Olena84 Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 kurcze ale było emocji, oby Gosia jeszcze wygrała Quote
anica Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 10 godzin temu, supergoga napisał: Czekamy do jutra, napisze jutro po pracy w czym rzecz .... czekamy :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 no tak.... jakby przesunęli Pana Przemysława do kategorii 'samorządność i społeczność lokalna' to wygrywa "w cuglach", tam zwycięzca ma raptem 591, ale z kolei jest to działacz kibiców Lechii Poznań - co wtedy na to środowisko? co prawda jest to działalność związana z Powstaniem Wielkopolskim, jednak zawsze.... W każdym razie, na pewno doszło do niedopatrzenia ze strony organizatorów, wręcz braku weryfikacji... Małgosiu, czekamy!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dusia-Duszka Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Gratuluję dotychczasowych osiągów! Ale na wieści z pola boju też czekam. Quote
supergoga Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Niestety organizator plebiscytu dał ciała na całej linii. Do wojewódzkiego finału wstawił w takiej samej dziedzinie p. Polcyna, jak poprzednio. Szkoda, bo kolejna osoba w dziale charytatywnym ma mniej punktów niż my. Bardzo nie w porządku w stosunku do osób które były nominowane z rzeczywistej działalności charytatywnej. Bardzo bardzo Wam dziękuję, mimo całego niesmaku jaki wynikł pokazaliśmy że działalność związana z pomocą bezdomnym zwierzakom jest tak samo ważna, że ma takie same prawa do doceniania jak wszelkie inne charytatywne działalności. Bez Was nigdy by się nie udało. Może za rok ktoś znów spróbuje - będę wspierała także. DZIĘKUJĘ, NISKO SIĘ KŁANIAM! Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 godzinę temu, supergoga napisał: Niestety organizator plebiscytu dał ciała na całej linii. Do wojewódzkiego finału wstawił w takiej samej dziedzinie p. Polcyna, jak poprzednio. Szkoda, bo kolejna osoba w dziale charytatywnym ma mniej punktów niż my. Bardzo nie w porządku w stosunku do osób które były nominowane z rzeczywistej działalności charytatywnej. Bardzo bardzo Wam dziękuję, mimo całego niesmaku jaki wynikł pokazaliśmy że działalność związana z pomocą bezdomnym zwierzakom jest tak samo ważna, że ma takie same prawa do doceniania jak wszelkie inne charytatywne działalności. Bez Was nigdy by się nie udało. Może za rok ktoś znów spróbuje - będę wspierała także. DZIĘKUJĘ, NISKO SIĘ KŁANIAM! myślę że nie wolno odpuścić i pisać maile, moze gdzieś umieścić o tym informacje - gazeta czy coś 1 Quote
milagros19853201 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 a ja dzieki Nadziejce dotarlam pedze obcykac wateczek :-) Quote
iwstar58 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Supergoga, gratuluję. Drugie miejsce też dobre a ilość oddanych głosów świadczy o tym, jak ważna i potrzebna jest działalność na rzecz bezdomnych zwierząt. Startuj za rok...pomożemy. 1 Quote
dorcia2 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 a ja się spóźniłam na głosowanie , gratuluję Quote
Recommended Posts