Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najfajniej wyglądają jak mają 3-4 miesiące - łysole z zazwyczaj dużą głową ( i jeszcze większymi ucholami ) i tym śmiesznym pędzelkiem na końcu ogona:evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

arrakis napisał(a):
Najfajniej wyglądają jak mają 3-4 miesiące - łysole z zazwyczaj dużą głową ( i jeszcze większymi ucholami ) i tym śmiesznym pędzelkiem na końcu ogona:evil_lol:

i pasem zmieniającej się sierści na grzbiecie oraz ogonem dlugim jak bicz:evil_lol:

Posted

hi hi i tak nikt nie przebije w potędze metamorfozy osfutrowania mojej niuśki rudej :evil_lol:.

a teraz źaba w szkole

cdn :evil_lol:

Posted

metamorfozy widze:razz::evil_lol:.superrr.:p
uwaga wkraczam i popatrzcie jakie metamorfioziatko-
Kaprys Grzeczna dziewczynka shs agouti vel Lilly:loveu:
jestem malusia:loveu:

juz uroslam

i na deser:garsc satyny:loveu:
Kaprys Grzeczna dziewczynka,Kaprys Filigranowa panienka i Kaprys Grzechu warta

ps.juz mi sie nie chce pisac ani o onach ani o ipo :evil_lol:.szkoda nerwow.:eviltong:

Posted

Ayshe, fajne te twoje myszory:loveu:.Tylko mnie zastanawia jak się je identyfikuje - bo przypuszczam,że rasowe:cool3:. Tatuaż sie robi czy coś w tym stylu:hmmmm:?

Posted

Post Waldka byl zupelnie nie zwiazany z tematem dlatego zostal usuniety. Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania na temat moderacji zapraszam (zgodnie z regulaminem) na priv.

saJo-mod

Posted

Aż się boję wstawiać bo saJo znowu pogrzebie w moich postach i odkryje , że pół roku temu gdzieś na Dogo wstawiałem to zdjęcie i wywali je twierdząc że to spam :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a może sie nie doszuka :cool3::cool3::cool3:

Posted

Z funfelką Tarą na spacerze w niedziele

Gotuje mi sie wołowinka!(Nikt mi nie powie,że psy sie nie śmieja:) )

Bedem miała mięsko a ty nieE:)

A to co u licha?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...