Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nico-malinois napisał(a):
A to juz zdazylam zauwazyc :cool3:

Teraz to juz tam prawie nie bywam , jesli juz to z takimi malymi rudymi wrednymi stworami ... :evil_lol:

male rude wredne mowisz?:cool3: :lol: takie "na wlasnej piersi uchowane"niemalze?zero szacunku wykazujace?ja mam nie rude za to reszta tak samo.i mam ochote wystrzelic je w kosmos czasami.dobrze ze za 2 miechy wyjezdzaja:multi: .i swiat znow bedzie piekny.:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
male rude wredne mowisz?:cool3: :lol: takie "na wlasnej piersi uchowane"niemalze?zero szacunku wykazujace?ja mam nie rude za to reszta tak samo.i mam ochote wystrzelic je w kosmos czasami.dobrze ze za 2 miechy wyjezdzaja:multi: .i swiat znow bedzie piekny.:cool1:

Na wlasnej piersi jedno male wredne wychowane :D Drugie miesiac mlodsze , przyjezdne ale nie lepsze .... i kolejne przyjezdne w drodze .... Ale tylko jedno moje na zawsze , dwa pozostale wyjada jak IPO zrobia ... czyli eehhh dlugo jeszcze jak maja teraz jedna 3 miesiace a druga 3 tyg ;) . Potwory sa straszne , powystrzelac to malo ... szczegolnie jak nie wystarcza im gryzienie samej nogawki i na lydke poprawiaja :evil_lol: zabic takie tylko wtedy :mad: nawet podwujne spodnie nie pomagaja ....:roll:

Posted

Ja pierdykam jakie uszy :crazyeye: :lol: Zupełnie jak Kenny jak był szczeniakiem, choc teraz mu jeszcze zostało... :evil_lol:

PS. Uwielbiam czarne ONki :loveu:

Posted

[quote name='AM']Ja pierdykam jakie uszy :crazyeye: :lol: Zupełnie jak Kenny jak był szczeniakiem, choc teraz mu jeszcze zostało... :evil_lol:

PS. Uwielbiam czarne ONki :loveu:uszy to po mamuni:oops: :roll: .tasha to taki nietoperz troche.a oto 6 mies[o ile pamietam:oops: ]tasha

i juz dorosla mamunia

Posted

to ja dam kilka świezych fotosów moich bandytyzmów
ruda i przekąska

zamyślona

zalatana

zapieniona

i niunio w dniu gdy skończył półtora roku

buszujący w polach

i z miną ,,o co ci znów chodzi ..."

Posted

Aga i Eto:loveu: :loveu: Dziękujemy za wklejenie zdjęć:multi:
To Myszul na wakacjach nad morzem.Zgadnijcie kto pierwszy kładł się na śpiworku na plaży:cool3: Pierwsza reakcja na tak dużą wod ę:-o :-o a cio to:-o :evil_lol:
Jesli możemy się jeszcze raz ładnie się usmiechnąć:razz: :roll: i poprosić o wklejenie kilku zdjątek:roll: obiecujemy się nauczyć robić to samemu;)

Posted

z serii zdjec kilka wrobla cwirka:cool3: :lol: pustakiewicz shadowski i surykat chitanga
se dolek wykopalem malusi

co tam?!!!

robimy nie wiemy co

wypad stad buraku

potwierdzenie wlasnosci dolka

mokro mi i scesliwie

co tam?

obserwacja lupowa otoczenia

osobnik ktory lezy pokotem na zdjeciach to gosia od sziry ciezko pracujaca na zajeciach sladowych:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...