Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arrakis']No nie:-o suce się głowa od nadmiaru wody odkręciła:evil_lol:.
A cóż to za przystojny kolega na ostatniej focie:cool3:

To Demonek.P:loveu:rzyjaciel Aichy.:cool1:jest między nimi 4 dni różnicy.Jeden z drugim w ogień skoczy.A ONki zbliżają ludzi,bo Demon jest psem koleżanki z liceum:pI sie znajomość odnowiła:diabloti:

Posted

Mój jest uznawany za przerośniętego giganta,ale jego brat młodszy jest troszkę większy,może centymetr,ale waga 50kg,mój 44,tamten same mięsnie i niesamowita sprawność ,potężny gnat,sprężyste,mocne stawy skokowe.W tej chwili ma 1,5 roku.Namówiłam dziołche na IPO.Szkoda tego psa żeby się marnował,psychicznie mocniejszy i łagodniejszy od mojego ale z równie mocna wolą walki,popędy łupu i zapędy do polowania na takim samym poziomie co u mojego,czyli troszkę za dużo dla laika coby taki dynamit okiełznał.No i drobny szczególik,psiak nigdy nie miała do czynienia z kolczatką,chodzi przeważnie bez smyczy,pasjami biega za końmi zmuszony niejako przez panią,gdyż ona na tych koniach jeździ.
Dodam że ma niesamowity łeb

Dla porównania mój

Posted

Tinu skończyła 2 lata.czy ona jeszcze może wyjaśnieć?Jest bardziej ruda niż podplana.Czy to czarne jej zaniknie?Nie przeszkadza mi to tmbardziej ,że jest psem Rudej i Rudego:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...