ayshe Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nico ja cie kiedys widywalam na polach wilanowskich[ jak tam na slady jezdzilismy ]z tym zwierzem:p
nico-malinois Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ayshe napisał(a):nico ja cie kiedys widywalam na polach wilanowskich[ jak tam na slady jezdzilismy ]z tym zwierzem:p A mozliwe , kilka razy zdarzylo mi sie byc :D:D:D
ayshe Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nico-malinois napisał(a):A mozliwe , kilka razy zdarzylo mi sie byc :D:D:Da swiat maly jest:evil_lol:
nico-malinois Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ayshe napisał(a):a swiat maly jest:evil_lol: A to juz zdazylam zauwazyc :cool3: Teraz to juz tam prawie nie bywam , jesli juz to z takimi malymi rudymi wrednymi stworami ... :evil_lol:
ayshe Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nico-malinois napisał(a):A to juz zdazylam zauwazyc :cool3: Teraz to juz tam prawie nie bywam , jesli juz to z takimi malymi rudymi wrednymi stworami ... :evil_lol: male rude wredne mowisz?:cool3: :lol: takie "na wlasnej piersi uchowane"niemalze?zero szacunku wykazujace?ja mam nie rude za to reszta tak samo.i mam ochote wystrzelic je w kosmos czasami.dobrze ze za 2 miechy wyjezdzaja:multi: .i swiat znow bedzie piekny.:cool1:
nico-malinois Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ayshe napisał(a):male rude wredne mowisz?:cool3: :lol: takie "na wlasnej piersi uchowane"niemalze?zero szacunku wykazujace?ja mam nie rude za to reszta tak samo.i mam ochote wystrzelic je w kosmos czasami.dobrze ze za 2 miechy wyjezdzaja:multi: .i swiat znow bedzie piekny.:cool1: Na wlasnej piersi jedno male wredne wychowane :D Drugie miesiac mlodsze , przyjezdne ale nie lepsze .... i kolejne przyjezdne w drodze .... Ale tylko jedno moje na zawsze , dwa pozostale wyjada jak IPO zrobia ... czyli eehhh dlugo jeszcze jak maja teraz jedna 3 miesiace a druga 3 tyg ;) . Potwory sa straszne , powystrzelac to malo ... szczegolnie jak nie wystarcza im gryzienie samej nogawki i na lydke poprawiaja :evil_lol: zabic takie tylko wtedy :mad: nawet podwujne spodnie nie pomagaja ....:roll:
ayshe Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 szczur miesiac temu-parth[o.sid fasanerie m.tasha po orbit tronje]:roll:
AM Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja pierdykam jakie uszy :crazyeye: :lol: Zupełnie jak Kenny jak był szczeniakiem, choc teraz mu jeszcze zostało... :evil_lol: PS. Uwielbiam czarne ONki :loveu:
ayshe Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='AM']Ja pierdykam jakie uszy :crazyeye: :lol: Zupełnie jak Kenny jak był szczeniakiem, choc teraz mu jeszcze zostało... :evil_lol: PS. Uwielbiam czarne ONki :loveu:uszy to po mamuni:oops: :roll: .tasha to taki nietoperz troche.a oto 6 mies[o ile pamietam:oops: ]tasha i juz dorosla mamunia
AM Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 buuu... nie widzę pierwszej fotki - 6-ścio miesięcznej Taschy :-(
ayshe Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a to mama tashy i yanty-kesta[zito noriswand]podobnie jak tasha-schh3,fh,hgh
ayshe Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 obiecuje ostatnie-bo was zanudze-tasha z kesta-przepychanki pokoleniowe:evil_lol:
Szira/Gosia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zanudzaj dalej:lol: zdjęcia fajoskie:loveu: :loveu: :loveu: może i ja Szirastej zdjątka porobię i tu wsatwię:razz:
Aga i Eto Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 zgadnijcie kto to? to MYSZA :loveu: należąca do KOT I MYSZ czyż nie piękna ??
mch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 to ja dam kilka świezych fotosów moich bandytyzmów ruda i przekąska zamyślona zalatana zapieniona i niunio w dniu gdy skończył półtora roku buszujący w polach i z miną ,,o co ci znów chodzi ..."
KOT I MYSZ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aga i Eto:loveu: :loveu: Dziękujemy za wklejenie zdjęć:multi: To Myszul na wakacjach nad morzem.Zgadnijcie kto pierwszy kładł się na śpiworku na plaży:cool3: Pierwsza reakcja na tak dużą wod ę:-o :-o a cio to:-o :evil_lol: Jesli możemy się jeszcze raz ładnie się usmiechnąć:razz: :roll: i poprosić o wklejenie kilku zdjątek:roll: obiecujemy się nauczyć robić to samemu;)
ayshe Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 z serii zdjec kilka wrobla cwirka:cool3: :lol: pustakiewicz shadowski i surykat chitanga se dolek wykopalem malusi co tam?!!! robimy nie wiemy co wypad stad buraku potwierdzenie wlasnosci dolka mokro mi i scesliwie co tam? obserwacja lupowa otoczenia osobnik ktory lezy pokotem na zdjeciach to gosia od sziry ciezko pracujaca na zajeciach sladowych:)
Nanami Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Skąd ja znam taki ładny "uśmech" :evil_lol: :cool1:
Szira/Gosia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja bardzo ciężko pracuje na śladach:mad: :mad: :mad: a tutaj ślad musiał się odleżeć to i ja sobie poleżałam:cool3: :cool3: :cool3:
Recommended Posts