b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Na Chorzów https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-i-adoptuj-dosie-CID103-IDAXWYU.html 1 Quote
Tyśka) Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 anecik dodała na stronei hoteliku opis Dosi i zdjęcia: „Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce". Dosia - bardzo skrzywdzona sunia czeka na swój własny dom. Porzucona, niechciana, odtrącona..... Podczas pobytu w hotelu odzyskała radość życia, na nowo poznała przyjemność głaskania i radość z kontaktu z człowiekiem. Ale tak bardzo chciałaby mieć swoją rodzinę... Mieć przytulne, bezpieczne miejsce u boku swojego, tego najważniejszego człowieka. Mieć taki swój dom już na zawsze. Jest gotowa i czeka. Czeka na Twoją bezwarunkową miłość. Dosia ma około 8 lat, waży 13 kg. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana. Bardzo łagodna do ludzi, wręcz uległa. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w mieszkaniu. Polecana raczej do starszych dzieci (pow. 10 lat). Dosia przebywa w Hotelu PsiArek w okolicach Katowic. Obowiązują procedury adopcyjne. Dowóz do przyszłego domku za zwrot kosztów. Nie wydamy Dosi do budy ani do kojca. Więcej informacji pod podanym numerem telefonu Aneta: XXXX" Quote
Tyśka) Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Dosia na Gliwice: https://www.olx.pl/oferta/dosia-serduszko-u-twoich-stop-CID103-IDAYiRd.html Quote
anica Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Poprawiłam i zrobiłam na Chorzów. Aniu najlepiej linki ogłoszeń zamieszczać gdzieś w pierwszych postach po edytowaniu to wtedy nie ma kłopotu z nimi:) Dziękuję, Bogduś 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: anico, ja zrobiłam na Katowice Dziękuję , Alaskan malamutte Quote
anica Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 Weekendu udanego ,przybiegłam wszystkim odwiedzającym życzyć Quote
Tyśka) Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Ja też zaglądam... niestety, mało osób zagląda na moje ogłoszenie. Może przenieść je na Wrocław? 1 Quote
anica Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dnia 1.08.2019 o 13:30, Tyś(ka) napisał: anecik dodała na stronei hoteliku opis Dosi i zdjęcia: „Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce". Dosia - bardzo skrzywdzona sunia czeka na swój własny dom. Porzucona, niechciana, odtrącona..... Podczas pobytu w hotelu odzyskała radość życia, na nowo poznała przyjemność głaskania i radość z kontaktu z człowiekiem. Ale tak bardzo chciałaby mieć swoją rodzinę... Mieć przytulne, bezpieczne miejsce u boku swojego, tego najważniejszego człowieka. Mieć taki swój dom już na zawsze. Jest gotowa i czeka. Czeka na Twoją bezwarunkową miłość. Dosia ma około 8 lat, waży 13 kg. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana. Bardzo łagodna do ludzi, wręcz uległa. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w mieszkaniu. Polecana raczej do starszych dzieci (pow. 10 lat). Dosia przebywa w Hotelu PsiArek w okolicach Katowic. Obowiązują procedury adopcyjne. Dowóz do przyszłego domku za zwrot kosztów. Nie wydamy Dosi do budy ani do kojca. Więcej informacji pod podanym numerem telefonu Aneta: XXXX" Dziękuję , Tyś(ka) może poczekajmy z tymi Gliwicami? zadzwonię do Anetki i spytam o Wrocław? może będzie wolała Opole? pamiętam jak jechaliśmy na Śląsk, to przez Opole, jest bliżej :) Quote
kiyoshi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Dziękuję , Tyś(ka) może poczekajmy z tymi Gliwicami? zadzwonię do Anetki i spytam o Wrocław? może będzie wolała Opole? pamiętam jak jechaliśmy na Śląsk, to przez Opole, jest bliżej :) Z Opola praktycznie nikt nie dzwoni Ogloszenia warto robic na duze miasta: Katowice, Krakow czy Wroclaw i wyroznic ;) Postaram sie dzisiaj tez cos przygotowac dla Dosi Quote
Tyśka) Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 4 godziny temu, anica napisał: Dziękuję , Tyś(ka) może poczekajmy z tymi Gliwicami? zadzwonię do Anetki i spytam o Wrocław? może będzie wolała Opole? pamiętam jak jechaliśmy na Śląsk, to przez Opole, jest bliżej :) anico, moje ogłoszenie wisi od 01.08. już na Gliwice, niżej pod zacytowanym przez Ciebie moim postem masz link do niego ;) Ale mogę zmienić na Wrocław i to czynię. Quote
Poker Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ode mnie dwie sunie są w Opolu ,a jedna w Nysie. Quote
anica Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Dnia 6.08.2019 o 13:10, kiyoshi napisał: Z Opola praktycznie nikt nie dzwoni Ogloszenia warto robic na duze miasta: Katowice, Krakow czy Wroclaw i wyroznic ;) Postaram sie dzisiaj tez cos przygotowac dla Dosi To ja się ... zdaję na Ciebie ;) Dnia 6.08.2019 o 14:51, Tyś(ka) napisał: anico, moje ogłoszenie wisi od 01.08. już na Gliwice, niżej pod zacytowanym przez Ciebie moim postem masz link do niego ;) Ale mogę zmienić na Wrocław i to czynię. Jak uczynisz, tak będzie dobrze!... żeby tylko zadzwonił TEN telefon :) Dnia 6.08.2019 o 15:46, Poker napisał: Ode mnie dwie sunie są w Opolu ,a jedna w Nysie. a jednak! czasem TEN telefon dzwoni z Opola i z Nysy i super, czasem wystarczy że zadzwoni, tylko jeden telefon :) Quote
kiyoshi Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Zrobiłam Dosi olx na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/dosia-odda-ci-cale-serce-skromna-8-letnia-sunia-pilnie-szuka-domu-CID103-IDB4CQY.html Quote
anica Posted August 21, 2019 Author Posted August 21, 2019 Dnia 9.08.2019 o 17:14, kiyoshi napisał: Zrobiłam Dosi olx na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/dosia-odda-ci-cale-serce-skromna-8-letnia-sunia-pilnie-szuka-domu-CID103-IDB4CQY.html Dziękuję kochana, Kiyoshi ... smutno mi się zagląda do Dosi , potwierdza się moje myślenie ,że ludziom nie można ufać... że ludzie zawodzą! nie lubię tego przekonania Quote
Tyśka) Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Anecik pisze tak: "Musiałam odczekać bo nie mogłam uwierzyć, że jednak naszej Dosi uda się znaleźć dom. Jak to mówią do trzech razy sztuka...chociaż w przypadku adopcji jest to bardzo smutne powiedzenie. Dosia zabrana przez nas z pobliskiego schroniska dwa razy wracała z adopcji :( Dosia, która uwielbia ludzi i jest wpatrzona w nich jak w obrazek, dwa razy musiała się pogodzić z tym, że została odrzucona. Na szczęście miała gdzie wrócić. Miała nas... A teraz Dosia mieszka sobie z Panią Zosią i jej Mężem, ma do dyspozycji pobliski ogródek i wiele miłości. Dosieńko trzymamy kciuki za ciebie, a Twojej Rodzinie dziękujemy z całego serca za adopcję :) Pierwsze zdjęcia jeszcze z sesji zdjęciowej - dziękujemy Oli, Wioli i Ani. Kolejne już w Dosieńki domu:)" Quote
Tyśka) Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 I już z Domku Stałego :) Powodzenia, Dosieńko! Bądź szczęśliwa. Quote
anica Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: I już z Domku Stałego :) Powodzenia, Dosieńko! Bądź szczęśliwa. ... już na Zawsze! tylko dodam :) Dziękuję Tysiu Quote
b-b Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Niech TA Rodzinka nigdy jej nie opuści! Powodzenia Dosieńko :))) Quote
b-b Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Aniu ten tytuł doprowadzi mnie kiedyś do zawału! :) Quote
Nadziejka Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Spokojnych Zdrowych Nadzieje Niosacych Swiateczek Quote
Recommended Posts