulko, że możesz zawsze widzieć całą jadącą do Szafirków ekipę :) Nio,tak się składa bardzo dobrze.No i to,że mogę przekazać za transport pieniążki bo głupio by nawet było gdyby czekali aż zakończy się bazarek kilometrowy.Tak bardzo nam pomagają.Hania teraz wynalazła (zarezerwowała) pokój aby szafirek mógł się spokojnie wyspać,umyć itp. i w miarę wypoczęty jechać z psiakami.Jestem im bardzo wdzięczna za tak ogromną pomoc i za współpracę,która się bardzo dobrze układa bez zgrzytów. 1 1 Quote
Recommended Posts