lisica Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mój chłop jak bym co takiego psu dała,to obraziłby sie na amen,jakiś taki dziwny jest, a gdzie Ty to kupiła?
marmara_19 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hmm tym razem kupilam w zoologu ale na gryzaki.pl maja:D:Dtam w ogolemaja fajne suszone gryzaki dla pieskow:D:Dpolecam bardzo:Dusyz,zwacze,penisy i noski swinskie:D
mch Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hihi, ja kiedys kupowalam toto u weta w odcinkach 15 cm i ten mi sprzedawal to jako sciegna . traf chcial przy wystawie stoisko ze smierdziuchami , podchodze i zachwcam sie , ooo jakie piekne ściegno , ja poprosze .ludzie umierajac ze smiechu wytłumaczyli mi co to jest :lol: . zapytalam tamtego czemu mi taki kit wciskal ,a ten ze to tak ładniej brzmi ,,ścięgno" . kupujemy czesto , niunie uwielbiają . w ogóle polecam te www.gryzaki.pl , b.sympatyczna obsługa . a tera photosy niunia świąteczna chwala na wysokosciach :lol: i wczorajsze drzwiojad mój koffany nasze pola ukochane pyzy na polnych drózkach niewiniątko
ada89 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='mch'] ale piękne... :loveu: uwielbiam takie zdjęcia... na obrazy sie nadają :cool3: a co do wody to ja nawet nie wiem czy mój glut lubi... jak mamy się kąpać w domu to jest wielki krzyk i pisk... mam nadzieję że nad jeziorkami tak nie będzie...:shake: ja uwielbiam pływać i on też musi :evil_lol: a do kąpania to ma wstręt taki, nawet jak mu myje łapki po spacerze to sie kuli i boi, toć mu nic nie zrobiłam... a wczoraj to nawet wode wylał z miski na przedpokoju... ale się wkurzyłam :mad: :mad: :mad:
mch Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 to skoro podobają sie takie klimatyczne ;) to pewnie to też
Nanami Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No to my wczoraj wybralismy sie na spacer w trzy psy... Taki 4-godzinny ;) Kazia tarzająca sie w sniegu Młodzież się bawi, a Kaza po prawej kontroluje To ujecie mi sie najlepiej udało... ;) Na ruinach zamku w Rabsztynie...
ziza24 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 dzieki ayshe podaje wam link:) udalo sie...pierwsze zdjecie http://img74.imageshack.us/img74/4990/copyofpicture066os8.jpg tutaj zizu mial okolo 2 i pol miesiaca...teraz trzy z kawalkiem:)
Szira/Gosia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ojejku jaka mała jestem:loveu: :loveu: :loveu:
ada89 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 co za cudoooo :p kolor sierści podobny do małego Hamratego :loveu: tyle ze krótkowłosego :cool3:
ayshe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja jak zwykle upierdliwie w kwestii formalnej:twardowlosego...ewent.normalnowlosego .nie ma krotkowlosych onkow[jak na razie:razz: ].
ayshe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='ziza24']dzieki ayshe podaje wam link:) udalo sie...pierwsze zdjecie http://img74.imageshack.us/img74/4990/copyofpicture066os8.jpg tutaj zizu mial okolo 2 i pol miesiaca...teraz trzy z kawalkiem:)ziza-super tylko jeszcze przed http wklep i wtedy zdjatko ukaze sie na forum.:p
lisica Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='ayshe']a ja jak zwykle upierdliwie w kwestii formalnej:twardowlosego...ewent.normalnowlosego .nie ma krotkowlosych onkow[jak na razie:razz: ]. Jezooooooooo co za baba:mdleje:no nie mam do niej sił,jasne ze nie ma, jest ON i już, albo DON i już:cool3: ayshe Szczęśliwego Nowego Roku, Zyczę i nowych konstruktywnych dysput w kwestji,noo:razz::razz::loveu::loveu:
ayshe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 lisica napisał(a):Jezooooooooo co za baba:mdleje:no nie mam do niej sił,no co?:sg168: :evilbat: .ja tylko w kwestii merytorycznej:saint1: :cooldevi: :siara: .....
ayshe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='lisica']Ale zarąbista fota:loveu: ech a jaka zarabista woda:evil_lol: ....podejrzewam ze moje durne kundle siedzialy by w niej non stop chyba ze oskardem trzeba by bylo je odkuc w mrozna zime:cool3: :roll: :evil_lol: .w sumie tydzien temu radosnie sie wykapaly cwele w zabek czesane:mad:
lisica Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ayshe napisał(a):no co?:sg168: :evilbat: .ja tylko w kwestii merytorycznej:saint1: :cooldevi: :siara: ..... :-D:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::cunao::roflt::roflt:No i sie znowu osmarkałam
ayshe Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 lisica napisał(a)::-D:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::cunao::roflt::roflt:No i sie znowu osmarkałam trza w chusteczki zainwestowac kooochaaanieeee:jumpie: :vamp:
ayshe Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 moje wnusie tapsi[o.xork leiegegend]tapsi jest wnuczka cimby[lux de valdovin]
ayshe Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 uffi[juz w podhodowli razem z merle,kesta i leentje] o.uffi jest didl arlett,uffi jest wnuczka zesny[karly arminius]
lizka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ayshe ale masz śliczne wnusie :loveu: tyz takie chcem ale u mnie wnusi ani wnusia nie bedzie :diabloti: :lol:
ayshe Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 bo zdecydowanie wole psie onkowe wnusie niz ludzkie:diabloti: .dobrze ze moja corka ma 10 lat dopiero.:roll:
lizka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dobrze ze moja ma 2 :lol: Wezme dzis aparat od siostry o ile go nie zakosiła do Szczecina i pofoce Borysowego w koncu w plenerze :evil_lol:
ada89 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 o bozeeeee... przepraszam ze zyje w ogóle :shake:
Recommended Posts