Axusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jamor']Axiusia , jakieś uprzedzenie do psów słuzbowych ?;) Nie, nie :shake::oops: Broń panie Boze .. :eviltong: cyber_zbir - jeju jaki słodziak :loveu: nenemuscha - a co to za koleszka :cool3::loveu: edit: ta, dopiero zobaczyłam podpis pod zdjeciem :lol: :evil_lol: :roll:
marmara_19 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a cos mi w glowie switalo, ze lepiej aby przerw nie bylo:/... przepraszam.... nie wiem skad takie przekonanie u mnie bylo ;/
moon_light Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 czy te piłki z gappaya mają w środku dzwonek? bo moj pies tylko takie lubi:diabloti:
Luzia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://img172.imageshack.us/img172/1349/dsc00194hd2.jpg Jaki przystojniak :evil_lol: :loveu: Za mundurem... suczki sznurem :evil_lol: Pewnie ma branie :cool3:
Aga i Eto Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 piłki z gappaya nie mają dzwonków Jamor to twój podopieczny? bardzo piękny .. .
saJo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 marmara_19 napisał(a):a cos mi w glowie switalo, ze lepiej aby przerw nie bylo:/... przepraszam.... nie wiem skad takie przekonanie u mnie bylo ;/ W razie watpliwosci, wystarczy przeczytac regulamin ;)
jamor Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aga i Eto napisał(a):piłki z gappaya nie mają dzwonków Jamor to twój podopieczny? bardzo piękny .. . ten co na zdjeciu to Ajax, był do 20 grudnia u mnie w druzynie, a teraz juz w pracy w Swidniku:cool1:
nenemuscha Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nenemuscha - a co to za koleszka :cool3::loveu: edit: ta, dopiero zobaczyłam podpis pod zdjeciem :lol: :evil_lol: :roll: no bo Wiesiek to taki własnie niepozorny jest;)
asher Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nenemusha, całkiem fajny ten Niepozorny Wiesiek :cool3: :multi: A to moja Śpiąca Królewna :loveu:
mch Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 jamor napisał(a):ten co na zdjeciu to Ajax, był do 20 grudnia u mnie w druzynie, a teraz juz w pracy w Swidniku:cool1: oooo, u nas na wsi ?? takie przystojne milicjanty :evil_lol:
arrakis Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asher ,w którą stronę należy oglądać zdjęcie Spiącej Królewny, bo mam problem z identyfikacją tego "obiektu" na pierwszym planie ( koc czy stopa?):evil_lol:
saJo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Stawiam, ze sa to opuszki lewej przedniej lapki, zgietej w nadgarstu. asher,jak czuje sie dziewczynka?
asher Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='saJo']Stawiam, ze sa to opuszki lewej przedniej lapki, zgietej w nadgarstu. Brawo! :klacz: Wygrała Pani całoroczną prenumeratę burkowych fotek :evil_lol: Zdjęcie faktycznie nienajlepsze, bo robione wieczorem, przy słabym świetle, bez lampy. A na dodatek mój monitor przekłamuje i trudno mi ocenić, czy wystarczająco daną fotkę obrobiłam :mad: [quote name='saJo'][SIZE="1"]asher,jak czuje sie dziewczynka? Jestem przesądna ;) Nie chcę się w Nowy Rok rozpisywać o smutnych rzeczach :shake:
jamor Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 mch napisał(a):oooo, u nas na wsi ?? takie przystojne milicjanty :evil_lol: akurat świdnikowi sie szcześci, mają dwóch porzadnych z krwi i kosci przewodników oraz naprawde dobre psy. jacy ludzie takie psy. A co do lublina, to tam tez jest jeden wyjatkowy psiak. Na szkole mowiono na niego kon lub taran. kupiony przez handlarza od jakiegos rolnika, pies stał w chlewni ze swinkami, na łancuchu. nigdy nie czesany a na szyji miał wytarte futro do skóry. jadał chyba to co złapał w chlewni, a chyba tez od czasu do czasu w pługu chodził, bo strasznie silny. na sprawdzeniu przed szkoleniem z instuktora zrobił wiatrak. troche z obawa( albo ze starchem) czy sie nada ,ale został przyjety. A potem co cąła historia , 5 miesiecy szkoły, pies nabrał wygladu i okrzesania. lux, naprawde było widac wdziecznosc ze wyrwano go z tej chlewni. Bardzo zadko sie zdarzało aby jakis pozorant nie został wywalony z butów podczas poscigu, a potem jak zwykle wleczony gdzies po polu , tak jakby pusty wór. mam gdzis jakies zdjecia i kiepej jakosci filmik, pogrzebie i znajde.
jamor Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pies zwany koniem -tak wygladał po pierwszym szczotkowaniu, nie mam przed ale mozna sobie wyobrazic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/113116cae912d316.html
mch Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no fakt lekko potargany :crazyeye: , no ale super ze chłopak taki akuratny do służby . z chęcią popatrze jak wyszperasz jeszcze jakies inf. pozdr
14ruda Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jaka sliczna sarenka:loveu:Może mu sie marzy takie posłanie?:evil_lol: Sajo-przepraszam za nieregulaminowy post.Wkrecilam sie:oops: A tu Nowy rok.Pies z dzieckiem przespali se nocke sylwestrowa i szaleli od 6 rano:diabloti:.Miauczącą piłką: piszczaca kością: A potem odpoczynek.I jaki i gdzie ja sie miałam wyspac?:evil_lol:
nenemuscha Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :razz:[quote name='nenemuscha']A tu mała prośba do Aysche:lol:..możesz mi go obrysować?/// Johny Walker vom Haus Tchorz Aysche ponawiam prosbę
arrakis Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='14ruda']Może mu sie marzy takie posłanie?:evil_lol: Może....tylko że to jest ona:evil_lol:
ayshe Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 bardzo fajna gorna linia i udo-jak dla mnie oczywiscie;).ramie mogloby byc nieco dluzsze.to mlody chlopak prawda?:p
14ruda Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pikny psiak:loveu:Co oznaczaja te kreski?:oops:Czy kreski sa prawidlowościa i podstawia sie pod nie psa?
ayshe Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie kreski to jest moja wariacja i zabawa na temat katowania danego psa.:p
Axusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O Ayshe artystka jesteś :evil_lol: :lol: ... tylko trzymaj sie zdala od białych kresek, jesli wiesz o co mi chodzi oczywiscie ... :lol::lol::lol::lol:
Recommended Posts