Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hihi, ja kiedys kupowalam toto u weta w odcinkach 15 cm i ten mi sprzedawal to jako sciegna . traf chcial przy wystawie stoisko ze smierdziuchami , podchodze i zachwcam sie , ooo jakie piekne ściegno , ja poprosze .ludzie umierajac ze smiechu wytłumaczyli mi co to jest :lol: . zapytalam tamtego czemu mi taki kit wciskal ,a ten ze to tak ładniej brzmi ,,ścięgno" . kupujemy czesto , niunie uwielbiają . w ogóle polecam te www.gryzaki.pl , b.sympatyczna obsługa .

a tera photosy
niunia świąteczna

chwala na wysokosciach :lol:

i wczorajsze

drzwiojad mój koffany

nasze pola ukochane

pyzy na polnych drózkach

niewiniątko

Posted

[quote name='mch']

ale piękne... :loveu: uwielbiam takie zdjęcia... na obrazy sie nadają :cool3:

a co do wody to ja nawet nie wiem czy mój glut lubi... jak mamy się kąpać w domu to jest wielki krzyk i pisk... mam nadzieję że nad jeziorkami tak nie będzie...:shake: ja uwielbiam pływać i on też musi :evil_lol:
a do kąpania to ma wstręt taki, nawet jak mu myje łapki po spacerze to sie kuli i boi, toć mu nic nie zrobiłam... a wczoraj to nawet wode wylał z miski na przedpokoju... ale się wkurzyłam :mad: :mad: :mad:

Posted

No to my wczoraj wybralismy sie na spacer w trzy psy... Taki 4-godzinny ;)

Kazia tarzająca sie w sniegu

Młodzież się bawi, a Kaza po prawej kontroluje

To ujecie mi sie najlepiej udało... ;)

Na ruinach zamku w Rabsztynie...

Posted

[quote name='ayshe']a ja jak zwykle upierdliwie w kwestii formalnej:twardowlosego...ewent.normalnowlosego .nie ma krotkowlosych onkow[jak na razie:razz: ].
Jezooooooooo co za baba:mdleje:no nie mam do niej sił,jasne ze nie ma, jest ON i już, albo DON i już:cool3:
ayshe Szczęśliwego Nowego Roku, Zyczę i nowych konstruktywnych dysput w kwestji,noo:razz::razz::loveu::loveu:

Posted

lisica napisał(a):
Jezooooooooo co za baba:mdleje:no nie mam do niej sił,
no co?:sg168: :evilbat: .ja tylko w kwestii merytorycznej:saint1: :cooldevi: :siara: .....

Posted

[quote name='lisica']Ale zarąbista fota:loveu:

ech a jaka zarabista woda:evil_lol: ....podejrzewam ze moje durne kundle siedzialy by w niej non stop chyba ze oskardem trzeba by bylo je odkuc w mrozna zime:cool3: :roll: :evil_lol: .w sumie tydzien temu radosnie sie wykapaly cwele w zabek czesane:mad:

Posted

ayshe napisał(a):
no co?:sg168: :evilbat: .ja tylko w kwestii merytorycznej:saint1: :cooldevi: :siara: .....

:-D:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::cunao::roflt::roflt:No i sie znowu osmarkałam

Posted

lisica napisał(a):
:-D:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::cunao::roflt::roflt:No i sie znowu osmarkałam

trza w chusteczki zainwestowac kooochaaanieeee:jumpie: :vamp:

Posted

Dobrze ze moja ma 2 :lol:

Wezme dzis aparat od siostry o ile go nie zakosiła do Szczecina i pofoce Borysowego w koncu w plenerze :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...