Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamor']Axiusia , jakieś uprzedzenie do psów słuzbowych ?;)

Nie, nie :shake::oops:
Broń panie Boze .. :eviltong:

cyber_zbir - jeju jaki słodziak :loveu:
nenemuscha - a co to za koleszka :cool3::loveu:

edit: ta, dopiero zobaczyłam podpis pod zdjeciem :lol: :evil_lol: :roll:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marmara_19 napisał(a):
a cos mi w glowie switalo, ze lepiej aby przerw nie bylo:/... przepraszam.... nie wiem skad takie przekonanie u mnie bylo ;/

W razie watpliwosci, wystarczy przeczytac regulamin ;)

Posted

Aga i Eto napisał(a):
piłki z gappaya nie mają dzwonków

Jamor to twój podopieczny? bardzo piękny .. .

ten co na zdjeciu to Ajax, był do 20 grudnia u mnie w druzynie, a teraz juz w pracy w Swidniku:cool1:

Posted

nenemuscha - a co to za koleszka :cool3::loveu:

edit: ta, dopiero zobaczyłam podpis pod zdjeciem :lol: :evil_lol: :roll:
no bo Wiesiek to taki własnie niepozorny jest;)

Posted

jamor napisał(a):
ten co na zdjeciu to Ajax, był do 20 grudnia u mnie w druzynie, a teraz juz w pracy w Swidniku:cool1:

oooo, u nas na wsi ?? takie przystojne milicjanty :evil_lol:

Posted

Asher ,w którą stronę należy oglądać zdjęcie Spiącej Królewny, bo mam problem z identyfikacją tego "obiektu" na pierwszym planie ( koc czy stopa?):evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Stawiam, ze sa to opuszki lewej przedniej lapki, zgietej w nadgarstu.
Brawo! :klacz: Wygrała Pani całoroczną prenumeratę burkowych fotek :evil_lol:

Zdjęcie faktycznie nienajlepsze, bo robione wieczorem, przy słabym świetle, bez lampy. A na dodatek mój monitor przekłamuje i trudno mi ocenić, czy wystarczająco daną fotkę obrobiłam :mad:

[quote name='saJo'][SIZE="1"]asher,jak czuje sie dziewczynka?
Jestem przesądna ;) Nie chcę się w Nowy Rok rozpisywać o smutnych rzeczach :shake:

Posted

mch napisał(a):
oooo, u nas na wsi ?? takie przystojne milicjanty :evil_lol:

akurat świdnikowi sie szcześci, mają dwóch porzadnych z krwi i kosci przewodników oraz naprawde dobre psy. jacy ludzie takie psy.
A co do lublina, to tam tez jest jeden wyjatkowy psiak. Na szkole mowiono na niego kon lub taran. kupiony przez handlarza od jakiegos rolnika, pies stał w chlewni ze swinkami, na łancuchu. nigdy nie czesany a na szyji miał wytarte futro do skóry. jadał chyba to co złapał w chlewni, a chyba tez od czasu do czasu w pługu chodził, bo strasznie silny. na sprawdzeniu przed szkoleniem z instuktora zrobił wiatrak. troche z obawa( albo ze starchem) czy sie nada ,ale został przyjety. A potem co cąła historia , 5 miesiecy szkoły, pies nabrał wygladu i okrzesania. lux, naprawde było widac wdziecznosc ze wyrwano go z tej chlewni. Bardzo zadko sie zdarzało aby jakis pozorant nie został wywalony z butów podczas poscigu, a potem jak zwykle wleczony gdzies po polu , tak jakby pusty wór. mam gdzis jakies zdjecia i kiepej jakosci filmik, pogrzebie i znajde.

Posted

no fakt lekko potargany :crazyeye: , no ale super ze chłopak taki akuratny do służby .
z chęcią popatrze jak wyszperasz jeszcze jakies inf.
pozdr

Posted

Jaka sliczna sarenka:loveu:Może mu sie marzy takie posłanie?:evil_lol:
Sajo-przepraszam za nieregulaminowy post.Wkrecilam sie:oops:

A tu Nowy rok.Pies z dzieckiem przespali se nocke sylwestrowa i szaleli od 6 rano:diabloti:.Miauczącą piłką:

piszczaca kością:

A potem odpoczynek.I jaki i gdzie ja sie miałam wyspac?:evil_lol:

Posted

O Ayshe artystka jesteś :evil_lol: :lol: ... tylko trzymaj sie zdala od białych kresek, jesli wiesz o co mi chodzi oczywiscie ... :lol::lol::lol::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...